Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 9 декабря 2023 PRO

Iгор

Заступник головного інженера

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
38 лет
Город проживания:
Могилев-Подольский
Готов работать:
Винница, Днепр, Запорожье, Краматорск, Могилев-Подольский, Одесса, Полтава

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Заступник головного енергетика

с 09.2019 по 02.2022 (2 года 5 месяцев)
ТОВ "Костянтинівський завод металургійного обладнання", Костянтинівка (Металургійна промисловість, металообробка)

1.Організація технічно правильної експлуатації та своєчасного ремонту енергетичного та природоохоронного обладнання та енергосистем, безперебійне забезпечення виробництва, парою, газом, водою та іншими видами енергії, контроль за раціональним витрачанням енергетичних ресурсів на підприємстві, послідовне дотримання режиму економії.
2.Керівництво організацією та плануванням роботи енергетичних цехів та господарств, розробкою графіків ремонту енергетичного обладнання та енергомереж, планів виробництва та споживання підприємством технологічного палива, пари, газу, води, стиснутого повітря, норм витрати та режимів споживання всіх видів енергії.
3.Забезпечення складання заявок та необхідних розрахунків до них на придбання енергетичного обладнання, матеріалів, запасних частин, на відпустку підприємству теплової енергії та приєднання додаткової потужності до енергопостачальних підприємств, розроблення заходів щодо зниження норм витрати енергоресурсів, впровадження нової техніки, що сприяє більш надійній, економічній та безпечній роботі енергоустановок, а також підвищенню продуктивності праці.
4.Участь у розробці планів перспективного розвитку енергогосподарства, планів підвищення ефективності виробництва, у підготовці пропозицій щодо реконструкції, технічного переозброєння підприємства, впровадження засобів комплексної механізації та автоматизації виробничих процесів, у розгляді проектів реконструкції та модернізації систем енергопостачання підприємства та його підрозділів, у складанні технічних завдань на проектування нових та реконструкцію діючих енергооб'єктів.
5. Участь у випробуваннях та прийманні енергоустановок та мереж у промислову експлуатацію.
6.Забезпечення проведення робіт із захисту підземних споруд та комунікацій, організація перевірки засобів зв'язку, сигналізації, обліку, контролю, захисту та автоматики, а також своєчасне пред'явлення органам, що здійснюють державний технічний нагляд, котлів та судин, що працюють під тиском.
7. Організація розробки заходів щодо підвищення ефективності використання паливно-енергетичних ресурсів, надійності та економічності роботи енергоустановок, запобігання аваріям, створення безпечних та сприятливих умов праці при їх експлуатації.
8.Здійснення контролю за дотриманням правил охорони праці та техніки безпеки, інструкцій з експлуатації енергоустановок та використання енергообладнання та мереж.
9.Укладення договорів із сторонніми організаціями на постачання підприємства газом, парою, водою та іншими видами енергії, контроль їх виконання.

Оператор котельні 6 р.

с 06.2010 по 04.2019 (8 лет 10 месяцев)
ТОВ "Костянтинівський завод металургійного обладнання", м.Костянтинівка (Металургійна промисловість, металообробка)

Оператор з обслуговування пилогазоуловлюючої установки 5 р.

с 01.2010 по 06.2010 (5 месяцев)
ТОВ "Костянтинівський завод металургійного обладнання", м.Костянтинівка (Металургійна промисловість, металообробка)

Слюсар - ремонтник 5 р.

с 07.2009 по 01.2010 (6 месяцев)
ТОВ "Костянтинівський завод металургійного обладнання", м.Костянтинівка (Металургійна промисловість, металообробка)

Образование

ДДМА

Ливарне виробництво, Краматорськ
Высшее, с 2003 по 2008 (5 лет)

Ливарне виробництво чорних та кольорових металів
Спеціальність: інженер металург

Дополнительная информация

Готовий до переїзду

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: