Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 19 грудня 2023 PRO

Олена

Бренд шеф-кухар, технолог кулінарного виробництва, експерт дитячого харчування, 50 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
56 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Повар-універсал

з 03.2022 по нині (2 роки 1 місяць)
Ресторан "Mauris", місто Пуатьє,Франція (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування та оформлення страв гарячого та холодного процесів,робота з технологічними картами,робота за стандартами французської кухні.

Шеф-кухар,технолог дитячого харчування

з 03.2021 по 02.2022 (11 місяців)
Компанія Ste'n'food,Київ, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота за системою ХАССП.Забезпечення безперебійної роботи Всіх напрямків кейтерингу.Розробка та впровадження виробничих стандартів компанії,контроль їх виконання.Розробка меню,меню відповідно до сезонності,створення технологічних та калькуляцій них карт.Підбір та навчання персоналу,контроль та зберігання продуктів,та їх реалізація.Контроль за дотриманням технологічного процесу у приготуванні усіх страв.

Технолог дитячого харчування

з 02.2019 по 09.2020 (1 рік 7 місяців)
компанія "Понтем", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка здорового та правильного харчування.контроль якості усіх страв для дітей,розрахунок калорійності страв та добового раціону.

Шеф-кухар,технолог

з 01.2017 по 01.2019 (2 роки)
Канал 1+1 Медиа, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Відмінне знання всіх процесів на харчовому виробництві.Досвід управління персоналом,планування робочого часу,проведення інвентаризацій,аналіз асортименту страв,розробка калькуляційних та технологічних карт,рецептур авторських страв.Контроль технологічного процесу приготування,за термінами зберігання продуктів та готових страв.Робота з організацією банкетів та кейтерингів.Організація виробництва на підприємстві громадського харчування та лінії роздачі.Розробка меню та авторських блюд кухонь народов світу.

Бренд-шеф кухар,технолог,керуюча

з 01.2014 по 12.2017 (3 роки 11 місяців)
"Кулінария Плюс", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Володіння організаційними навичками,розробка концепції всієї мережі,реалізація проектів.Набір персоналу,керівництво діяльністю підприємства,складання калькуляційних та технологічних карт.Знання сучасних стандартів якості та безпеки зарчової промисловості,знання системи управління безпекою харчових продуктів НАСС,знання специфіки роботи харчовим виробництвом.

Шеф-кухар

з 03.2010 по 12.2013 (3 роки 9 місяців)
козирна карта,ресторан"Козачок", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Керівництво колективом кухні 20 людин.Складання калькуляційних та технологічних карт.Проведення мастер-класів,участь у кулінарних конкурсах компанії.Робота з постачальниками,контроль якості продукції.Проведення переобліків.

Шеф-кухар

з 01.2008 по 02.2010 (2 роки 1 місяць)
Сочінава Лія Шотівна,ресторан"Богратіоні", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка калькуляційних та технологічних карт,навчання персоналу,розробка меню,контроль якості продукції,облік товару,повне володіння документації.Власне виробництво авторських страв.Європейська та грузинська кухні.

Бренд-шеф кухар

з 10.2000 по 01.2008 (7 років 3 місяці)
Мережа ресторанів "У тещі на млинцях"(ресторан швидкого харчування), Москва (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття усіх ресторанів мережі з «0»,оптимізація усіх процесів всіх закладів.Створення калькуляційних та технологічних карт.Розробка меню та страв,створювання авторських страв,проводжання мастер-класів для кухарів.

Освіта

Моськовська академія ринку праці,навчання у відомого ресторатора Бероєва Бориса Миколаєвича

Шеф-кухар ресторанного бізнесу, Москва
Середня спеціальна, з 2000 по 2002 (2 роки)

Вивчання теорії приготування страв,організація кулінарного виробництва,робота шеф-кухарем ресторану,Придбання навиків ефективного управління персоналом кухні,оптимізація її роботи.

Слов’янський педагогічний інститут,

Вчитель фізики та математики, Слов’янськ
Вища, з 1987 по 1992 (5 років)

Знання і навички

iiko Управление персоналом Знание оборудования,всех технологических процессов. Большой опыт запуска заведений с "0" Налаживание процессов всех подразделений ресторанного бизнеса Ведение документацией Составление меню с акцентом на любую кухню мира Профессиональное составление технологических и калькуляционных к

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Рекомендації

Близнюк Златослава Андріївна

Близнюк Златослава Андріївна

Директор ресторану"Козачок", Козирная карта

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Зайняла друге місто у Франції в місті Пуатьє у конкурсі «Найкращій кухар Пуатьє».
Маю сертифікат дієтолога та нутріциолога.
Стресостійкість,цілеспрямованість,впевненно у собі,креативність,комунікабельність,наполегливість,чесність та справедливість щодо підлеглих.
Експерт в українській кухні(вміння передавати в стравах традиції українського народу.Експерт в кавказьскої кухні(особливо в грузинській).Експерт в європейській,італійській,французькій,середземноморської кухнях.
Навчаю та передаю молодим кухарям свої знання.Дуже добре знаю систему фаст-фуду.Робота тільки по ХАСПП.
Надаю послуги виїзного спеціаліста по відкриттю закладів з «0»,розробка меню під вашу концепцію,складання калькуляційних та технологічних карт.
Розробляю меню для дитячих закладів,приватних шкіл та дитячих садків.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: