Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме от 8 ноября 2023 Файл

Максим

Юрист, спеціаліст з публічних закупівель

Возраст:
37 лет
Город проживания:
Николаев
Готов работать:
Николаев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Резюме

Дмитраченко Максима Олеговича, 08.08.1986 р.н.,

Контактний телефон: моб. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Електронна адреса: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Робота в галузі юридичної діяльності; стягнення проблемної заборгованості
Загальний стаж роботи в даній галузі - 18 років.
Стаж державної служби – 3 роки (з 02.11.2007 року по 03.09.2010 року).

03.11.2003 року - 28.02.2004 року – ДП «ЮК «Євросервіс» «Сатурн». Посада - юрисконсульт. До основних функціональних обов’язків входило представництво інтересів підприємства в судах і державних органах, підготовка та аналіз цивільно-правових договір, ведення претензійної роботи, забезпечення дотримання трудового законодавства, підготовка та здача звітів. Входив до складу керівництва відділу охорони, за сумісництвом займав посаду начальника відділу кадрів.
01.03.2004 року - 26.10.2006 року – ТОВ НВЦ «Біко». Посада - молодший юрисконсульт. До основних функціональних обов’язків входило представництво інтересів підприємства в судах і державних органах, підготовка та аналіз цивільно-правових договір, ведення претензійної роботи, забезпечення дотримання трудового законодавства, підготовка та здача звітів. Входив до складу керівництва відділу охорони, за сумісництвом займав посаду начальника відділу кадрів.
З 02.11.2007 року – державний виконавець в Корабельному ВДВС ММУЮ.
01.10.2009 року – переведений на посаду старшого державного виконавця Корабельного ВДВС ММУЮ. До основних функціональних обов’язків входило забезпечення повного та своєчасного виконання рішення суду, підготовка статей до друку у газету, здійснення виконавчого провадження неупереджено та відповідно до діючого законодавства, виконання різноманітних доручень керівництва, підготовка звітів, розробка проектів відповідей на скарги та звернення сторін виконавчого провадження, підготовка документів на примусову реалізацію майна боржника, накладання арешту на майно боржника, проведення опису майна боржника, співпраця з Корабельним РВ ММУ УМВС України в Миколаївській обл., представництво інтересів Корабельного ВДВС ММУЮ в суді, забезпечення здійснення стажування кандидатів на посаду державного виконавця. Основні категорії справ, які знаходились на виконанні, – аліменти, борги за кредитними договорами та комунальними платежами.
В 2009 році до Дня незалежності України за успіхи в роботі нагороджений почесної грамотою.
01.02.2010 року – присвоєно черговий чотирнадцятий ранг державного службовця.
03.09.2010 року – звільнений з займаної посади старшого державного виконавця Корабельного ВДВС ММУЮ за власним бажанням.
В період з вересня 2010 року по сьогоднішній день займаюсь приватною юридичною практикою супроводжуючи справи з питань кредитних зобов’язань, інших цивільно-правових відносин, сімейних, трудових відносин, з питань притягнення до адміністративної відповідальності.
З 01.04.2011 року по 23.05.2013 року – головний юрисконсульт сектору судового представництва відділу проблемних активів Миколаївського регіону Департаменту проблемних активів роздрібного бізнесу ПАТ КБ «Надра». До основних функціональних обов’язків входило: представництво інтересів банку в судах, органах державної виконавчої служби, інших державних органів, ведення претензійно-позовної роботи, проведення роботи безпосередньо із проблемними позичальниками з питання погашення заборгованості, реструктуризації або добровільної реалізації заставного майна, підготовка документів для відкриття виконавчого провадження із подальшим контролем виконання рішення в примусовому порядку, проведення опису та вилучення майна боржника, організація розшуку позичальників та заставного майна, участь в ліквідаційних процедурах боржників-банкротів, підготовка документів для добровільної реалізації заставного майна позичальників та ін.
З 24.05.2013 року по 01.10.2013 року – начальник сектору досудового врегулювання відділу проблемних активів Миколаївського регіону ПАТ КБ «Надра». До основних функціональних обов’язків входило: представництво інтересів банку в судах, органах державної виконавчої служби, інших державних органів, проведення роботи безпосередньо із проблемними позичальниками з питання погашення заборгованості, реструктуризації або добровільної реалізації заставного майна, підготовка документів для добровільної реалізації заставного майна позичальників та реструктуризації проблемної заборгованості, здійснення заходів, спрямованих на розшук позичальника та поручителів, розшук заставного майна, вилучення заставних транспортних засобів, організація роботи сектору та контроль за підлеглими та ін..
З 01.10.2013 року по 22.12.2014 року - головний юрисконсульт сектору судового представництва відділу проблемних активів Миколаївського регіону Департаменту проблемних активів роздрібного бізнесу ПАТ КБ «Надра».
22.12.2014 року звільнений із займаної посади у зв’язку із скороченням штатів працівників ( п.1 ст. 40 КЗпП України).
З 20.09.2015 року по 19.04.2016 року – юрисконсульт сектору судового представництва Департаменту проблемних активів ПАТ «Альфа-Банк».
З 04.05.2016 року по 31.03.2020 року – юрисконсульт відділу супроводження виконавчого провадження Миколаївського регіону Департаменту проблемних активів ПАТ «Дельта Банк». До основних функціональних обов’язків входить: представництво інтересів банку в судах, органах державної виконавчої служби, інших державних органів, підготовка документів для відкриття виконавчого провадження із подальшим контролем виконання рішення в примусовому порядку, проведення опису та вилучення майна боржника, організація розшуку позичальників та заставного майна, підготовка документів для погодження примусової реалізації та ін.
З 09.01.2017 року по сьогоднішній день – юрисконсульт комунального закладу «Миколаївський спортивний ліцей» Миколаївської обласної ради, уповноважена особа закладу на проведення публічних закупівель. Основні обов’язки – проведення публічних закупівель (відкриті торги, переговорна процедура, спрощена закупівля), визначення переможців, оцінка тендерних пропозицій учасників, розробка тендерної документації та вимог до предмету закупівлі в разі проведення спрощеної закупівлі, підготовка проекту договору публічної закупівлі, внесення необхідних змін до договору публічної закупівлі у відповідності до норм чинного законодавства та ін..
Приватна юридична практика, а саме: надання консультацій юридичним та фізичним особам з питань договірних відносин, сімейного, трудового, банківського законодавства, підготовка договорів (оренда, купівля-продаж, поставка, надання послуг, підряд та ін.), представництво інтересів у відносинах з нотаріусами, державними реєстраторами, підготовка позовних заяв в цивільному, господарському та адміністративному процесах, надання консультацій та представництво інтересів в сімейних та трудових правовідносинах, консультації та підготовка необхідних документів з питань участі у публічних закупівлях, співпраця з колекторськими компаніями щодо представництва їх інтересів в регіоні та ін.
Освіта вища за спеціальністю «Правознавство», кваліфікація юрист. 2004 рік – 2010 рік – Одеська Національна юридична академія.

Вільно володію комп’ютером.
Не одружений, дітей не маю.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: