Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 26 серпня 2020 PRO

Елена

Головний бухгалтер, 5 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто проживання:
Дніпро
Готовий працювати:
Дистанційно, Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний бухгалтер

з 02.2011 по нині (13 років 2 місяці)
ДНЗ "МВПУ ПІТ" (Державна організація (освіта))

З 18.07.2001 по 10.09.2005 – працювала у ВЧ А-1355 на посаді бухгалтера з обліку фінансової служби. Обов’язки: нарахування заробітної плати, здача звітів по фондам.
З 16.09.2005 по 07.01.2008 – працювала у ВДНЗ «ДКТД» Обов’язки: облік ОЗ, інших необоротних матеріальних активів, МШП, знос, інвентаризація, здача статистичної звітності, нарахування орендної плати.
З 08.01.2008 по 25.02.2011 – переведена на заст. гол. бухгалтера. Обов’язки: складала фінансову звітность як бюджетної установи в органи Державного казначейства; здійснювала облік надходження грошових коштів з загального та спеціального фондів, матеріальних цінностей, основних засобів та своєчасне відображення у відповідних регістрах; щомісячне ведення таких облікових регістрів, як: м/о №№ 2,3,4,6,8,14; здійснювала щомісяця відображення зведених даних по дебіторської та кредиторської заборгованості установи; складала звітність в податкову інспекцію; вела головну книгу та оборотну відомость на протязі року; проводила звірки з організаціями – постачальниками.
З 28.02.2011 по теперішній час – головний бухгалтер в ДНЗ «МВПУ ПІТ». Обов’язки: Здійснюю організацію бухгалтерського обліку фінансово – господарської діяльності училища та контроль за економним використанням матеріальних, трудових і фінансових ресурсів, здійснюю розрахунки, виконання зобов’язань, облік доходів та витрат за прийнятою в установі формою ведення бухгалтерського обліку з додержанням єдиних методологічних засад бухгалтерського обліку та з урахуванням особливості діяльності училища і технології оброблення даних; здійснюю облік надходження грошових коштів з загального та спеціального фондів, матеріальних цінностей, основних засобів та своєчасне відображення у відповідних регістрах; щомісячне ведення таких облікових регістрів, як:м-о №№ 2,3,4,6,8,14; здійснюю щомісяця відображення зведених даних по дебіторської та кредиторської заборгованості установи; складаю звітність в податкову інспекцію (земельний податок, ПДВ,водні ресурси, пільги,звіт неприбуткової організації); провожу звіряння облікових даних по заробітній платі, проживання у гуртожитку, матеріальних цінностей, які обліковуються в реєстрах синтетичного та аналітичного обліку; веду головну книгу та оборотну відомість на протязі року; організовую контроль за відображенням на рахунках бухгалтерського обліку всіх господарських операцій; забезпечую складання на основі даних бухгалтерського обліку фінансової звітності, підписання її та подання в установлені терміни користувачам; здійснюю заходи щодо надання повної, правдивої інформації про фінансовий стан, результати діяльності та рух коштів училища; беру участь у підготовці та поданні інших видів періодичної звітності, які передбачають підпис головного бухгалтера, до органів вищого рівня відповідно до нормативних актів, затверджених формати та інструкціями; забезпечую строгого виконання штатної, фінансової та касової дисципліни; забезпечую складання балансу, кошторису доходів і витрат.

Освіта

ВНЗ "Університет економіки та права КРОК"

Облік та аудит, Дніпропетровськ
Вища, з 2007 по 2010 (3 роки)

01.07.2001р. закінчила ПТУ №11, здобула кваліфікацію бухгалтера.
30.07.2007р. закінчила Державний заклад Дніпропетровський державний інститут технічного навчання, здобула кваліфікацію молодший спеціаліст з бухгалтерського обліку.

Знання і навички

MS Excel MS Word M.E.Doc Користувач ПК Парус Платіжні доручення

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Особисті якості: відповідальна, організована, легко вчусь, комунікабельна,
вмію організовувати роботу у колективі.
Маю дитину 10 років.
Візьму фірму вести на дому. тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Схожі кандидати

Головний бухгалтер, аудитор (бух. ФОП)
Вінниця, Дистанційно

Головний бухгалтер (єдиний)
Львів, Дистанційно

Главный бухгалтер
20000 грн, Харків, Дистанційно

Головний бухгалтер, зам. головного бухгалтера
22000 грн, Київ, Дистанційно

Головний бухгалтер
Одеса, Інші країни, Дистанційно

Фінансовий директор, головний бухгалтер
Київ, Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: