Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 7 грудня 2023 PRO

Вячеслав

Шеф-повар, управляющий, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
60 років
Місто проживання:
Вінниця
Готовий працювати:
Вінниця, Івано-Франківськ, Львів, Тернопіль

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Завгосподарством , майстер підготовки поварів.

з 09.2017 по 11.2018 (1 рік 2 місяці)
ДНЗ ЦПТО Торгівлі та Харчових технологій, Вінниця (Освіта, наука)

Шеф - кухар

з 09.2016 по 09.2017 (1 рік)
Кафе Молодіжне, Вінниця (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка меню та документації , впровадження та вдосконалення існуючих страв

Шеф - кухар етноресторану " Колиба "

з 04.2016 по 09.2016 (5 місяців)
Санаторій " Білий Рояль ", Мукачеве (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль роботи кухні , введення нових страв . Угорська та закарпатаька кухні .

Директор

з 10.2015 по 03.2016 (5 місяців)
Ресторан " S L ", Винница (Готельно-ресторанний бізнес)

Будівельні роботи , замовлення обладнання , меблів . Підготовка до відкриття ресторану.

Шеф -- кухар

з 01.2015 по 09.2015 (8 місяців)
Піцерія Капричоза, Винница (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск кухні , розробка меню та документації . Набір персоналу та навчання . Відкриття шашличної .

Шеф - кухар

з 11.2014 по 02.2015 (3 місяці)
Кондитерська фабрика Рошен, Винница (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка та введення меню , навчання персоналу кухні .

Шеф - кухар

з 05.2014 по 10.2014 (5 місяців)
Р-н Шантан г. Судак, Судак (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка меню , контроль роботи кухні , закупки, ведення документації , переобліків .

Шеф - кухар

з 12.2013 по 03.2014 (3 місяці)
ТЦ Мегамол Д/к Мегамошка , кафе Дастошка, Винница (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка та введення меню в детячому кафе Мегамошка . Введення з 0 кафе Дастошка , навчання персоналу кухни . Розробка калькуляційних та технологічних карт .

Бренд - шеф

з 08.2013 по 11.2013 (3 місяці)
Сеть ресторанов быстрого питания " Чикен - хат ", Ивано-Франковск (Готельно-ресторанний бізнес)

Разработка новых блюд ,калькуляционных и технологических карт, усовершенствование меню , адаптация роботы кухни в соответствии с требованиями фрайчайзинга .

Шеф - повар

з 04.2013 по 06.2013 (2 місяці)
ТОВ Аквадар - Резорт (Сфера обслуживания)

Разработка и внедрение нового меню,обучение персонала.

Шеф-повар

з 09.2012 по 04.2013 (7 місяців)
ЧП шинок Коса над чаркою - Мамаева Слобода, Киев (Туризм)

Розработка меню , калькуляций , технологии , обучение поваров, Контроль закупки, остатков , качества блюд. Соблюдение правил СЭС , проведение переучётов. Адаптация меню , под рецепты украинской кухни 16 - 18 столетия .

Бренд-шеф

з 04.2011 по 09.2012 (1 рік 5 місяців)
Самогонна Ресторація, Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)

Разработка и введение меню , документации-калькуляционные и технологические карточки. Обучение персонала . Разработка фирменных блюд . Ведение переучёта , контроль закупки и остатков . Соблюдение технологического процесса и норм СЭС. Увеличение прибыли за счет товарооборота и качества кухни . Взаимодействие с персоналом зала . Робота с печью на дровах ,тандыр , мангал .

Освіта

винницкий техникум общественного питания

Технология приготовления блюд, винница
Середня спеціальна, з 1980 по 1985 (4 роки 6 місяців)

Стационар

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач Internet 1С:Бухгалтерія Бухгалтерський облік Парус 1С:Торгівля і склад Ведення звітності Розробка меню , дієти , навчання кухарів , взаємодія з залом . Универсал

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Рекомендації

Михаил Васильевич

Михаил Васильевич

Владелец, Самогоння ресторация"Старый Млын "

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Общий стаж - 35 лет, шеф -поваром - 30 лет. Г/Р 17,09,1963 .
Украинская /всі регіони/ , европейская , еврейская . кавказська , розробка фірмових страв .

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: