Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 25 січня 2024 PRO

Антоніна

Головний бухгалтер, заступник головного бухгалтера, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто проживання:
Біла Церква
Готовий працювати:
Біла Церква, Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний бухгалтер, заступник керівника.

з 07.2018 по нині (5 років 9 місяців)
ТОВ "УКРАГРО-ІНВЕСТ ЛТД", Київ (Сільське господарство, агробізнес)

Налагодження обліку за результатами проведеного власного аудиту по двох товариствах з системою оподаткування четвертої групи та відновлення первинних документів. Впровадження автоматизації бухгалтерського обліку. Ведення повного обліку одноосібно – складання первинних документів по всіх операціях, відображення даних в програмі бухгалтерського обліку. Підготування та подача всіх передбачених законодавством форм звітності. Повний супровід імпортних операцій ЗЕД – складання контрактів з іноземними партнерами, ведення переписки, контроль валютних платежів, готування комплекту документів для купівлі товарів. Плідна участь та співпраця в приготуванні матеріалів, комплекту документів, пояснень, доказів юридичному відділу та успішне завершення судових процесів. Успішне проходження перевірок згідно складеного матеріалу, надання доказів, документів в податкові органи. Успішне відстоювання та розблокування податкових накладних на суму ПДВ в великих розмірах. Досягнення на даній посаді – не має нічого не можливого !, багато залежить від самого спеціаліста та його здібностей !. Не боятись брати відповідальність , завершувати справи приклавши для цього всі свої зусилля для хорошого кінцевого результату!. Постійно тримати себе в курсі всіх змін в законодавстві та вдосконалюватись. Розглядаю також роботу як додатковий дохід до основної роботи віддалено, можна і не в аграрній сфері.

Керівник

з 08.2016 по 12.2018 (2 роки 4 місяці)
ТОВ "СКЛ АГРО", Белая Церковь (Сільське господарство, агробізнес)

Створення товариства, постановка бухгалтерського, податкового, управлінського, кадрового та виробничого процесу з підбором відповідного персоналу з нуля. Укладання та оформлення договорів оренди земельних ділянок, організація та контроль за виробничим процесом з вирощування та реалізації готової продукції. Пошук ринку збуту. Участь та підготування матеріалів у форвардних закупівлях. Середньобліковий штат 10 осіб.
Досягнення на даній посаді: великий досвід в сфері земельних відносин, державних закупівлях, вирощування та реалізація с\г продукції (зернові) на ринку України.

Головний бухгалтер

з 03.2007 по 03.2017 (10 років)
Сільськогосподарська компанія з іноземними інвестиціями ТОВ "Маруна Нью", Белая Церковь (Сільське господарство, агробізнес)

Повне ведення: первинної документації товариства, податкового обліку, касових операцій, валютних операцій, банківських операцій, авансових звітів, імпортних операцій, нарахування та виплата заробітної праці (середня кількість штатних працівників 50 осіб), нарахування та виплата дивідендів, проведення укладань договорів з жителями села оренди земельних ділянок, підписання та відповідна реєстрація договорів оренди земельних ділянок (паїв) а також облік з нарахування та виплати орендної плати за оренду земельних ділянок (паїв), ведення первинної документації, щодо обліку біологічних активів тваринництва (галузь свинарство та рослинництво), МШП, ТМЦ, основних засобів, складу, виробництва, складання калькуляцій, собівартості, облік капітальних інвестицій щодо реконнструкції та будівництва свинокомплексу, облік машинотракторного парку, складання управлінського звіту інвесторам, ведення кадрового діловодства підприємства, формування та подача звітності до ДПС, фондів, статистики, управління АПК. Проходження успішно перевірок ДПС та інспекцій праці.
Ведення дев'яти організацій на різних системах оподаткування - єдинищики на III гр., на загальній системі оподаткування податком на прибуток, єдинщики на IV гр. з спеціальним режимом оподаткування ПДВ.
ДОСЯГНЕННЯ НА ДАНІЙ ПОСАДІ: отримання великого професійного досвіду в галузі с\г, розуміння специфіки первинної документації по галузям, налагодження поетапного обліку, вдосконалення обліку та його автоматизація.

Освіта

Ржищівське ПТУ № 14

Бухгатер с\г виробництва, Ржищів
Середня спеціальна, з 1995 по 1996 (8 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

СЕМІНАРИ, ВЕБІНАРИ, ТРЕНІНГИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ: "ДЕБЕТ І КРЕДИТ", "911", "ЛІГА ЗАКОН"

ПОСТІЙНО

Знання і навички

MS Excel M.E.Doc Користувач ПК MS Office Клієнт-Банк 1С:Підприємство Email Windows ОПЗ "1С:Підприємство 8.2" Селекція в тваринництві. Свинарство" "1С: (Бухгалтерія) "BAS АГРО" "1С:Підприємство 8.2,8.3","1С:Підприємство с\г ви-ва "ИН-АГРО"

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Початок трудової діяльності : 03.1996 року
03.1996 - 01.1998 рік "Агрофірма Україна" бухгалтер матеріального відділку з обов'язками ведення тваринницько-рослинницького обліку
01.1998 - 02.2003 рік "Агрофірма Україна" заступник головного бухгалтера
10.2004 - 09.2006 рік ВАТ "Гребінки-хлібопродукт" секретар та інспектор з відділу кадрів, з обов'язками діловода.
09.2006 - 03.2007 рік ВАТ "Гребінки-хлібопродукт" в.о. директор торгового центру
01.10.2008 - 03.03.2017 рік ТОВ "Маруна Нью" головний бухгалтер
Громадянство: українка
Сімейний стан: заміжня
Діти: син 21 років
Отриманий додатковий досвід: ведення бухгалтерського та податкового обліку, оформлення первинних документів, звітності: ТОВ на єдиному податку 6 років - 5 організацій,селянське фермерське господарство (юридична особа) на єдиному податку 8 років - 1 організація, ТОВ (юридична особа) с\г товаровиробники з спеціальним режимом 9 років - 2 організації.
Знання "1С:Підприємство 8.2" сільськогосподарського виробництва: професійно.
Особисті якості: відповідальна, наполеглива, терпляча, прискіплива до виконання завдань, трудолюбива, здатність професійно вдосконалюватись, скромна, спокійний врівноважений характер, високе вимагання до якості власної виконуваної роботи та роботи підлеглих, лідерські якості, надійний працівник, стресостійкість, досвідчений бухгалтер в сільському господарстві та виробництві готової продукції.
Також розглядаю як додатковий дохід до основної роботи, зайнятість дистанційно та\або неповний робочий тиждень. Можна і не сфері аграрної діяльності. СТРЕСОСТІЙКІСТЬ - з України не виїздила !, працюю в теперішній час в межах своїх можливостей щодо ведення товариств в період військового стану!.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: