Я хочу повністю видалити всі свої дані з сайту

Щоб видалити обліковий запис:

  1. Увійдіть в обліковий запис, який хочете видалити.
  2. Перейдіть на сторінку видалення облікового запису.
  3. Введіть пароль від нього.
  4. Натисніть «Видалити».

Якщо ви хочете, щоб ваші резюме ніхто не бачив, зовсім не обов'язково видаляти обліковий запис. Досить приховати ваші резюме у розділі «Мої резюме». Можливо, коли-небудь вони стануть у нагоді та їх не доведеться створювати знову.

Будемо вдячні, якщо ви напишете нам, чому ви видаляєте свій обліковий запис.

Чи була ця відповідь корисною для вас?

Не змогли знайти відповідь?

Запитайте у служби підтримки