Резюме від 11 квітня 2017 PRO
Палій Андрій
Старший бармен
Повна зайнятість.
- Дата народження:
- 20 лютого 1993 (25 років)
- Місто:
- Львів
- Готовий до переїзду в:
- Інші країни

Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Досвід роботи
Бармен
з 02.2017 по
нині (1 рік 2 місяці)
,,OLANDIA,,, Польща (Готель - Винярня)
Контроль бару, приготування алкогольних І без алкогольних напоїв, ведення каси, поглиблене вивчення виної справи. Так як є власна винярня.
Бармен шоу.
Бармен
з 08.2016 по
02.2017 (6 місяців)
FASHION CLAB, Львів (Нічний клуб)
Приготування коктейлів, інвентаризація, чистота бару.
Бармен
з 05.2015 по
08.2016 (1 рік 3 місяці)
"KAKADU CLUB", Львів (Нічний клуб)
Організація роботи барменів, проведеня інвентаризації, складання барної карти(коктельне і алкогольне меню) Робота з алкоголем.
Старший бармен
з 07.2014 по
03.2016 (1 рік 8 місяців)
''SEVEN CLUB", . (Нічний клуб)
Відповідаю за організацію роботи бару: забезпечення бару необхідним інвентарем, спілкування з постачальниками, підготовку посуду і напоїв в барі, забезпечення належних умов зберігання алкогольних і безалкогольних напоїв, облік і «зняття каси», складання барной карти, коктельної карти. Приготування різноманітних коктейлів. Організацію роботи барменів, навчання барменів правилам гостинності. Підтримка позитивного іміджу бару. Пожвавлення обстановки у барі використання елементів флейрінга (жонглювання), бармен-шоу в роботі. Робота з претензіями і побажаннями відвідувачів.
Бармен
з 04.2013 по
09.2014 (1 рік 5 місяців)
Reikartz, (Готельно-ресторанний комплекс)
Ведення касової дисципліни, закритя зміни.
Приготування алкогольних і б/а коктейлів, а також приготування кавових напоїв.
Інвентризація товару, і замовлення.
Досконале знання елітних напоїв (на основі чого і як виготовляється).
Бармен
з 10.2012 по
04.2013 (6 місяців)
готель ''Галактика'', (готельно-рестораний комплекс)
Бармен-офіціант
з 06.2012 по
10.2012 (4 місяці)
(Gdansk) AZS COSA Hotel ,,Gallion,, tel.+480583248100, Польща (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування кавових напоїв, алкогольних та
б/а коктейлів, досконале знання елітних
напоїв, розрахунок гостей готівковий і
безготівковий...
Освіта
ЛВПУ ресторанного сервісу та туризму
Кухар-офіціант, Львів
Середня спеціальна, з 09.2009 по 05.2012 (2 роки 8 місяців)
Теоретичні знання по спец-предметах таких як: Технологія приготування їжі, організація обслуговування закріплялися практично, працювавши кухарем і офіціантом у готелі ,,перлина,,
Додаткова освіта
- Школа барменів ,,Promix,, Львів (історія напоїв, міксологія, бариста, спідміксінг, flair) (12.2012 - 02.2013)
Професійні навички
- Карвінг (художня нарізка фруктів) (1 рік досвіду)
Середній, використовую в даний час. - Флейрінг (1 рік досвіду)
Середній, використовую в даний час.
Знання мов
- Українська — експерт
- Польська — експерт
- Англійська — початковий
- Російська — експерт
Рекомендації
- Кирилов Володимир
Директор, 0934489779 - Дацьо Михайло Юрійович
(097) 793-71-77
Додаткова інформація
-Відвідую семінари з барної справи.
-Зацікавлений міксологією, молекулярною міксологією, різноманітною подачою коктейлів.
-Робота з R-keeper. (Xpos, Компас, Servio).
-Маленьке відео з бармен-шоу за силкою: http://vk.com/video133176694_169890601
http://vk.com/video12828999_171221547
-Водій категорії ,,B,,