Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 1 квітня 2023 PRO

Олексій

Шеф-кухар, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту, адресу та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-кухар

з 07.2022 по нині (1 рік 9 місяців)
Ресторан Zveroboy club, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Формування робочої команди.
Зміна меню згідно сезонності, та запровадження меню до свят.
Формування чек-листів та заповнення їх.
Розробка калькуляційних, та тахнологічних карт.
Проведення дегустацій та фотосесій.
Запровадження стандартів, FIFO
Контроль залишків товару та своєчасне замовлення його.

Логістика, доставка

з 03.2021 по 02.2022 (11 місяців)
FOZZY group, Киев (Транспорт, логістика)

Керуючий, шеф-кухар

з 12.2020 по 03.2021 (3 місяці)
Foodz ukraine, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Складання графіків роботи кухні.
Контроль часу роботи співробітників, прихід на роботу та закриття зміни.
ВІдкриття за закриття кухні, зняття та постанова на охорону.
Планування закупки, замовлення та прийом товару.
Контроль залишків, та товарного сусідства, правила FIFO.
Опрацювання задач поставлених керівництвом, в задані терміни.
Контроль правил внутрішнього розпорядку, та санітарних норм згідно стандартів.
Контроль приготування та якості страв, згідно затверджиних норм.
Заповнення та контроль Чек-лістів
Контроль видачі замовлення курєрам згідно таймінгу, коммунікація с диспетчером glovo.

Бренд-шеф

з 08.2018 по 11.2019 (1 рік 3 місяці)
Отель Хрещатик_ресторан Avenue, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Запровадження стандартів закладу Чек-листи, лайн-чеки, правил замовлення, прийому та зберігання товару.
2. Пошук персоналу, та проведення співбесід, стажування введеня в роботу нового працівника, оцінка якості роботи працівників.
3. Обновлення меню Аля-карт, Шведської лінії, сніданків, банкетного меню, фуршетного меню, меню рум сервіс.
4. Складання калькуляційних та технологічних карт.
5. Пошук постачальників товару.
6. Контроль foodcoast
7. Організація та проведення свят та конференцій від 15до 400осіб.
8. Работа с фуд фотографом
9. Оптимізація всіх процесів у закладі, за для більш швидкого та якісного відпуску страв.
10. Контроль работи устаткування, планування ТО, заявки на ремонт устаткування.
11. Участь в розробці будівнитцва, планування кухні, та концепції, підбір устаткування на процеси, та необхідного інвентарю в хостелі на Олімпійській.
12. Проведення дегустацій
13. Розробка меню згідно сезонності, та потреб свят.
14. Опрацювання задач поставлених керівництвом в узгоджені терміни.

Шеф-повар

з 09.2017 по 12.2020 (3 роки 3 місяці)
Nom nom grop, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

1.Підбір персоналу згідно потреб закладу
2.Пошук, співбесіда, ознайомлення з концепцією закладу, та вимогами до роботи.
3.Розробка меню згідно сезону та концепції закладу.
4.Розробка меню для участі в тендері на поставку страв до компаній ДЄТЕК та Самсунг, два тендери були виграні.
5.Проведення виїзних свят, та фуршетів.
6.Запровадження стандартів( Чек листи, листи температур холодильного устаткування, лайн чеки)
7.Контроль залишків товару, та своєчасне замовлення, прийняття та контроль правильного маркування, та зберігання товару та напівфабрикатів.
8.Ведення переобліків, та співпраця з бухгалтером по детальному звіту.
9.Проведення дегустації та фотосесій.
10.Розробка калькуляційних та технологічних карт.
11.Виконання поставлених задач керівництвом згідно поставлених дедлайнів.
12.Контроль якості видачі страв.
13.Навчання персоналу по процесах, згідно стандартів закладу.

Власна справа

з 09.2016 по 03.2018 (1 рік 6 місяців)
OneLoveChocolate, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Вирішив спробувати свої сили у відкритті власної справи, з дитинства коли зацікавився кулінарією припало до душі кондитерське мистецтво, тому хотів власну кондитерську, і ось наважився, прорахував, знайшов приміщення, устаткування, зробили ремонт в залі, вирішили яка буде концепція та яке меню, працювали як і на гостей які приходили до нас, так і робили на замовлення, від цукерок до весільних тортів, пекли хліб та паски, пряники та кап-кейки, але трохи не розрахували з оборотом та фінансовою частиною, тому пропрацювала кондитерська лише півтора року, але я на цьому не зупинився, бажання відкриття свого закладу все ще є, і ресторан я все ж відкрию, але з часом, поки треба перемога у війні, налагодження мирного життя, а далі можна буде пробувати знову братися за власну справу, а наразі я з радістю ділюся своїм досвідом та навичками.

Шеф-повар

з 07.2015 по 06.2016 (11 місяців)
Ресторан Шевченко, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

1.Пошук кваліфікованого персоналу якого не вистачало.
2.Налагодження безперебійної роботи кухні.
3.Оновлення діючого меню, корегування деяких позицій.
4.Розробка нових та корегування старих технологічних карт
5.Ведення переобліків
6.Пошук постачальників, та налагодження з ними співпраці.
7.Контроль залишків товару на підприємстві, та своєчасне замовлення його.
8.Контроль графіків роботи персоналу, звітність.\
9.Контроль видачі готових страв, та напівфабрикатів на кухні.
10.Участь в зйомках телевізійних програм про Українську кухню.
11.Фотосесія та дегустація для друку в журналі НАТАЛИ в березні 2015року, про Українську кухню.
12.Ведення прямих ефірів на Львівському радіо, в дружній компанії з Джамалою, за чашкою смачної кави.

Шеф-повар

з 08.2013 по 07.2015 (1 рік 11 місяців)
Ресторан Роксолана, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Подбор персонала, обучение процессу, контроль поваров и работы кухни, ведение журнала гигиены поваров, отвечал за пожарную безопасность проводил инструктажи по технике безопасности, разработка нового меню и технологических карт под него, сезонных предложений, переучёты инвентаризации, соблюдение санитарных норм, контроль качества отдачи блюд.

Шеф-повар

з 09.2011 по 08.2013 (1 рік 11 місяців)
Кафе Metropolis, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Подбор персонала кухни, обучение и введение в процесс, разработка нового меню а так же сезонных предложений, создание технологических карт, ведение бух.базы, проведение банкетов, фуршетов, кофе-брейков, изготовление заказных тортов, инвентаризации, контроль санитарных условий,контроль качества отдачи блюд.

Повар-универсал

з 03.2011 по 09.2011 (6 місяців)
Кафе Prego (Гостинично-ресторанный бизнес)

Приготовление блюд разной сложности ( Горячий процесс, Пицца, Холодный процесс, слегка помогал на суши, снятие остатков, инвентаризации, сан. дни).
Кухня Итальянская.

Повар-Пиццайола

з 10.2010 по 03.2011 (5 місяців)
ТК Ультрамарин (Гостинично-ресторанный бизнес)

Приготовление пиццы, заготовок, полуфабрикатов, заказ сырья, снятие остатков.

Освіта

Высшее Профессиональное Училище №33

Повар-Кондитер, Киев
Середня спеціальна, з 2008 по 2011 (2 роки 8 місяців)

Повар-Кондитер, Повар 4 разряда Кондитер 4 разряда

Додаткова освіта та сертифікати

Тренінг Олександра Мусатова "Керування кухнею"

2016

Співпраця з іноземним шеф-кухарем Франко Бетонні, вивчення тонкостей італійської кухні

2013 9 месяцев

Тренінг по Foodхімії

2019, 3 дня

Знання і навички

Кондитерська справа Розробляю меню згідно концепції ресторану, та сезонності. Треную дітей, голкіперів. Прописування калькуляційних та технологічних карт Знання будь якого процесу в закладі

Знання мов

Англійська — середній

Рекомендації

  • Дмитрий Павлик

    Дмитрий Павлик

    Управляющий, Nom nom cafe

    Контактні дані приховані
  • Постаногов Дмитрий

    Постаногов Дмитрий

    Управляющий, Отель Хрещатик

    Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Вітаю! Давайте знайомитись, мене звати Олексій, і якщо ви читаєте цей текст, значить я в пошуках роботи шеф-кухарем. Розкажу вам трохи про себе, зацікавленість до кулінарної справи, в мене з’явилася ще в ранньому віці, коли я сидячі на столі, на кухні у своєї бабусі, дивився як вона готувала безліч смаколиків одночасно, з часом почав їй допомагати, вона мені давала мінімальні задачі, так розпочався мій шлях до професійної кухні. З часом я почав готувати сам, і старався допомогти матері на кухні приготувати їжу на всю сім’ю, поступово забравши в неї ці клопоти, я готував і старався здивувати всіх. Дуже подобалася кондитерська справа, почав з бісквіту та млинців, далі торти і понеслась. В 14років отримав реальну нагоду потрапити на професійну кухню через знайомих, це була піцерія, я там став пекарем піци та інших страв, млинці, лазанья та інше. Тоді я і зрозумів, що це моє покликання, і став на шлях до шеф-кухаря, пішов вчитись, та паралельно працював в різних закладах, з різними шеф-кухарями, українськими та іноземцями, вчився всьому, давав свої ідеї, і мені давали змогу розвиватися в цьому напрямку. І той день настав, у віці 18 років, мені довірили кухню Ресторану Метрополіс, я став шефом. Мрія здійснилася, але я не зупинився, наразі мрія це свій заклад, та готувати щось нове, цікаве, смачне, поєднувати неможливе, та змінювати рецепти яким вже понад 200років, раз в 200років думаю можна, ну хоча би спробувати.

Фото моїх страв: https://photos.app.goo.gl/RgLgn9pWMgXWu4rg7

Схожі кандидати

Шеф-кухар
Київ, Інші країни

Шеф-повар
30000 грн, Київ, Макарів, Калинівка (Фастівський р-н)

Шеф-повар
117000 грн, Київ, Інші країни

Шеф-кухар
Київ

Шеф-кухар
35000 грн, Київ

Шеф, сушист, повар холодного, горячего процесса, универсал, старший смены
Київ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: