Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 7 квітня 2024 PRO

Руслан

Комерційний директор, керівник напрямку

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
48 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Завідуючий виробництвом

з 11.2019 по 04.2023 (3 роки 5 місяців)
ТОВ «ТД ФУДСЕРВИС «, Черкаси (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Мережа м‘ясних магазинів,М‘ясомаркети,їжа свіжа,Галя Балувана.Дистриб‘юція ТМ «Наша Ряба».
Контроль всіх процесів мясного направлення по переробці м‘яса( свинина,яловичина,куриця,індичка, субпродукти, напівфабрикати,фермерська група.Розвиток мережі магазинів.
Власие копчення!
1.Закупівля сировини, ведення переговорів, укладання договорів
2.Пошук постачальників та контроль щотижневого тендеру на предмет кращої ціни постачальників
3.Взаєморозрахунки з постачальниками
4. Супровід продажів
5.Контроль якості вихідної продукції
6.Контроль наявності сировини на складі та своєчасне поповнення складів
7.Управління асортиментом
8.Управління ціноутворенням
9.Підбір та навчання персоналу
10.Контроль викладення товару на вітрину, дотримання планограм
11. Планування маркетингових заходів
12.Робота з торговим відділом із залучення нових клієнтів
13. Розробка та впровадження нових продуктів
14.Розрахунок собівартості товару (калькуляція)
15. Розробка технологічних карт

Керівник напрямку та виробництвом

з 06.2017 по 04.2019 (1 рік 10 місяців)
ООО "Гведеон", Сєвєродонецьк (Харчова промисловість)

Мережа супермаркетів «Сім'я», мережа м'ясних магазинів, дистрибуція ТМ «Наша Ряба».
Контролює всі процеси м'ясного напряму. Переробка свинина, яловичина, курка, індичка, субпродукти, напівфабрикати, фермерська група. Створення м'ясних відділів у мережі.
1. Закупівля сировини, ведення переговорів, укладання договорів
2.Вибір кращих постачальників та цінових пропозицій
3.Взаєморозрахунки з постачальниками
4.Контроль наявності сировини на складі та своєчасне поповнення складів
5. Супровід продажів
6.Управління асортиментом
7.Управління ціноутворенням
8.Навчання персоналу
9.Контроль викладки товару на вітрину, дотримання планограм
10. Планування маркетингових заходів
11.Робота з торговим відділом із залучення нових клієнтів
12. Розробка та впровадження нових продуктів
13. Аналіз конкурентів
14.Расчет собівартості товару(калькуляція)
15. Створення тех. карт.

Комерційний директор.Керівник по закупівлям, Керівник виробництва(м‘ясо,кулінарія,пекарня,кондитерка).

з 11.2013 по 06.2015 (1 рік 7 місяців)
Rifma Group Мережа гіпермаркетів, Казахстан м.Актобе. (Роздрібна торгівля)

-Операційна діяльність
- Розробка асортиментної політики та управління
- Класифікація асортиментом та його розвиток
- Вибір постачальників та стратегія роботи з ними
- Стратегія ціноутворення
- Управління асортиментом
- Управління персоналом та розподіл повноважень
- Проведення оцінки персоналу (грейдинг)
- Контроль управління логістикою
- Оптимізація витрат компанії
- Управління власним виробництвом (пекарня, кондитерка, кулінарія, м'ясо), ВТМ, виготовлення заморожених напівфабрикатів.

Комерційний директор

з 02.2013 по 09.2013 (7 місяців)
ТОВ «Агротере», Феодосія (Сільське господарство, агробізнес)

-Створення та організації роботи комерційної служби
- Підбір та навчання персоналу
- ведення переговорів, укладання договорів
- Ціноутворення
- Управління логістикою
- Управління асортиментом
- Контроль продажів (опт, роздрібні мережі).

Керівник напрямку(м‘ясні магазини,Хорека)

з 02.2010 по 10.2012 (2 роки 8 місяців)
ООО Алвадер, Київ (Роздрібна торгівля)

-Пошук об'єктів
-Підбір обладнання
- Підбір та навчання персоналу
- ведення переговорів, укладання договорів
- Ціноутворення
- Управління логістикою
- Управління асортиментом
- Контроль продажів

Комерційний директор

з 12.2008 по 01.2010 (1 рік 1 місяць)
ТОВ «М‘ясний ряд», Пирятин (Роздрібна торгівля)

- Контроль забійного цеху
- переговори з контрагентами, укладання договорів
- Підбір та Навчання персоналу
- Ціноутворення
- Калькуляція (контроль розрубу)
- Управління асортиментом
- контроль підготовки м'ясопродуктів до реалізації
- реалізація продукції оптом та на торгові мережі (супермаркети).
- Відкриття м'ясних магазинів

Категорійний менеджер(FOOD)

з 07.2007 по 11.2008 (1 рік 4 місяці)
Євротек, група компаній, Київ (Роздрібна торгівля)

- Формування відділів у магазинах мережі
- переговорги з постачальниками, укладання договорів
- Підбір та Навчання персоналу
- Ціноутворення
- Калькуляція
- Управління асортиментом
- Проведення систематичного моніторингу в категорії за ціновими та асортиментними показниками
- Проведення ABC аналізу
- Контроль якості закупівель та продажів
- Інспектування та контроль роботи відділів
- Маркетинг

Комерційний директор

з 05.2006 по 07.2007 (1 рік 2 місяці)
ТОВ «Валмарус», Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

-спілкування з клієнтами
- пошук нових клієнтів
- Супровід продажів
- ціноутворення
- реалізація товару оптом та торгові мережі.

Комерційний директор

з 10.2004 по 11.2006 (2 роки 1 місяць)
ЧП “Лукулл”, Пирятин (Харчова промисловість)

- Контроль вхідної сировини
- Контроль забою свинина, ВРХ.
- Контроль за якістю продукції (розробка м'яса, упаковка, виготовлення напівфабрикатів, ковбасних виробів).
- ведення переговорів, укладання договорів
-Підбір обладнання
-Навчання персоналу
- Управління продажами (торгові мережі, роздріб)

Керівник напрямку м‘ясо

з 11.2002 по 04.2004 (1 рік 5 місяців)
ТОВ «Інтерфуд», Київ (Роздрібна торгівля)

-Створення напряму м'ясного відділу
- Формування відділів у магазинах мережі
- Управління асортиментом
- Ціноутворення
- Підбір та навчання середньої управлінської ланки
- переговори з постачальниками, укладання договорів
- Інспектування та контроль роботи відділів

Директор

з 05.2002 по 11.2002 (6 місяців)
ООО “Старлайт Интернешнл”, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

-Переговори з постачальниками
- Укладання договорів
- Підбір та навчання персоналу
- Контроль якості
- Управління асортиментом
- управління ціноутворенням
- реалізація товару на торговельні мережі

Завідуючий відділом(м‘ясо,ковбасні вироби,риба)

з 12.1999 по 11.2000 (11 місяців)
ТОВ «Білла Україна, Київ (Роздрібна торгівля)

-Ведення переговорів, укладання договорів
- Ціноутворення
- Управління асортиментом
- Підбір та навчання персоналу
- Контроль якості

Освіта

Київський Державний торгово-економічний університет

Економіст менеджменту, Київ
Вища, з 1992 по 1997 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

” Управління закупівлями"ROMB Consulting"

2005

Внутрішній аудіт системи управління безпеки продуктів харчування HACCP (Afnor groupe)

2018

Знання і навички

MS Excel MS Word Пользователь Internet MS Outlook Internet Explorer

Додаткова інформація

Права категорій В,С.

Особисті та ділові якості:
- комунікабельність
- цілеспрямованість
- відповідальність
- Вмію самостійно приймати рішення.

Пройшов навчання у Словаччині від мережі супермаркетів Білла щодо управління м'ясним, ковбасним напрямком.

Великий досвід з відкриття магазинів, супермаркетів з «0» та розвиток!
Надаю послуги з просування м'ясного напряму (свинина, яловичина, баранина, курка, індичка, фермерська група, виготовлення напівфабрикатів), напрямок Копчення! Допомога у відкритті даного напрямку з «0»!
Аналіз постачальників за якістю сировини, аналіз технологічних карт, аналіз калькуляцій, якість продукції і багато іншого!
Налагодження процесів на виробництві, навчання персоналу, розподіл функціоналу!
Досвід переробки м'яса в росподільчому цеху та відправка по торгових точках та магазинах!
Проходження на підприємствах HACCP.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: