Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 17 квітня 2024 PRO

Олександр

Начальник виробництва, головний технолог

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
58 років
Місто проживання:
Рівне
Готовий працювати:
Київ, Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Провідний інженер-технолог

з 02.2016 по 07.2020 (4 роки 5 місяців)
ТДВ «УКРОЛІЯПРОДУКТ, Зіньків (повний цикл переробки насіння соняшнику)

1.Навчання виробничого персоналу та адаптація на виробництві.
2.Контроль за дотриманням технологічних параметрів виробництва.
3.Визначення «вузьких» виробничих місць підприємства та їх усунення.
4.Займався технічною підготовкою і впровадженням нових видів сировини та допоміжних матеріалів в процесі рафінації та фасування олії.
5.Розробка та дослідження високоолеїнової олії в суміжних харчових галузях промисловості.
6.Технологічна підтримка у використанні високоолеїнової рафінованої дезодорованої олії на підприємствах хлібопекарної та кондитерських галузях а також в кулінарній промисловості.

Директор департаменту виробництва

з 04.2015 по 01.2016 (9 місяців)
ТОВ «ЛУЦК-ФУДЗ»., Луцьк (Завод з виробництва консервної продукції)

1. Забезпечував регулювання ходу виробництва та ритмічність його роботи.
2.Здійснював керівництво розробленням виробничих планів для дільниць підприємства.
3.Здійснював керівництво поточним і перспективним плануванням технічного розвитку підприємства та його виробничої бази.
4. Організовував виробничий облік підприємства.

Главный технолог, зав. производством

з 10.2007 по 05.2013 (5 років 7 місяців)
ООО "Нововолынский масло-жировой комбинат" (Производство масел и жиров)

Основные обязанности:
1.Руководство работой производственного процесса.
2.Обеспечение ритмичного выпуска продукции.
3.Оперативный контроль над обеспечением производства, ведением технической документации.
4.Ежедневный оперативный учет процесса производства, выполнение суточных заданий по выпуску готовой продукции.

Количество подчиненных: 80 человек.

Штат компании: 100 человек.

Результаты деятельности: Переход на интенсивный технологический процесс роботы предприятия с качественным выпуском и объемом производства с 100 тон
в сутки до 200 тон в сутки.

Начальник карамельного цеха.

з 06.1990 по 08.2001 (11 років 2 місяці)
Ровенская кондитерская фабрика., г. Ровно (Производство кондитерских изделий.)

Начальник карамельного цеха.
1.Осуществление руководства производственно-хозяйственной деятельностью цеха.
2.Обеспечение выполнения плановых заданий, ритмичного выпуска продукции высокого качества.
3.Эфективное использование основных и оборотных фондов.
4.Усовершенствование организации производства, его технологии,
механизации, автоматизации производственных процессов.

Количество подчиненных: 200 человек.

Штат компании: 450 человек.

Освіта

Київський технологічний інститут харчової промисловості

Технологія бродильних та хлебопекарних виробництв. Інженер-технолог., Київ
Вища, з 1986 по 1991 (4 роки 8 місяців)

Знання і навички

MS Excel MS Word Виробництво харчових продуктів

Додаткова інформація

Пунктуальний, відповідальний, комунікабельний, без шкідливих звичек.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: