Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 20 березня 2024

Микола

Бренд-шеф, кухар, технік-технолог, зав. виробництвом, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
67 років
Місто проживання:
Стебник
Готовий працювати:
Трускавець

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Кухар 4-го розряду,офіціант,бармен,Бренд шеф-кухар,майстер в/н.

з 06.1974 по 09.2012 (38 років 3 місяці)
Робота в готельно-ресторанному бізнесі, Трускавець (Сфера обслуговування гостей)

Підбір кухарів - фахівців різних рівнів, навчання персоналу технологічним процесам кухні по спеціальностях кухар, офіціант,бармен..Управління персоналом кухні,пекарні, планування робочого часу, розподіл і контроль виконання завдань.Створення банкетного, фуршетного меню, періодичне оновлення меню, впровадження нових страв.Складання і ведення калькуляційних і технологічних карт.Безпосередня участь в приготуванні, оформленні і відпуску страв .Здійснення контролю над технологією приготування їжі,випічки ,нормами закладки сировини , за якістю готової продукції.Дотриманням працівниками санітарних вимог, правил особистої гігієни.Формування заявки на закупівлю необхідного товару та продуктів. Контроль якості продуктів.Проведення переобліку і інвентаризації.

Освіта

львівський технікум громадського харчування

,(технологія приготовлення їжі) - Технік - технолог., Львів
Вища, з 1983 по 1985 (1 рік 10 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

торгово-кулінарне училище

1972-1974 н.р.

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК MS Office Користувач Internet MS PowerPoint MS Outlook

Додаткова інформація

- Працював на підприємствах громадського харчування:
Кухарем,офіціантом,барменом,шеф-кухарем,майстром в/н.

Шеф - кухар з04.1998 по 02.2004 рр. Робота за кордоном - Польща


Стебницький професійний ліцей: 2005 - 2013р.р.
-майстер виробничого навчання
навчання учнів практичних навиків та
майстерності по спеціальностях
кухар ,офіціант,бармен.

Робота шеф – кухарем в смт. Затока Одеської обл. на базах відпочинку.
Досвід роботи на ТК «Буковель» Івано-франківської обл. та готельно - відпочинкових комплексах в Закарпатті,смт.Славське

- складаю технологічні та калькуляційні карти, меню, прейскуранти;
- досвід роботи та знання української та європейської кухні, в обслуговуванні банкет- фуршетів,корпоративів, весілля, ювілеїв та визначних дат.

-Володію ПК;

Вільно спілкуюся –українською(рідна мова),
та польською мовами.

-водіння автомобіля

- в наявності документи : про освіту , медична книжка ,права водія категорії"В",військовий квиток.

Контактна інформація
-Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
-Ел. почта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Схожі кандидати

Кухар, помічник кухаря
12000 грн, Трускавець

Шеф-кухар
35000 грн, Трускавець, Тернопіль , ще 7 міст

Шеф-повар
30000 грн, Трускавець

Посудомийниця, помічник на кухню
Трускавець

Кухар
Трускавець

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: