Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 24 липня 2017

Олег

Руководитель среднего звена, 7 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто:
Чернівці

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

1.П.І.Б. Дрибас Олег Володимирович

2. Дата народження: 19.07.1980

3. Телефон (дом., моб.): [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

4. На яку посаду претендуєте: Електронник, Менеджер, Керівник, Безпека. Бажаний оклад: > 3500 грн.

5. Освіта (роки навчання, повна назва учбового закладу, спеціальність, форма навчання):
Вища, з 06.1998 по 06.2003, Житомирський військовий інститут радіоелектроніки, за спеціальністю «Радіоелектронні комплекси, системи та засоби озброєння і військової техніки», кваліфікація – інженер радіоелектроніки, офіцер військового управління тактичного рівня, форма навчання – денна.

6. Додаткова інформація (водійське посвідчення, курси, стажування, тренінги тощо) 2008 рік – навчання в Центрі перепідготовки та післядипломної освіти Тернопільського державного технічного університету за програмою курсу «Принципи організації та функціонування сучасних систем звязку та телекоммунікацій». Права категорій А, В, С.

7.Останнє місце роботи:
Назва підприємства:

Березень 2014 - червень 2017 - інженер з обслуговуння апаратів розливу апаратів питної води "Водограй".

Грудень 2012 - березень 2014 - бригадир будівельної бригади фірми "Ільхо", м. Познань, Польща.

Вересень 2011 – грудень 2012 – приватний підприємець, роздрібна торгівля продуктами харчування, тютюновими та горілчаними виробами (продуктовий магазин).

Червень 2003 – вересень 2011 - Розвідувальний орган Державної прикордонної служби України, Інформаційний відділ «Чернівці» з місцем дислокації в Чернівецькому прикордонному загоні.
Сфера діяльності: радіомоніторинг. Посада: начальник підрозділу радіомоніторингу.
Посадові обов’язки: організація і управління поточною діяльністю підрозділу, короткострокове та стратегічне планування роботи, звітність, планування і проведення специфічних заходів з радіомоніторингу, експлуатація та обслуговування технічних засобів, опрацювання аналітичних та технічних документів, підбір, управління і контроль за діяльністю персоналу. Військове звання – майор, пенсіонер за вислугою років.

Ваші досягнення на робочому місці, в колективі, суспільному житті: реалізація отриманих відомостей на вищому державному рівні.

8. Інформація про професійні здібності

а) якими мовами і в якій мірі володієте:
російська досконально
англійська погано
б) навики у роботі з ПК та офісною технікою:
 добрі


в) Ваші примітки, що дозволять нам сформувати уявлення про Ваші професійні здібності Вмію працювати в команді та налаштувати колектив на досягнення спільного результату. Здатний до самонавчання. Впевнений користувач ПЕОМ, в т.ч. використання спеціалізованого програмного забезпечення, дрібний ремонт радіоелектронної апаратури. Знання побудови та функціонування сучасних систем зв’язку (CDMA, GSM, РРлЗ, тощо), досвід в експлуатації та обслуговуванні техніки зв’язку і радіомоніторингу,.

9. Вкажіть кількість часу, яку Ви можете проводити у відрядженнях, %
Це не проблема, так!

10. Головні життєві цілі: чесність та справедливість

11. Головні особисті якості: пунктуальність, цілеспрямованість, енергійність.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: