Резюме від 11 квітня 2017 PRO

Палій Андрій

Старший бармен

Повна зайнятість.

Дата народження:
20 лютого 1993 (24 роки)
Місто:
Львів
Готовий до переїзду:
Інші країни


Контактна інформація

Щоб відкрити контакти, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.


Досвід роботи

Бармен

з 02.2017 по нині (8 місяців)
,,OLANDIA,,, Польща (Готель - Винярня)

Контроль бару, приготування алкогольних І без алкогольних напоїв, ведення каси, поглиблене вивчення виної справи. Так як є власна винярня.
Бармен шоу.

Бармен

з 08.2016 по 02.2017 (6 місяців)
FASHION CLAB, Львів (Нічний клуб)

Приготування коктейлів, інвентаризація, чистота бару.

Бармен

з 05.2015 по 08.2016 (1 рік 3 місяці)
"KAKADU CLUB", Львів (Нічний клуб)

Організація роботи барменів, проведеня інвентаризації, складання барної карти(коктельне і алкогольне меню) Робота з алкоголем.

Старший бармен

з 07.2014 по 03.2016 (1 рік 8 місяців)
''SEVEN CLUB", . (Нічний клуб)

Відповідаю за організацію роботи бару: забезпечення бару необхідним інвентарем, спілкування з постачальниками, підготовку посуду і напоїв в барі, забезпечення належних умов зберігання алкогольних і безалкогольних напоїв, облік і «зняття каси», складання барной карти, коктельної карти. Приготування різноманітних коктейлів. Організацію роботи барменів, навчання барменів правилам гостинності. Підтримка позитивного іміджу бару. Пожвавлення обстановки у барі використання елементів флейрінга (жонглювання), бармен-шоу в роботі. Робота з претензіями і побажаннями відвідувачів.

Бармен

з 04.2013 по 09.2014 (1 рік 5 місяців)
Reikartz, (Готельно-ресторанний комплекс)

Ведення касової дисципліни, закритя зміни.
Приготування алкогольних і б/а коктейлів, а також приготування кавових напоїв.
Інвентризація товару, і замовлення.
Досконале знання елітних напоїв (на основі чого і як виготовляється).

Бармен

з 10.2012 по 04.2013 (6 місяців)
готель ''Галактика'', (готельно-рестораний комплекс)

Бармен-офіціант

з 06.2012 по 10.2012 (4 місяці)
(Gdansk) AZS COSA Hotel ,,Gallion,, tel.+480583248100, Польща (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування кавових напоїв, алкогольних та
б/а коктейлів, досконале знання елітних
напоїв, розрахунок гостей готівковий і
безготівковий...


Освіта

ЛВПУ ресторанного сервісу та туризму

Кухар-офіціант, Львів

Середня спеціальна, з 09.2009 по 05.2012 (2 роки 8 місяців)

Теоретичні знання по спец-предметах таких як: Технологія приготування їжі, організація обслуговування закріплялися практично, працювавши кухарем і офіціантом у готелі ,,перлина,,


Додаткова освіта

  • Школа барменів ,,Promix,, Львів (історія напоїв, міксологія, бариста, спідміксінг, flair) (12.2012 - 02.2013)

Професійні та інші навички

  • Карвінг (художня нарізка фруктів) (1 рік досвіду)
    Середній, використовую в даний час.
  • Флейрінг (1 рік досвіду)
    Середній, використовую в даний час.

Знання мов

  • Українська — експерт
  • Польська — експерт
  • Англійська — початковий
  • Російська — експерт

Рекомендації

  • Кирилов Володимир
    Директор, 0934489779
  • Дацьо Михайло Юрійович
    (097) 793-71-77

Додаткова інформація

-Відвідую семінари з барної справи.
-Зацікавлений міксологією, молекулярною міксологією, різноманітною подачою коктейлів.
-Робота з R-keeper. (Xpos, Компас, Servio).
-Маленьке відео з бармен-шоу за силкою: http://vk.com/video133176694_169890601
http://vk.com/video12828999_171221547
-Водій категорії ,,B,,


Зберегти у відгуки Уже у відгуках

Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: