Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 2 лютого 2024

Олена

Бухгалтер

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто проживання:
Дніпро
Готовий працювати:
Дистанційно, Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бухгалтер єдиний

з 08.2017 по 04.2019 (1 рік 8 місяців)
Світоч, Дніпро (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

*Ведення бухгалтерського та управлінського обліку в програмі 1С.УТП
*Перевірка та прибуткових та видаткових документів
*Облік грошових операцій в 1С (ведення каси та банківських виписок; робота в системі Приват 24 бля бізнесу; підготовка платежніх доручень; допомога в відкритті рахунків
*Моніторинг кредиторської та дебіторської заборгованності; звірка взаєморозрахунків з контрагентами
*Допомога и взаємодія зі складом; проведення щомісячних інвентаризацій
*Кадровий облік (прийняття та звільнення працівників); нарахуванння та виплата заробітної плати, відпускні, лікарняні
*Формування та сдача податкової та статистичної звітності підприємства
*Ведення ФОП на єдиному податку; ведення книги доходів
*Управлінський облік та звіти для керівника

Головний бухгалтер

з 11.2012 по 10.2023 (10 років 11 місяців)
ТОВ ДТК, Дніпро (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Організація, ведення та відновлення бухгалтерського та податкового обліку підприємства. Обробка і складання всіх видів первинної документації, проведення банківських та касових операцій, ведення операцій в 1С Бухгалтерія 8, ведення складського обліку, робота з основними засобами (введення в експлуатацію, нарахування амортизації, списання). Контроль і аналіз дебіторської і кредиторської заборгованості. Кадровий облік (прийом на роботу, нарахування відпусток, лікарняних, звільнення з організації і т. П.), Нарахування та облік заробітної плати, податків і зборів (10 чол.). Складання бухгалтерської та податкової звітності в програмі MEDoc. Є досвід проходження податкових перевірок.

Головний бухгалтер

з 12.2011 по 05.2012 (5 місяців)
Швацька фабрика (є рекомендації керівника), Дніпро (Легка промисловість)

Формування та оброблення первинної документації в частині розрахунків по заробітній платі, податків і зборів до фондів соціального страхування. Перевірка і обробка первинної документації в частині розрахунків з підзвітними особами. Ведення каси підприємства. Банк - надходження та витрачання грошових коштів на рахунках в банках, платіжні вимоги, банківські виписки - робота в Приват 24. Перевірка і обробка первинної документації в частині витрат і доходів підприємства. Контроль дебіторської та кредиторської заборгованості з контрагентами. Проведення актів звірок з контрагентами. Склад (прихід, введення в екслплуапацію, переміщення, списання) матеріалів, ТМЦ, ОС. Ведення внутрішнього обліку - прихід і списання матеріалів на готовий виріб, калькуляційні карти, аналіз собівартості продукції. Участь в проведенні інвентаризацій. Формування статистичної (баланс, фін.результат, звітність по праці і ЗП, послуги та ін.) І податковою (декларація з прибутку, 1ДФ, декларація платника єдиного податку для фіз юр.лиц) звітності по підприємству. Підготовка зведених даних для Керівника підприємства (в частині управлінського обліку підприємства). Тісна взаємодія з контролюючими органами та органами соціального страхування. Переклад і реєстрація підприємства в органах ДПІ.
Звільнена у зв'язку з продажем підприємства. Є рекомендація від керівника.

Бухгалтер єдиний

з 01.2010 по 12.2011 (1 рік 11 місяців)
Партнер, Дніпро (Автобізнес та автосервіс)

Ведення обліку підприємства - юридична особа і ФОП (на єдиному податку). Відображення в обліку операцій по руху грошових коштів: ведення касової книги, оформлення касових документів. Здійснення платежів через банк, формування платіжних документів, проведення банківських виписок в т.ч. з іноземною валютою, ведення чекових книжок. Проведення звірок з постачальниками і замовниками. Нарахування та виплата заробітної плати, складання і здача звітності до фондів соціального страхування. Складання податкової та статистичної звітності (декларації з прибутку, по ПДФО, форма №1м, послуги і т. Д.). Ведення обліку розрахунків з постачальниками (перевізниками), контроль дебіторської та кредиторської заборгованості.

Головний бухгалтер

з 05.2008 по 09.2009 (1 рік 4 місяці)
Транслайн, Дніпро (Транспорт, логістика)

Ведення бухгалтерського і податкового обліку. Ведення каси, оформлення касових документів. Здійснення платежів через банк, формування платіжних документів, проведення банківських виписок в т.ч. з іноземною валютою, ведення чекових книжок. Проведення звірок з постачальниками і замовниками. Формування кредиту і контроль формування зобов'язань з ПДВ. Нарахування та виплата заробітної плати, складання і здача звітності до Пенсійного фонду, фондів соціального страхування. Складання податкової та статистичної звітності (декларації з прибутку, по ПДФО, податку на власників транспортних засобів, форма №1м, послуги і т. Д.). Ведення обліку розрахунків з виконавцями і перевізниками, контроль дебіторської та кредиторської заборгованості. Аналіз фінансово-господарської діяльності за даними бухгалтерського обліку і звітності.

Бухгалтер-матеріаліст

з 03.2007 по 04.2008 (1 рік 1 місяць)
Пономарева, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Бухгалтерський облік діяльності підприємства на ділянках: введення номенклатури, ведення первинного обліку, проведення інвентаризації на ділянках, ведення каси, розрахунки з постачальниками в програмі 1С.Підприємство 7.7.

Освіта

Дніпропетровский Національний Університет ім. О. Гончара

Фінанси, Днепр
Вища, з 2006 по 2011 (4 роки 9 місяців)

Освітньо-кваліфікаційний рівень "Спеціаліст" підготовка за професійним напрямом - Фінанси і кредит

Дніпропетровский колледж технології та дизайну

Бухгалтерський облік, Днепр
Середня спеціальна, з 2003 по 2006 (2 роки 11 місяців)

Освітньо-кваліфікаційний напрямок підготовки «Бухгалтерський облік та аудит»

Додаткова освіта та сертифікати

Курси підвищення кваліфікації по курсу «Бухгалтерский облік і його автоматизація» (по программі 1С.Бухгалтерія 7.7, 8.2)

2011р.

Освітній центр "Успіх" курс по темі: «Податковий кодекс України: облік, зміни, доповнення»

2012р.

Курс-практикум «Бухгалтерський, податковий і управлінський облік в« 1С: Підприємство 8. Управління торговим підприємством "в АБ-

2017р.

Знання і навички

MS Excel MS Word M.E.Doc Користувач ПК MS Office Клієнт-Банк 1С:Бухгалтерія 1С:Підприємство Бухгалтерський облік Бест-Звіт Приват24 1С УТП Ведення кадрового обліку Неконфліктність Знання ПКУ Користувач 1С Продуктивність

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Професійні навички:
* Організація документообігу господарської діяльності підприємства
* Підготовка, перевірка, виписка всієї первинної документації підприємства (рахунки-фактури, видаткові накладні, акти, платіжні доручення і т.д.)
* Відображення всіх господарських операцій в 1С
* Бухгалтерський, податковий і управлінський облік в програмі 1С (розрахунки з організаціями, физ.лицами, облік дебіторів-кредиторів)
* Аналіз господарської діяльності підприємства
* Аналіз витрат підприємства
* Аналіз дебіторської і кредиторської заборгованості
* Аналіз запасів
* Розрахунки з працівниками (нарахування і виплата заробітної плати, а / о, відрядження, відпустки, лікарняні)
* Здача звітності до податкової, статистику, фонди
* Підготовка управленчіскіх звітів для керівника
* Відкриття (закриття) підприємств, досвід проходження перевірок

Вакансії на неповну зайнятість розглядаються всі. Дзвоніть тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: