Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 6 березня 2024 PRO

Андрій

Су-шеф

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Кухар на тандирі

з 11.2023 по 01.2024 (2 місяці)
Мамо, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар гарячого процесу

з 06.2022 по 08.2023 (1 рік 2 місяці)
Orang+Utan, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

з 09.2020 по 08.2021 (11 місяців)
New Jerky, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Шеф-повар

з 09.2018 по 06.2019 (9 місяців)
Asobi, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

Су-шеф

з 03.2018 по 09.2018 (6 місяців)
Кабачок на бочок, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Повар горячего процесса

з 10.2017 по 02.2018 (4 місяці)
Goodfood, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф универсал

з 04.2017 по 08.2017 (4 місяці)
ЮБК ( труханов остров), Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Су-шеф

з 09.2016 по 12.2016 (3 місяці)
Fair Finch, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Работа на всех процессах,контроль выдачи блюд,составление закупки,учет товара и инвентаря

Повар горячего процесса

з 07.2014 по 05.2016 (1 рік 10 місяців)
Matisse, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

повар холодный / гарячий процесс

з 08.2011 по 05.2012 (9 місяців)
Ресторан «ПРАГА», Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Су-шеф

з 03.2010 по 11.2011 (1 рік 8 місяців)
Итальянский трактир (Гостинично-ресторанный бизнес)

Повар - сушист

з 05.2009 по 02.2010 (9 місяців)
Бар "Китч" (Гостинично-ресторанный бизнес)

Су-шеф

з 03.2008 по 01.2009 (10 місяців)
Бар «Статус» (Гостинично-ресторанный бизнес)

Повар холодный / гарячий процесс

з 06.2006 по 01.2008 (1 рік 7 місяців)
Казино «ДЖОСС» (Гостинично-ресторанный бизнес)

Освіта

Киевский кооперативный экономико-правовой коледж

Технология питания, Киев
Середня спеціальна, з 2005 по 2008 (3 роки 4 місяці)

Додаткова інформація

Профессиональные качества:
Европейская, итальянская, японская, украинская кухни. Имею опыт в составлении меню, технологических и калькуляционных карт. Организация технологического процесса работы кухни. Составление заявок на закупки, контроль поставок сырья и отпуск готовой продукции.

Личные качества:
Коммуникабельный, ответственный, собран и целеустремлен, быстро учусь, умею работать как в команде так и самостоятельно.

Навыки владения ПК: Word, Excel, Internet

Хобби:

Кулинария, спорт, музыка, кино.

Схожі кандидати

Кухар в сім'ю
Київ

Шеф-повар
30000 грн, Київ, Макарів, Калинівка (Фастівський р-н)

Шеф-повар
117000 грн, Київ, Інші країни

Кухар (Паназія)
Київ

Шеф-кухар
Київ

Шеф-кухар
35000 грн, Київ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: