Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 19 червня 2018

Андрей

Спеціаліст по земельним питанням, юрист

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто проживання:
Суми
Готовий працювати:
Київ, Суми, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Освіта:
1999-2002 роки
Українська академія банківської справи
Спеціальність : юрист (молодший спеціаліст)
2006-2010 роки
Національна юридична академія України ім. Ярослава Мудрого
Спеціальність : юрист (бакалавр)
2010-2012 роки
Національна юридична академія України ім. Ярослава Мудрого
Спеціальність : юрист (спеціаліст)
Досвід роботи:
08.2002р.-11.2002р.ПП «Фокстрот»
Посада : мерчендайзер.
Посадові обов’язки : продаж та консультації щодо побутової електронної техніки.
09.2003р.ТОВ «Регіональний центр управління»
Посада : юрисконсульт.
Посадові обов’язки : претензійно-позовна робота, супровід процедур ліквідації, санації юридичних осіб.
02.2004р.- 04.2004р.Великовільмівська сільська рада
Посада : спеціаліст І категорії (землевпорядник-економіст). Посадові обов’язки : ведення обліку земель, робота зі зверненнями громадян та юридичних осіб, співпраця з контролюючими органами та органами виконавчої влади.
04.2004р.- 01.2006р.Сумський районний відділ земельних ресурсів
Посада : спеціаліст ІІ категорії (юрист).
Посадові обов’язки : ведення претензійно-позовної роботи, розгляд звернень громадян та юридичних осіб, підготовка та погодження проектів розпоряджень (рішень) органів державної виконавчої влади, ведення продажу земель несільськогосподарського призначення та інше.
01.2006р.- 06.2009р.Державна інспекція з контролю за використанням та охороною земель у Сумській області
Посада : головний спеціаліст (державний інспектор), завідувач сектору.
Посадові обов’язки : проведення планових, позапланових та оперативних перевірок щодо додержання вимог земельного законодавства власниками та землекористувачами земельних ділянок на території Сумської області, контроль за додержанням вимог земельного законодавства при прийнятті рішень (розпоряджень) органами місцевого самоврядування та виконавчої влади, співпраця з контролюючими органами (Податкова інспекція, КРУ, органи прокуратури, СБУ, міліції (УБЕЗ, УБОЗ).
06.2009р. – 11.2012р.Північне регіональне управління
ПрАТ «Райз-Максимко»
Посада : начальник відділу земельних ресурсів та екології. Посадові обов’язки : ведення обліку та реєстру земель, розробка та погодження проектів договорів оренди земель, отримання дозволів на спец водокористування, поводження з відходами, транспортування та внесення безводного аміаку, співпраця з організаціями по утилізації відходів, проектними землевпорядними організаціями, органами державної виконавчої влади та місцевого самоврядування на території Сумської, Харківської та Чернігівської областей та інше.
11.2012р.- 03.2013р. ТОВ "Кернел-Трейд" (м. Київ)
Посада: інженер-землевпорядник. Посадові обов'язки : ведення обліку та реєстру земель, проведення земельних аудитів договорів оренди землі по підприємствам (встановлення відповідності щодо поданих даних до банку землі, встановлення форм договорів, ризиків, надання висновків щодо договорів оренди та інше).
03.2013р.-07.2014 Приватна практика в сфері земельних відносин.
07.2014р.-05.2015р. Індустріальна Молочна Компанія (ТОВ "Бурат Агро")
Посада: начальник відділу землевпорядкування. Посадові обов'язки : ведення обліку та реєстру земель (ведення єдиної бази), супровід процедур виготовлення обмінних файлів та додаків до договорів оренди землі, реєстрація договорів оренди землі (додаткових угод), координація роботи відділу та інше.
05.2015р.-04.2016р. Мілкіленд Агро (ПАТ "ІСКРА")
Посада: заступник директора з юридичних питань. Посадові обов'язки: юридичний супровід підприємства, представлення інтересів підприємства в установах та організаціях усіх форм власності, ведення обліку та реєстру земель, робота з пайщиками, реєстрація договорів оренди землі (додаткових угод) та інше.
з 11.2016р. ТОВ "СІЕЙТІ"
Посада: юрисконсульт по земельним питанням. Посадові обов'язки: супровід всіх питань та процедур у сфері земельних відносин.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: