Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 3 квітня 2024 PRO

Вита

Начальник лабораторії, менеджер систем якості, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
54 роки
Місто проживання:
Суми
Готовий працювати:
Київ, Суми

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Провідний фахівець із сертифікації відділу сертифікації систем управління

з 07.2019 по нині (4 роки 9 місяців)
ДП "Сумистандартметрологія", Суми (Державні організації)

Проведення робіт з попередньої оцінки підприємств, проведення сертифікаційних та наглядових аудитів підприємств на відповідність вимогам ДСТУ ISO 22000 та ДСТУ ISO 9001

Начальник відділу систем якості

з 11.2017 по 03.2019 (1 рік 4 місяці)
ТОВ "Індичка", Суми (Харчова промисловість)

Контроль якості продукції, розробка, підтримка та сертифікація на підприємстві системи харчової безпеки відповідно до вимог FSSC 22000, сертифікація продукції згідно вимог Halal, отримання підприємством єврономера, участь у виставках та презентаціях продукції підприємства та ін.

Начальник лаборатории

з 12.2016 по 11.2017 (11 місяців)
Філія "Сумський молочний завод", Суми (Харчова промисловість)

Організація діяльності лабораторії, підбір та розстановка кадрів;
Організація та проведення фізико-хімічних та мікробіологічних досліджень з метою забезпечення лабораторного контролю відповідності сировини, матеріалів, напівфабрикатів та готової продукції вимогам НД;
Впровадження в виробництво нових методів лабораторного контролю, а також удосконалення існуючих методів;
Контроль за правильним та точним виконанням вимірювань працівниками лабораторії;
Організація точного ведення лабораторних записів та своєчасного оформлення результатів вимірювань;
Проведення атестації лабораторії та виробництва;
Ведення документації;
Робота з ПК;
Здійснення контролю стану та роботи контрольно-вимірювального обладнання;
Методичне керівництво та координація роботи підрозділів підприємства з питань розробки та впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів;
Розробка та впровадження документів, необхідних підприємству для ефективного планування та функціонування системи управління безпечністю харчових продуктів;
Участь у дегустаціях, виставках та презентаціях продукції підприємства.

Менеджер з якості

з 06.2015 по 12.2016 (1 рік 6 місяців)
ТОВ "Індичка", с. Кровне (Харчова промисловість)

Контроль якості продукції, розробка, підтримка та сертифікація на підприємстві системи харчової безпеки відповідно до вимог FSSC 22000, сертифікація продукції згідно вимог Halal, отримання підприємством єврономера, участь у виставках та презентаціях продукції підприємства та ін.

В.о. начальника лабораторії

з 09.2012 по 03.2013 (6 місяців)
КП СОР "Лабораторія по контролю якості харчових продуктів, Суми (Державні організації)

Організація діяльності лабораторії, підбір та розстановка кадрів;
- Організація та проведення фізико-хімічних досліджень з метою забезпечення лабораторного контролю відповідності харчової продукції вимогам НД;
- Впровадження у виробництво нових методів лабораторного контролю, а також удосконалення існуючих методів;
- контроль за правильним та точним виконанням вимірювань працівниками лабораторії;
- організація точного ведення лабораторних записів та своєчасного оформлення результатів вимірювань;
- Проведення атестації лабораторії;
- ведення документації;
- робота з ПК;
- здійснення контролю стану та роботи контрольно-вимірювальної апаратури

Начальник лабораторії

з 06.2012 по 06.2015 (3 роки)
Рибний цех ФОП Кулемза Р. М., Суми (Харчова промисловість)

- Організація діяльності лабораторії;
- Проведення фізико-хімічних досліджень з метою забезпечення лабораторного контролю відповідності сировини, матеріалів, напівфабрикатів та готової продукції вимогам НД;
- Впровадження у виробництво нових методів лабораторного контролю, а також удосконалення існуючих методів;
- Організація точного ведення лабораторних записів та своєчасного оформлення результатів вимірювань;
- Проведення атестації лабораторії та виробництва;
- Ведення документації;
- Робота з ПК;
- Здійснення контролю стану та роботи контрольно-вимірювальної апаратури;
- Участь у дегустаціях, виставках та презентаціях продукції підприємства

Начальник лабораторії, начальник управління з безпеки виробництва

з 06.1992 по 06.2012 (20 років)
Філія "Сумський молочний завод", Суми (Харчова промисловість)

- організація діяльності лабораторії, підбір та розстановка кадрів;
- організація та проведення фізико-хімічних та мікробіологічних досліджень з метою забезпечення лабораторного контролю відповідності сировини, матеріалів, напівфабрикатів та готової продукції вимогам НД;
- Впровадження у виробництво нових методів лабораторного контролю, а також удосконалення існуючих методів;
- контроль за правильним та точним виконанням вимірювань працівниками лабораторії;
- організація точного ведення лабораторних записів та своєчасного оформлення результатів вимірювань;
- проведення атестації лабораторії та виробництва;
- ведення документації;
- робота з ПК;
- Здійснення контролю стану та роботи контрольно-вимірювальної апаратури;
- методичне керівництво та координація роботи підрозділів підприємства з питань розробки та впровадження системи управління безпекою харчових продуктів;
- розробка та впровадження документів, необхідних підприємству для ефективного планування та функціонування системи управління безпекою харчових продуктів;
- участь у дегустаціях, виставках та презентаціях продукції підприємства;
- участь у роботі обласної дегустаційної комісії

Освіта

Ленінградський технологічний інститут холодильної промисловості

Технологічний факультет, інженер-технолог молока та молочних продуктів, Ленінград
Вища, з 1986 по 1991 (5 років)

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Російська — вільно

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: