Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську

Ксенія

Бар-менеджер, керуючий баром, шеф-бариста

Вид занятости: неполная
Зарплата: 25 000 грн/мес
Возраст: 25 лет
Город проживания: Винница
Готов работать: Буковель, Днепр, Житомир, Кривой Рог, Луцк, Николаев, Полтава, Тернополь, Умань, Хмельницкий
Вид занятости:
неполная
Зарплата:
25 000 грн/мес
Возраст:
25 лет
Город проживания:
Винница
Готов работать:
Буковель, Днепр, Житомир, Кривой Рог, Луцк, Николаев, Полтава, Тернополь, Умань, Хмельницкий

Контактная информация

Соискатель указал телефон и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Бармен

с 11.2023 по наст. время (2 года 2 месяца)
Полуночники, Вінниця (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Контроль залишків, заявки та прийом поставок.
2. Переобліки.
3. Організація та проведення майстер-класів.
4. Навчальні лекції для персоналу.

Бармен, Старший бармен

с 10.2022 по 11.2023 (1 год 2 месяца)
Аудиторія 90, Вінниця (Готельно-ресторанний бізнес)

Працювала у цьому закладі спочатку на посаді Бармена. Готувала напої згідно з технологічними картами 9 місяців. Останні 4 місяці роботи в цьому закладі займала посаду Керуючої баром. Виконувала такі функції:
1. Створення концепції, проробки та оновлення коктейльної авторської карти.
2. Контроль залишків, заявки та прийом поставок.
3. Переобліки
4. Створення чек-листів бару
5. Створення посібних таблиць для працівників залу та бару
6. Організація винних дегустацій
7. Навчання та підбір працівників бару
8. Організація гест бартендінгу
9. Створення технологічних карт
10. Контроль чистоти робочого місця

Бариста

с 09.2021 по 02.2022 (6 месяцев)
Кавʼярня Коко, Херсон (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-бариста

с 05.2021 по 08.2021 (4 месяца)
Кавʼярня Stories Coffee Bar, Херсон (Готельно-ресторанний бізнес)

Приймала участь у відкритті кавʼярні
А саме виконувала такі функції:
1. Підбір та навчання працівників кавʼярні
2. Створення меню закладу
3. Підбір посуду та інвентарю у заклад
4. Організація робочих зон
5. Замовлення та прийом поставок
6. Контроль роботи закладу
7. Закриття касових змін
8. Контроль чистоти в закладі та на території
9. Робота з Poster (створення облікового аккаунту, створення технологічних карт, внесення поставок, повна підготовка до роботи закладу)

Бариста

с 02.2020 по 06.2021 (1 год 5 месяцев)
Вільний птах, Херсон (Готельно-ресторанний бізнес)

Офіціант

с 06.2018 по 10.2019 (1 год 5 месяцев)
Кафе Green House, Херсон (Готельно-ресторанний бізнес)

Знания и навыки

  • Навчання персоналу
  • Відповідальність
  • Зосередженість
  • iiko
  • Poster
  • Лідерство
  • Управління командою
  • Інвентаризація
  • Комунікабельність
  • Приготування коктейлів
  • Приготування кавових напоїв
  • Контроль залишків
  • Знання міцної групи алкоголю
  • Міксологія

Дополнительная информация

Розглядаю лише консалтинг.
1. Набір та навчання персоналу.
2. Корегування/створення барної та коктейльної карти. Створення концепцїї меню.
3. Організація роботи бару.
4. Підбір обладнання та посуду.
5. Заявки та поставки.
6. Контроль роботи бару.

Кандидаты по городам