Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 22 квітня 2020

Виктория

Юрист

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто проживання:
Суми
Готовий працювати:
Київ, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ
Семенюти Вікторії Вікторівни
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Дата народження: 24 січня 1985 р

Освіта:
2002 – 2007 рр. – навчання на юридичному факультеті Української академії банківської справи, спеціальність «Право». Кваліфікація: юрист, бакалавр;
2007 – 2008 рр. - навчання на юридичному факультеті Державного вищого навчального закладу «Українська академія банківської справи», спеціальність «Правознавство». Кваліфікація: юрист, спеціаліст.

Досвід роботи:
з серпня 2007 р. по травень 2008 р. – фахівець сектору залучення клієнтів відділу комерційного розвитку в Сумській області Північного регіонального управління (менеджер з кредитування) ТОВ «Банк Русский Стандарт».
з жовтня 2008 р. по серпень 2009 року – секретар судового засідання Сумського окружного адміністративного суду.
з серпня 2009 р. по січень 2012 р. - помічник судді Сумського окружного адміністративного суду.
з лютого 2012 р. і по жовтень 2012 р. - юрисконсульт ВАТ "Агротранссервіс".
з квітня 2013 р. і по жовтень 2014 р. - провідний спеціаліст-юрисконсульт юридичного відділу Головного управління Державної казначейської служби України у Сумській області.
з жовтня 2014 р. і по червень 2018 р. - головний спеціаліст-юрисконсульт юридичного відділу Головного управління Державної казначейської служби України у Сумській області.
з вересня 2018 р. ы по сьогодні - заступник начальника відділу організаційно-кадрової роботи, кодифікації та статистики Сумського окружного адміністративного суду.

Особисті якості: комунікабельна, цілеспрямована, відповідальна, наполеглива, організована, пунктуальна, орієнтована на результат, вмію працювати індивідуально та в колективі, швидко аналізувати і приймати рішення.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: