Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 22 квітня 2024 PRO

Леся

Хімік, лаборант хімічного аналізу, мікробіолог, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Хімік-аналітик

з 08.2018 по нині (5 років 8 місяців)
АТ "Галичфарм", Львів (Хімічна промисловість, фармацевтика)

проведення фізико-хімічних досліджень якості проб вхідної сировини, напівпродуктів, готової продукції згідно з вимогами НД;
аналіз зразків при проведенні валідації процесів очищення, технологічних процесів, кваліфікації обладнання, отримання води очищеної;
здійснення аналізу зразків при проведенні трансферу технологій та аналітичних методів;
проведення фізико-хімічних досліджень зразків для випробування стабільності готових лікарських засобів;
проведення процедури калібрування лабораторних приладів згідно затверджених процедур.

Хімік

з 09.2017 по 08.2018 (11 місяців)
ТзОВ "Біскотті", Львів (Харчова промисловість)

Вхідний контроль якості сировини:
• аналіз супровідних документів якості сировини;
• фізико-хімічні дослідження сировини на відповідність
вимогам специфікацій та НД;
• оформлення документації за результатами лабораторних
випробувань, ведення журналів контролю якості;
• виробничі тестування сировини за вимогою виробництва;
• контроль дотримання умов зберігання сировини та готової продукції на складах;
• підготовка зразків продукції для зовнішніх досліджень.
Участь у впровадженні правил санітарії та гігієни для працівників
кондитерського виробництва, контроль дотримання правил санітарії та гігієни.
Приготування хімічних розчинів та контроль їх використання.
Вхідний контроль пакувальних матеріалів (ПМ):
• аналіз супровідних документів якості сировини
• дослідження ПМ на відповідність вимогам специфікацій та НД.

Лаборант хімічного аналізу, мікробіолог

з 03.2015 по 09.2017 (2 роки 6 місяців)
ПрАТ "Компанія Ензим", Львів (Харчова промисловість)

Проведення фізико-хімічних аналізів сировини згідно схеми техно-хімічного контролю, визначення вмісту сахарози, інвертного цукру, вільного та засвоюваного азоту, кальцію та магнію в мелясі, визначення азоту в аміачній воді, визначення вологості борошна, дріжджів, визначення вмісту летких жирних кислот, колоїдів та золи в мелясі, ведення лабораторних журналів, приготування реактивів.

Приготування поживних середовищ та перевірка їх на стерильність, автоклавування середовищ, посуду, знання системи НАССР.

Відбір проб та проведення мікробіологічних досліджень вхідної сировини і готової продукції, води, повітря згідно "Схеми мікробіологічного контролю", мікробіологічний контроль якості миття та дезінфекції обладнання, контроль стерильності приміщень, мікроскопія, засів ЧК дріжджів на лабораторній стадії, ведення документації та оформлення лабораторних журналів.

Освіта

Національний університет "Львівська політехніка"

Бродильні виробництва та виноробство, Львів
Вища, з 2008 по 2013 (5 років 3 місяці)

Захистила магістерську роботу на тему "Вплив електрохімічно активованої води на життєдіяльність дріжджів"

Додаткова освіта та сертифікати

Курси англійської мови "Just in Time"

2013, 4 місяці

Знання і навички

MS Office MS PowerPoint

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Німецька — середній
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Пасєка Леся Володимирівна
(Lesja W. Paseka)


Посада у компанії з дружнім колективом, де я змогла б застосувати набуті знання та навички, а також навчитись новому

Моб. телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Досвід роботи
Червень/2011 – Серпень/2011НВАО "Масандра", АР Крим – виробнича практика
Помічник лаборанта
- хімічний та мікробіологічний аналіз вин



Освіта
Вересень/2008 - грудень/2013Національний університет «Львівська політехніка», факультет Харчова технологія та бродильні виробництва, спеціальність Бродильні виробництва та виноробство


Додаткові відомості
Дата народження: 1991-02-21
Володіння іноземними мовами:
• Російська - вільно
• Німецький – базово


Особисті якості:
• Активна життєва позиція, цілеспрямованість;
• Організаторські якості, комунікабельність;
• Відповідальність, оперативність, оптимізм;
• Креативність, ініціативність;
• Легко навчаюсь.

Знання комп’ютера – впевнений користувач ПК (пакет MS Office; Інтернет)
- знання Adobe Photoshop.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: