Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 10 березня 2022 PRO

Александр

Шеф-повар

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
51 рік
Місто проживання:
Білгород-Дністровський
Готовий працювати:
Дистанційно, Інші країни

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Повар-универсал.

з 12.2017 по нині (6 років 4 місяці)
Отель"Czardasz"., Плоцк,Польша. (Ресторано-гостинечнный.)

Повар-универсал.

з 07.2017 по 09.2017 (2 місяці)
Отель семейного типа"Happy inn", пгт.Затока,ст.Каролина-Бугаз. (Рестораноостинечнный)

Повар-универсал.

з 03.2017 по 07.2017 (4 місяці)
ресторан"Зодиак"., Одесса,Совиньон-1". (Туристический бизнес.)

1.Приготовление блюд горячего цеха.2.Cоставление заявок на закупку продуктов и контроль за их качеством.3.Подготовка заготовок для блюд.Обслуживание банкетов.

Повар горячего цеха

з 05.2016 по 09.2016 (4 місяці)
"Мясник и море"https://www.youtube.com/watch?v=yU2u5q5pFV8, пгт.Затока (Гостинично-ресторанный бизнес)

1.Приготовление блюд горячего цеха.2.Cоставление заявок на закупку продуктов и контроль за их качеством.3.Подготовка заготовок для блюд.

Шеф-повар

з 07.2015 по 09.2015 (2 місяці)
Ресторан "Калипсо", пгт.Затока (Сфера обслуживания)

Повар-универсал

з 06.2015 по 07.2015 (1 місяць)
Ночной клуб "Казанова", пгт.Затока (Cфера обслуживания)

Шеф

з 06.2012 по 08.2013 (1 рік 2 місяці)
"Rout 215"club-restaurant,Афины. (Сфера обслуживания.)

Организация работы кухни, составление меню и технологических карт.
Осуществление контроля принимаемой и выдаваемой продукции.Составление заявок на закупку продуктов.

ШЕФ-ПОВАР

з 07.2011 по 04.2012 (9 місяців)
"Butchers Grill"Black Angus,Греция,Афины (ИМПОРТ,Black Angus)

Шеф-повар

з 05.2008 по 04.2011 (2 роки 11 місяців)
Бар-Кафе-Ресторан"Saranicos"Греция,Афины. (Ресторан средиземноморской кухни,cвежие морепродукты.)

1.Составление сезонного меню ресторана и кафе-бара. 2.Обучение и расстановка поваров по технологическим процессам. 3.Контроль за качеством готовых блюд. 4.Составление заявок на закупку продуктов. 5.Приготовление блюд горячего цеха.

Старший повар

з 03.2007 по 04.2008 (1 рік 1 місяць)
"BAYERN BIERHAUS",пив-бар,ресторан. (original Варварезики кухня.)

1.Приготовление блюд горячего цеха.2.Cоставление заявок на закупку продуктов и контроль за их качеством.3.Подготовка заготовок для блюд.4.Разработка новых блюд.

Старший повар

з 05.2003 по 11.2006 (3 роки 6 місяців)
Итальянский ресторан"Casa di Giorgio"-лето,"Codice Blu"-зима. (Ресторан средиземноморской кухни,cвежие морепродукты.)

Помощник повара

з 04.2002 по 03.2003 (11 місяців)
Бар-Кафе-Ресторан"Milton's"Греция,Афины. (Ресторан средиземноморской кухни,cвежие морепродукты.)

Помощник повара

з 05.2001 по 11.2001 (6 місяців)
Отель LAKITIRA RESORT VILLAGE MARK WARNER CLUB (гостинечный бизнес)

Освіта

"CHEF D'OEUVRE"

КУЛИНАР-КОНДИТЕР, АФИНЫ
Середня спеціальна, з 1999 по 2001 (2 роки)

Знання і навички

Пользователь Internet Обучение персонала Express Составление меню ресторана,кафе. Работа с различными видами современного оборудования кухонь Знание Греческой,Итальянской,Европейской.

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Англійська — середній
  • Грецька — просунутий

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Шеф-повар
117000 грн, Інші країни, Київ

Шеф-кухар
Інші країни

Бренд шеф-повар (замена меню)
Вінниця, Дніпро , ще 8 міст

Шеф-повар
100000 грн, Інші країни

Шеф-кухар
Дистанційно

Шеф-повар
Вінниця, Київ , ще 4 міста

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: