Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 26 березня 2024 PRO

Ірина

Юрист, 8 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто проживання:
Сміла
Готовий працювати:
Сміла, Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Оператор заправних станцій

з 07.2022 по 11.2022 (4 місяці)
Пат Укрнафта, Сміла (Автобізнес та автосервіс)

Продаж супутніх товарів, заправка авто, приймання бензовозів

Інженер з охорони праці, юрист

з 02.2019 по 05.2020 (1 рік 3 місяці)
СТОВ "Перемога", с.Ковалиха Сілянського району (Сільське господарство, агробізнес)

Фахіфвець з питань землевпорядкування

з 05.2018 по 11.2018 (6 місяців)
ТОВ "Альфа - Агро" КВГ, Сміла (Сільське господарство, агробізнес)

Юрист

з 06.2017 по 07.2018 (1 рік 1 місяць)
ПрАТ "Сміла - Агропромсервіс", Смела (Торгiвля, ремонт автомобiлiв, промисловiсть, операцiї з нерухомим майном,будiвництво,сiльське господарство)

складання договорів, позовних заяв, претензій. Відшкодування збитків. Надання юридичної допомоги працівникам, пайщикам. Стягнення боргу через органи ДВС. Співпраця з державними органами. Представництво в суді.Знаходження вільних земель для заключення договорів та ведення господарської діяльності.

Інженер з охорони праці

з 05.2016 по 11.2018 (2 роки 6 місяців)
Смілянська загальноосвітня школа - інтернат I-III ступенів Черкаської обласної ради, Сміла (Освіта, наука)

Проведення оперативно-методичного керівництва роботою з ОП, складання комплексних заходів з ОП, проведення інструктажів, перевірка кабінетів, робочих місць до відповідності вимог ОП, розслідування нещасних випадків, розробка положень, інструкцій про ОП.

Юрист земельник

з 12.2012 по 07.2014 (1 рік 7 місяців)
ТОВ "Олімп", Смела (Сільське господарство, агробізнес)

складання договорів, позовних заяв, претензій. Відшкодування збитків. Надання юридичної допомоги працівникам, пайщикам. Стягнення боргу через органи ДВС. Співпраця з державними органами. Представництво в суді.Знаходження вільних земель для заключення договорів та ведення господарської діяльності.

Юрист

з 01.2012 по 12.2012 (11 місяців)
ТОВ "Агро Рось Інвест" (Сільське господарство, агробізнес)

кладання договорів, позовних заяв, претензій. Відшкодування збитків. Надання юридичної допомоги працівникам, пайщикам. Стягнення боргу через органи ДВС. Співпраця з державними органами. Представництво в суді.

Начальник юридичного відділу

з 04.2011 по 04.2011 (менш ніж місяць)
ТОВ "Сміла Енергоінвест" (Послуги для населення та бізнесу)

складання договорів, позовних заяв, претензій. Відшкодування збитків. Надання юридичної допомоги працівникам, споживачам. Стягнення боргу через органи ДВС. Співпраця з державними органами. Представництво в суді.

Помічник керівника - юрист

з 11.2009 по 12.2010 (1 рік 1 місяць)
дочірнє підприємство " Завод будівельних конструкцій " (виробництво будівельних металевих конструкцій, монтажні роботи, діяльність у сфері інжинірингу, монтаж металевих конструкцій, торгівля будівельнимим матеріалами, залізними виробами)

заключення договорів, представництво підприємства в суді та всіх державних установах, складання претензій, позовних заяв, відшкодування збитків, оформлення дозвільних документів, ліцензій, реєстрація РРО в податкових органах.Робота з контролюючими органами.Ведення кадрової роботи.

головний спеціаліст - юрисконсульт

з 08.2008 по 04.2009 (8 місяців)
Інспекція з благоустрою " Муніципальна міліція ", Сміла (Державні організації)

Стягнення заборгованості по нанесенню збитків місцевому самоврядуванню, представництво Інспекції у всіх інстанціях, винесення постанов про накладення штрафних санкцій на юридичні та фізичні особи. Представництво Інспекції у всіх органах виконавчої влади, органах прокуратури, судах. Ініціювання порушення справ про банкрутство. Взаїмодія зі всіма державними установами. Складання договорів. Ведення правової документації. Контроль надходжень.

головний спеціаліст юрист

з 09.1999 по 08.2008 (8 років 11 місяців)
Управління Пенсійного фонду України в м. Сміла, м.Сміла Черкаська область (виплата пенсій, стягнення прострочених платежів до ПФУ, представництво ПФУ в інших державних органах, реєстрація юридичних та фізичних осіб, як платників податку, подання до суду заяв про стягнення заборгованості, подання заяв до господарського суду, робо)

ведення претензійно - позовної роботи; представництво ПФУ в суді, державних органах; контроль за своєчасним надходженням коштів; робота з боржниками та банкрутами; передача матеріалів до ДВС та органів прокуратури; порушення кримінальних справ до керівників, які ухиляються від сплати податків.

Освіта

Харківська Національна юридична Академія ім. Я.Мудрого

Правознавство, м. Харків
Вища, з 2001 по 2007 (5 років 5 місяців)

з 01.09.1995 року по 30.06.1997 року навчання в Черкаському кооперативному економіко - правовому коледжі. ( присвоєно кваліфікацію юриста за спеціальністю " Правознавство " )

Додаткова освіта та сертифікати

навчання в Черкаському кооперативному економіко - правовому коледжі. ( присвоєно кваліфікацію юриста за спеціальністю " Пр

з 01.09.1995 року по 30.06.1997 рік

Знання і навички

Користувач ПК

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно
  • Англійська — просунутий

Додаткова інформація

Заміжня, маю сина.

Додаткові відомості: загальний стаж роботи – 15 років 3 місяців(державної служби – 9 років 5місяців). Маю 11 ранг державного службовця, який відноситься до 6 категорії класифікації посад державних службовців.
Додатково маю досвід роботи з підприємствами, які знаходяться в стадії банкрутства. Також маю досвід роботи з питань які належать до компетенції арбітражних керуючих, а саме: розпорядження майном, санація, ліквцдація підприємств.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: