Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 16 квітня 2024 PRO

Олег

Керівник служби безпеки

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
57 років
Місто проживання:
Сколе
Готовий працювати:
Київ, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник Генерального директора з безпеки

з 12.2023 по 03.2024 (3 місяці)
Термопласт плюс, Дрогобич (Будівельна промисловість, деревообробка)

Створення служби безпеки. Забезпечення економічної, фізичної та інформаційної безпеки компанії. Розробка положень та інструкцій відповідно до наявних політик і процедур компанії в частині безпеки. Виявлення загроз безпеки і розробка заходів і методів їх нейтралізації. Перевірка контрагентів, кандидатів на роботу і інших осіб в інтересах компанії. Проведення розслідувань за фактами правопорушень, результатів інвентаризацій і за вказівкою власника. Робота з питань внутрішньої безпеки компанії.

Заступник керівника

з 04.2017 по 12.2020 (3 роки 8 місяців)
Міст, Харків (Транспорт, логістика)

Організація планування і бюджетування роботи підрозділів регіону (аналіз, облік, оптимізація витрат). Контроль за станом погашення дебіторської заборгованості. Управління, організація і контроль обробки вантажопотоку в підпорядкованому регіоні. Контроль процесу прийняття і доставки вантажів, контроль за оформленням документів від відправників. Контроль забезпечення збереження вантажів і матеріальних цінностей клієнтів і Компанії. Проведення внутрішніх розслідувань по фактах пропажі, пошкодження вантажів, подій. Контроль за дотриманням співробітниками вимог законодавства України і внутрішніх нормативних документів підприємства. Контроль дотримання підпорядкованими працівниками вимог, правил, норм, інструкцій по охороні праці, гігієни праці і пожежної безпеки.

Керівник служби безпеки

з 10.2016 по 04.2017 (6 місяців)
"Вікна перфект", Тернопіль (Охорона, безпека, оборона)

Створення служби безпеки і стратегії її розвитку. Забезпечення економічної, фізичної і інформаційної безпеки компанії. Розробка положень і інструкцій відповідно до наявних політиків і процедур компанії в частині безпеки. Виявлення загроз безпеки та розробка засобів і методів їх нейтралізації. Перевірка контрагентів, кандидатів на роботу і інших осіб в інтересах компанії. Взаємодія з державними структурами, у тому числі і з правоохоронними органами у розслідувані фактів неправомірних і інших дій, спрямованих проти компанії. Проведення розслідувань по фактах правопорушень, результатів інвентаризацій і за вказівкою власника. Контроль за виконанням вимог керівних документів в частині безпеки. Робота з питань внутрішньої безпеки

Керівник служби безпеки

з 10.2015 по 10.2016 (1 рік)
Maxnet, Харків (IT)

Організація системи безпеки компанії, проведення внутрішніх аудитів (розслідувань) та виявлення існуючих та потенційних причин псування, зникнення та розкрадання телекомунікаційного обладнання. Організація системи контролю документообігу, побудова системи управління персоналом та контроль її результативності. Перевірка персоналу, вирішення конфліктних ситуацій з клієнтами, створення процесів управління, що забезпечують контроль виконання вимог безпеки у компанії.

Начальник безпеки північно-східного сектору

з 01.2014 по 10.2015 (1 рік 9 місяців)
Торговий Дім "Міст-Експрес", Харків (Транспорт, логістика)

Організація контролю та моніторинг стану безпеки перевезених вантажів та їх збереження по території Харківської, Полтавської та Сумської областей, проведення внутрішніх аудитів (розслідувань) та виявлення існуючих та потенційних причин псування, зникнення та розкрадання вантажів, організація системи контролю документообігу, побудова системи управління персоналом та контроль її результативності, перевірка персоналу, вирішення конфліктних ситуацій з клієнтами з дотриманням інтересів компанії, створення процедур управління, які забезпечують контроль за дотриманням вимог технологічного процесу та трудовою дисципліною.

Керівник служби безпеки

з 01.2011 по 01.2012 (1 рік)
"АГРОТРЕЙД", Харків (Сільське господарство, агробізнес)

Керівництво службою безпеки (центрального офісу та підприємств компанії у 5 областях України, у підпорядкуванні більш 100 осіб). Створення концепції безпеки відповідно до вимог сучасних стандартів. Виявлення та усунення реальних та потенційних ризиків та загроз. Аудит безпеки підприємств. Отримання об'єктивної інформації виконання персоналом вимог встановлених службою безпеки. Контроль за дотриманням процедур в частині, що проводиться. Розслідування щодо порушень та пригод та відпрацювання заходів щодо запобігання причин. Перевірка кандидатів на роботу. Робота по взаємодії з органами влади та силовими структурами. Формування та аналіз виконання бюджетів підрозділів охорони. Впровадження та використання систем: відео спостереження, контролю доступу та захисту інформації.

Регіональний фахівець з безпеки

з 12.2009 по 01.2011 (1 рік 1 місяць)
ТЗоВ Торговий дім "Міст-Експрес", Харків (Транспорт, логістика)

Організація та моніторинг системи контролю стану безпеки перевезених вантажів та їх збереження по території Харківської, Полтавської та Сумської областей, проведення внутрішніх аудитів (розслідувань) та виявлення існуючих та потенційних причин псування, зникнення та розкрадання вантажів, організація системи контролю документообігу, побудова системи управління персоналом та контроль її результативності, перевірка персоналу, вирішення конфліктних ситуацій з клієнтами з дотриманням інтересів компанії, створення процедур управління, які забезпечують контроль за дотриманням вимог технологічного процесу та трудовою дисципліною.

Керівник відділу

з 04.1994 по 01.2008 (13 років 9 місяців)
Головне управління податкової міліції України, Харків (Охорона, безпека, оборона)

Організація та проведення оперативно-розвідувальних заходів щодо розслідування тяжких та особливо тяжких злочинів підрозділом зовнішнього спостереження.

Начальник системи приземлення літаків

з 07.1983 по 11.1993 (10 років 4 місяці)
МО, Берлін (Охорона, безпека, оборона)

Керівництво системою приземлення літаків. Організація забезпечення польотів авіаційного полку винищувачів-бомбардувальників на території Німеччини.

Освіта

Харківське вище військове авіаційне училище радіоелектроніки

РТЗ, радіоінженер, Харків
Вища, з 1983 по 1988 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Оператор ПЕВМ

1992, 4 місяці, м. Берлін

"Основи інформаційної безпеки", КПІ, м. Київ, Україна

2015г., 2 місяця

"Економіка", Києво-Могилянська Академія

2015, 3 місяці

курси англійської мови " Green Forest "

2016 - 17 рр, 6 місяців

Cisco Ciber Ops

2019, 8 місяців

Risk-Management System Course for Managers and Experts ISO/IEC 31010;2009, ISO 31000;2018

2021

Знання і навички

Оперативно-розшукова діяльність Системи відео нагляду та захисту приміщень Ризик-менеджмент Знання складської логістики Аналітичне мислення Контроль збереженості ТМЦ Самостійне прийняття рішень Управлінські навички Охорона підприємства Урегулювання конфліктів Пунктуальність Володіння зброєю Охорона магазинів Налаштування СКУД Контроль пожежної безпеки Стресостійкість Контроль проведення інвентаризацій Контроль касової зони Уважність

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Інвалідність

Третя група.

Додаткова інформація

Вивчаю айкідо. Посвідчення водія "ВСД", стаж водіння автомобіля більше 30 років.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: