Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 19 грудня 2022 PRO

Aleksandr

Керівник, адміністратор, заступник директора, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто проживання:
Вінниця
Готовий працювати:
Вінниця, Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер- будівельник плавзасобів (RIB Boats)

з 04.2014 по 09.2019 (5 років 5 місяців)
"Merou"(Italia), Naples (Виробництво човнів класу RIB)

Планування, проектування, узгодження, організація та виконання робіт з виробництва човнів RIB класу. Естимація поставлених завдань. Управління командою та контроль робочих процесів. Чітке дотримання стандарту та технічних вимог при виробництві. Виробництво виконувалось для таких брендів як: ITALIAMARINE (italiamarineboat.com); SALPA (Salpa.com); OROMARINE (oromarine.com) та ін.

Зам. директора магазина

з 11.2012 по 08.2013 (9 місяців)
"Центр Обувь", Вінниця (Роздрібна торгівля)

Організація роботи магазину відповідно до затверджених стандартів роботи. Організація торгового процесу в залі, управління персоналом (контроль та підвищення професійного рівня персоналу), вирішення конфліктних ситуацій, участь у прийманні товару та переоцінці, мерчендайзинг магазину відповідно до стандартів компанії, касова дисципліна, інкасації, інвентаризації, забезпечення дозвільної документації в магазині, забезпечення взаємодії магазину з комунальними та державними контролюючими органами, аналіз результатів продажу та якості обслуговування покупців, заміщення директора магазину.

Експерт, старший експерт з обслуговування, керівник центру обслуговування клієнтів

з 01.2009 по 11.2011 (2 роки 10 місяців)
«PeopleNet», Вінниця (телекомунікацiї)

Консультування, продаж телекомунікаційних послуг та обладнання (бездротовий інтернет, телефонія), робота з клієнтами, укладання договорів, робота з касою (касова дисципліна), ведення документації та звітності, контроль товарного наповнення, інкасації, інвентаризації, контроль та управління персоналом, підвищення рівня кваліфікації шляхом регулярних тренінгів та тестування. Забезпечення та контроль наявності дозвільної документації у магазині, забезпечення взаємодії магазину з комунальними та державними контролюючими органами, аналіз результатів продажу та якості обслуговування покупців.

Менеджер з продажу аудіо, відео, фото, IT техніки

з 05.2008 по 12.2008 (7 місяців)
«Техноярмарок», Вінниця (Роздрібна торгівля)

Консультування клієнтів, продаж, інсталяція, настроювання аудіо, відео, фото, IT техніки, мерчандайзинг, моніторинг. Знання методів і етапів продажів, технічні характеристики техніки що продається. Постійне підвищення рівня кваліфікації через читання відповідної літератури та відвідування тренінгів.

Продавець-консультант аудіо-відео відділу, відділу HI-FI техніки

з 07.2005 по 08.2007 (2 роки 1 місяць)
«Фокстрот», Вінниця (Роздрібна торгівля)

Консультування клієнтів, продаж, інсталяція, настроювання аудіо-відео, HI-FI техніки, мерчандайзинг, моніторинг. Знання методів і етапів продажу, стандартів обслуговування, технічні характеристики техніки що продається. Постійне підвищення рівня кваліфікації через читання відповідної літератури та відвідування тренінгів.

Освіта

Соціально - економічний університет "Україна"

Факультет економіки та підприємництва, спец. "Менеджмент", Вінниця
Вища, з 2008 по 2012 (4 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Тренінг "Філософія продажу"

2006, 3 дня

Тренінг "Етапи продажу"

2009, 2 дня

Тренінг "Телекомунікації"

2010, 3 дня

Тренінг "Аналіз ефективності роботи магазину"

2013, 2 дня

Курс Pointer "Quality Assurance"

2019, 4 мес

Курс TestLab "Quality Assurance"

2020, 2 мес. онлайн

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач Internet Пользователь Internet MS Outlook Outlook Express Jira CRM Postman Test Case Bug reporting Check list Mantisbt Selenium IDE Testlink Trello Test Plan Selenium Fiddler Confluence API Testing QA Google Docs Документообіг IDE Выставление счетов Documentation management Виставлення рахунків Express Google Домино ПриватДок E-commerce Planning Driver's license. Category A; B

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Італійська — середній
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Особистості якості: відкритість, бажання працювати на результат, висока працездатність, дисциплінованість, самоорганізованість, стійкість до стресу, вміння працювати в команді, наполегливість, презентабельна зовнішність.

Права водія: категорія «В»

Служба в армії: служив

Хобі: велотуризм, футбол, біг на довгі дистанції, читання книг, вінілова музика.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: