- PRO
Інна
Керівник, адміністратор готельно-ресторанного комплексу
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 35 лет
- Город проживания:
- Буковель
- Готов работать:
- Буковель, Винница, Днепр, Другие страны, Ивано-Франковск, Киев, Межгорье, Мукачево, Ужгород, Яремче
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту, Facebook и Instagram.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/9296123/
Опыт работы
Заступник керівника служби харчування
с 09.2024 по 10.2024
(1 месяц)
Арден комфорт *****, Хмельницький (Готельно-ресторанний бізнес)
Обслуговування гостей шведка на 600чол.(сніданок.обід.вечеря.)
Навчання і контроль персоналу харчової служби.
Складання закупки, прийом товару іконтроль продуктів.
Контроль собівартості шведки.
Підпорядкування Штат 113чол
Організація тематичних свят.
Керівник готельно-рестораного комплексу
с 04.2023 по 07.2024
(1 год 3 месяца)
Хуст, Хуст (Готельно-ресторанний бізнес)
Повний контроль та організація роботи комплексу.
Організація дозвілля відпочиваючих.
Будівництво нового та ремонт існуючого номерного фонду.
Складання щомісячного кошторису.
Щомісячні і річні звіти.
Працювала в програмі Servio, Otelms,pms cloud.
Внесення товару на облік 1с.
Взаємодія з поставщиками якісних продуктів харчування.
Підбір та закупівля обладнання для кухні, бару, номерного фонду, пральні, спа.
Пошук та підбір персоналу, для всіх підрозділів комплексу.
Навчання персоналу із нуля. Написання стандартів роботи.
Введення фінансової звітності, моніторинг собівартості послуг. Ціноутворення.
Організація святкових заходів,конференцій, банкетів 450чол.та зустрічей з партнерами,кавобрейки.
Збільшення рентабельності обєкту.
Мета стати найкращим комплексом🤗.
Адміністратор готелю-ресторану
с 11.2016 по 01.2023
(6 лет 2 месяца)
ТК Буковель, готель, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
-Прийом та розподіл тел.дзвінків(ведення списку гостей);
-Обслуговування відвідувачів готелю(бронювання номерів,зустріч,поселення та виселення гостей,реєстрація,розрахунок гостей);
-Контроль роботи покоївок,
шеф повара,
поварів по процесах,
кочегара,
завгоспа,
двірника,
охоронців,
працівника прокату,
бармена,офіціанта,
охорони,майстрів по ремонтах.
-Інфор.гостей за послугами та вільними номерами готелі.
-Контроль чистоти та порядку у готелі,бані,котеджі,прокаті,ресторані, кінотеатрі,тренажорному залі.
-Ведення звітності про виконану роботу.
-Закупка товару і розрахунок з поставщиками.
Програми 1С,отлмс,сервіо.
-Вирішення конфліктних ситуацій.
-Участь у підборі кадрів ресторану,готелю,проведення навчання.
-Мотивація команди підлеглих їх підтримка.
-Місячні отчоти-звіти.
-Графік і підбір персоналу.
Професійні навички:
- Управління роботою готелю та ресторану, організація та контроль роботи всіх структурних підрозділів готелю та ресторану;
- Забезпечення ефективної фінансової діяльності готелю та ресторану;
- Нарахування заробітної плати, контроль розрахунків з партнерами та постачальниками відповідно до договорів;
- Забезпечення роботи готелю та ресторану в рамках затвердженого бюджету;
- Складання меню, організація заходів, контроль організації;
- Забезпечення роботи готелю та ресторану відповідно до стандартів якості обслуговування для встановленої категорії
Сімейний стан: розлучена, дочка2009р. н.проживає з батьками моїми.
Додатково: Досвідчений користувач ПК, є автомобіль, посвідчення водія та досвід водіння
Дизайнер-декоратор-флорист, святкових подій
с 01.2010 по 07.2024
(14 лет 6 месяцев)
Приватний підприємець, Вінниця (Приватні особи)
Оформлення фотозон,фуршетів, виїзді церемонії,декорування залів для святкових подій.
Образование
Одеська академія связі
Телекомунікаційна мережа, Одеса
Высшее, с 2013 по 2015 (2 года)
Іллінецький аграрний державний коледж
Технологія переробки продукції твариництва, Іллінці
Среднее специальное, с 2005 по 2009 (4 года)
Знания и навыки
- Розвиток бази клієнтів
- Організація заходів
- Ведення соціальних мереж
- Бронювання номерів
- Проведення касових операцій
- SERVIO
- Користувач 1С
- Контроль підготовки номерів
- Побудова графіків для персоналу
Знание языков
- Немецкий — начинающий
- Английский — начинающий
- Украинский — свободно
Дополнительная информация
Досвід роботи в рестораном бізнесі 12років,роботу знаю з середини, від налаштування при запуску, навчання сервісу, робота з поставщиками, фінансова звітності щомісяця, аналіз.
Особисті якості:
Чесність, відповідальність, уважність до деталей.
Чистота і порядок, дисциплінованість, комунікабельність, висока працездатність у будь - який час.
Другие резюме этого кандидата
Похожие кандидаты
-
Керуючий готельно-ресторанним комплексом, директор готелю
Киев -
Директор, администратор, метрдотель, управляющий рестораном, гостиничным комплексом
Киев -
Керуючий готельно-ресторанним комплексом, керівник мережі, операційний (запуск ресторанів під ключ)
Винница, Киев , еще 6 городов -
Управляющий, директор ресторана, кафе, бара
60000 грн, Киев -
Директор, керуючий рестораном, баром, кафе
Киев -
GM Hotel, Sales Director, керівник готелю, директор з продажів
Киев