Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 16 квітня 2024 PRO

Александр

Су-шеф, повар горячего цеха, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Повар горячего цеха

з 09.2016 по 03.2017 (6 місяців)
Travellers, Одесса (Гостинично-ресторанный бизнес)

Повар горячего цеха

з 07.2015 по 11.2015 (4 місяці)
ресторан "Grand Prix", Одесса (Гостинично-ресторанный бизнес)

Повар горячего цеха

з 10.2014 по 04.2015 (6 місяців)
ресторан "Rokka" (Гостинично-ресторанный бизнес)

приготовление и выдача блюд горячего цеха, согласно технологического процесса.

Су-шеф

з 03.2014 по 08.2014 (5 місяців)
OOO "ЦВС Европа" (Гостинично-ресторанный бизнес)

Составление технико-технологических карт, организация работы ресторана итальянской кухни. Приготовление, оформление и выдача блюд. Соблюдение требований технологического процесса.

Шеф-кондитер, су-шеф

з 04.2013 по 03.2014 (11 місяців)
отель 1001 ночь (Гостинично-ресторанный бизнес)

Повар-универсал

з 01.2013 по 04.2013 (3 місяці)
шеф-кафе (Гостинично-ресторанный бизнес)

Повар

з 07.2012 по 10.2012 (3 місяці)
кафе White House (Гостинично-ресторанный бизнес)

заготовка, приготовление и выдача блюд горячего и холодного цехов.

Освіта

ОНУ им. И.И.Мечникова

Филологический, русский язык и литература, Одесса
Незакінчена вища, з 2004 по 2009 (4 роки 8 місяців)

Знання і навички

MS Word MS Excel R-Keeper Барное дело БарБосс

Додаткова інформація

пунктуальный, ответственный, аккуратный, трудолюбивый. Открыт к получению новых знаний. Умение работать в команде и самостоятельно. Знание санитарно гигиенических норм.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: