Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 21 квітня 2024

Іларіон

Юрист-адвокат

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто проживання:
Кременчук
Готовий працювати:
Дистанційно, Кременчук

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Мілінський Іларіон Миколайович, дата народження 11 серпня 1983 року, телефон : [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).
Протягом 2000 р. - 2005 р. навчався на денній формі 4-го факультету «Факультет підготовки кадрів для органів юстиції» Національної юридичної академії України імені Ярослава Мудрого та здобув вищу освіту за спеціальністю «Правознавство» з кваліфікацією «Спеціаліст» отримавши диплом з відзнакою.
З 18 липня 2005 року по 22 лютого 2008 року працював юрисконсультом в Дочірньому підприємстві «ТОВ фірма «Юрбізнесконсалтинг» предметом діяльності якого є здійснення абонентського юридичного обслуговування організаційно пов’язаних суб’єктів господарювання – юридичних осіб, де за нижче вказаний період роботи на різних за напрямками господарської діяльності підприємствах отримав значний практичний досвід в різних галузях права, що регулюють відносини в сфері господарювання.
Так, з липня 2005 року по серпень 2006 року в складі групи юридичного обслуговування ЗАТ «Торговий дім «Укртатнафта» здійснював юридичне супроводження діяльності вказаного товариства в ході якого займався складанням та юридичним аналізом господарських договорів; перевіркою наявності законних підстав для допуску представників контролюючих органів (МВС, податкова служба, тощо) до здійснення різних видів нагляду та контролю (планові, позапланові перевірки, інше); складанням позовних заяв, апеляційних і касаційних скарг, судових промов, відзивів та заперечень на позовні заяви.
З серпня 2006 року по травень 2007 року самостійно здійснював правове забезпечення господарської діяльності ЗАТ «Готель «Нафтохімік» («Європейський») та ТОВ «Євробудсервіс» (Торгово-розважальний комплекс «Європа»), яке полягало в складанні та юридичному аналізі таких договорів як поставка, надання послуг, виконання робіт; наданні юридичних висновків з питань трудового законодавства; підготовці позовних заяв до адміністративних судів про визнання протиправними та скасування рішень органів державної податкової служби і органів місцевого самоврядування; представництво інтересів при проведенні органами державної податкової служби перевірки дотримання законодавства при розрахунках з використанням реєстраторів розрахункових операцій.
З травня 2007 року по лютий 2008 року на підприємствах нафтохімічної промисловості ЗАТ СП «Фобос», ТОВ «Фобос ЛТД» та ТОВ «Бласто», на яких за період роботи займався виконанням вищевказаних заходів з правового забезпечення діяльності підприємств, в тому числі складанням позовних заяв до господарських судів про визнання права власності, позовних заяв до адміністративних судів про визнання протиправними рішень про визначення податкових зобов’язань, заперечень на позовну заяву у справі про скасування державної реєстрації, надання юридичних висновків з різних питань чинного законодавства.
З 25 лютого 2008 року до 14 жовтня 2009 року працював юристом в Кременчуцькій філії АКБ «Східно-Європейський банк», де до моїх службових обов’язків відносилось аналіз банківських договорів, надання юридичних консультацій та висновків з поточної діяльності філії, представництво та захист прав і інтересів КФ АКБ «Східно-Європейський» в третейських судах, а також судах загальної та господарської юрисдикції з питань стягнення простроченої заборгованості за кредитними договорами, дострокового повернення банківських вкладів.
З 15 жовтня 2009 року до 02 квітня 2012 року працював старшим юрисконсультом в ТОВ «Добробит», яке здійснює управління житловим фондом комунальної власності міста Кременчука. 02 квітня 2012 року переведений на посаду начальника юридичного відділу ТОВ «Добробит». На даний час до моїх трудових обов’язків відноситься представництво інтересів товариства в судах загальної юрисдикції з питань стягнення заборгованості за комунальні послуги, визнання осіб такими, що втратили право користування жилими приміщеннями та зняття їх з реєстрації, поділу спільного майна тощо, складання правових документів (наказів, відповідей на звернення громадян, актів-претензій і т.і.), організація роботи та керівництво діяльності юридичного відділу.
28 грудня 2010 року отримав свідоцтво про право зайняття адвокатською діяльністю та здійснюю представництво інтересів в адміністративних, цивільних та господарських справах, захист в кримінальних провадженнях.
З 15.01.2014 року - юрист та адвокат ТОВ “Кокет” та ПП “Фламінго Текстиль” предметом господарської діяльності яких є оптова торгівля трикотажним полотном, швейним обладнанням, виробництво трикотажних виробів. Також здійснюю адвокатську діяльність з надання правової допомоги в цивільних, господарських, адміністративних справах та кримінальних провадженнях.
На рівні користувача працюю з комп’ютерними програмами та операційними системами «Windows; MS Office (Word, Outlook, Excel, Internet), нормативними базами («Лига», «НАУ»). Вільно володію українською та російською мовами. Також на середньому рівні маю знання англійської мови.

Схожі кандидати

Junior International lawyer, attorney
20000 грн, Дистанційно, Інші країни

Юрист, адвокат
Дистанційно, Харків

Адвокат, юрист
15500 грн, Дистанційно, Вінниця

Юрист, адвокат
15000 грн, Дистанційно, Київ , ще 5 міст

Юрист, адвокат
40000 грн, Дистанційно, Дніпро

Юрист, адвокат
Дистанційно, Тернопіль

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: