Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Сергій

Регіональний директор

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
41 год
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Засновник

с 01.2014 по 02.2022 (8 лет 1 месяц)
ТОВ Хенрік, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Створення з нуля підприємства, організація відділу логістики та відділу збуду, закупівля у межах України пілетів з лузги соняшника, та поставка на атомні електростанції у Польщі. Реєстрація відкриття банківскіх рахунків, отримання картки ЗЕД у митниці, підписання договорів оренди офісу, складу, тупіка на залізниці, набір персоналу, отримання сертифікатів та лінцензій для експорту. Управління компанією: комерційна, фінансова, адміністративно-господарська діяльність. Ведення перегорів та підтримання ефективних ділових відносин з ключивими партнерами. Розробка, реалізація стратегії та плану розвитку компанії, підбір та навчання персоналу, забезпечення безперебійного процесу постачання на атомні електростанції у Польщі.

Керівник проекту

с 04.2013 по 01.2021 (7 лет 9 месяцев)
Uranium carwash, Кропивницький (Послуги для населення та бізнесу)

Створення власного бренду мийок самообслуговування, успішний запуск мийок у Кропивницькому, Черкассах, Знамянці, Білій Церкві. Пошук земельних ділянок під автомийку самообслуговування, аналіз обьектів, строки будівництва, прогноз реалізацї, контроль будівництва, модернізація мийок, контроль проведення реконструкції, координація взаімодії всіх підрозділів, що беруть участь у будівництві, розробка та збірка власного пульта управління для автомийки.

Керівник підрозділу

с 06.2010 по 08.2013 (3 года 2 месяца)
ДП Капарол-Україна, Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Організація нового підрозділу з нуля, пристосування Німецьких стандартів та процесів до Українського ринку, вихід на позначку обороту в 3 млн грн за 6 місяців, перемога у номінаціях «Кращий об’єкт України» 2017 рік, кращий об’єкт Європи 2018, приз у номінації «Кращий керівник року». Організація роботи структурного підрозділу, Ведення перегорів з новими партнерами, робота з vip клієнтами, контроль дебіторської заборгованості, розробка систем мотивацї працівників, розробка політики збуту, управління каналами збуту, участь у тендерах, розробка та впровадження програм розвитку структурнуго підрозділу, планування, постачання складських запасів, аналіз ринку та діяльності конкурентів, організація проведення, тренінгів та семінарів.

Керівник напрямку

с 01.2005 по 01.2010 (5 лет)
ЗАТ Елгран, Кропивницький (Будівельна промисловість, деревообробка)

Організація збуду та логістики, відкриття нових ринків збуту за межами України, зокрема Шрі-Ланки та Туриції

Образование

КНТУ

Проектування та експлуатація машин, Кропивницький
Высшее, с 2000 по 2005 (5 лет)

Знания и навыки

  • Стресостійкість
  • Організаторські здібності
  • Лідерство
  • Управлінські навички
  • Управління будівельною компанією

Дополнительная информация

Починаючи з 2010 працював на керівних посадах, займався створенням та організацією роботи нових компаній та бізнесів. Відкрив новій підрозділ Caparol у Кропивницькому, , який за пів року вийшов на оборот у 3 млн.грн. Був засновником міжнародної компанії Херніл, з реєстрацією у Чехії, налагодив канали поставок з України та канали збуту у Чехії та Польщі. З 2018 року займаюсь будівництвом та запуском авто-мийок самообслуговування, як по замовленню так і власних, створив власний бренд. За рахунок високої самоорганізованості та цілеспрямованості вдається
досягати поставлених цілей як у бізнесі, так і у особистому житті.

Хобі
Бейсбол: майстер спорту міжнародного рівня, у складі збірної України – чемпіон Європи, багаторазовий чемпіон України. Головний менеджер та гравець команди вищої ліги «Уран».

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: