Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 10 квітня 2024 PRO

Юра

Технический администратор, инженер компьютерных систем

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер комп’ютерних систем

з 02.2010 по нині (14 років 2 місяці)
ДТГО “Південно-Західна залізниця”, локомотивне депо Дарниця., Київ (Сфера діяльності – грузові перевезення.)

Посадові обов’язки:
Застосовуючи засоби автоматизації, та впроваджувати технологічні процеси і режими виробництва. Запроваджувати порядок виконання робіт в програмах. Розроблювати плани навчань. Брати участь у проведенні експериментальних робіт, спрямованих на впровадження нових технологій, організаційно-технічних заходів для своєчасного освоєння, удосконалення технології і контролювати їх виконання. Проводити контроль за додержанням технологічної дисципліни. Вивчати нові програми і брати участь у реалізації. Аналізувати причини помилок в програмах та їх усунення. Забезпечувати правильну технічну експлуатацію та безперебійну роботу електронного устаткування. Розробляє поточний план і графік роботи, технічного обслуговування і ремонту устаткування, заходів щодо поліпшення його експлуатації і підвищенню ефективності використання електронної техніки. Здійснює в електронно-обчислювальних машин технічний огляд окремих пристроїв і вузлів, контролює параметри і надійність електронних елементів устаткування, проводить тестові перевірки з метою своєчасного виявлення несправностей, усуває їх. Організовує технічне обслуговування електронної техніки, забезпечує її працездатний стан, раціональне використання, проведення профілактичного і поточного ремонту. Здійснює контроль за проведенням ремонту і випробувань електронного устаткування, за дотриманням інструкцій з експлуатації, технічному догляду за ним. Складає заявки на електронне устаткування і запасні частини до нього, технічну документацію на ремонт, звіти про роботу. Ремонт комп'ютерної техніки. Заправка та відновлення лазерних картриджів.

Посада – помічник машиніста тепловозу.

з 03.2008 по 02.2010 (1 рік 11 місяців)
ДТГО “Південно-Західна залізниця”, локомотивне депо Дарниця., Киев (Сфера діяльності – грузові перевезення.)

Посадові обов’язки:
Чітке виконання вимог Правил технічної експлуатації залізниць України, Інструкції з сигналізації залізниць України, Інструкції з руху поїздів і маневрової роботи на залізницях України, Інструкції з експлуатації гальм рухомого складу на залізницях України, чинних інструкції, наказів, указівок та інших нормативно-правових актів, віднесених до кола обов’язків працівників локомотивних бригад, правил та інструкцій з безпеки руху, охорони праці та пожежної безпеки при експлуатації, ремонті локомотивів. Працювати в нічні зміни.

Освіта

Державний економіко – технологічний університет транспорту

Інформаційни технології, Київ
Вища, з 2010 по 2016 (5 років 9 місяців)

Вище професійне училище залізничного транспорту.

Грузові перевезення локомотивним господарством, Київ
Середня спеціальна, з 2006 по 2007 (1 рік 1 місяць)

Додаткова освіта та сертифікати

Навчальний бізнес-центрі «Анастасія». «Менеджер комп’ютерних систем».

15.07.2010 року

Навчальний центр «Бейсік». «Спеціаліст по збірці та налаштуванні комп’ютера».

09.04.2011 року.

Знання і навички

MS Office Користувач Internet MS Outlook Outlook Express Системне адміністрування Адміністрування TeamViewer Radmin Express Заправка картриджів (лазерних) Знання апаратної комп’ютерної техніки Створення і обслуговування локальної мережі. Установка, налаштування ОС: Windows XP, Windows 7. Резервне копіювання даних та антивірусний захист.

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — середній
  • Англійська — початковий

Рекомендації

Карпенко С.М.

Карпенко С.М.

Надальник підприємства, Локомотивне депо Дарниця, Південно-Західної залізниці

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

ХАРАКТЕРИСТИКА на інженера електроніка технічного відділу
Гринь Юрій Миколайович, на залізничному транспорті працює з 25 березня 2008 р. Розпочав свою трудову діяльність 2008 р., на посаді помічника машиніста тепловозу.
З 2010р. працює на посаді інженер електронік технічного відділу локомотивного депо Дарниця.
Гриню Юрію Миколайовичу притаманні риси працелюбності, ініціативності, пунктуальності, дисциплінованістю, почуття відповідальності та обов’язку. На посаді інженера електроніка технічного відділу проявляє себе відповідальним за прийняті рішення, вимогливим до себе та оточуючих, уміння аналізувати, старанно виконує свої посадові обов’язки. Виробничі завдання виконує якісно та своєчасно. В колективі користується повагою, авторитетом, зарекомендував себе тактовним, комунікабельним, доброзичливим, готовим прийти на допомогу співробітником.
Постійно працює над підвищенням свого професійного рівня знань.
15 липня 2010 року закінчив курс навчання в навчальному бізнес-центрі «Анастасія». Отримав - Диплом з напряму «Менеджер комп’ютерних систем» присвоєно кваліфікацію КП 2131.2 «Конструктор комп’ютерних систем».
9 квітня 2011 року закінчив курс навчання в навчальному центрі «Basic». Отримав – Сертифікат з напряму «Фахівець з налаштування і ремонту комп’ютера».

Підвищення кваліфікації:
01.01.2011 р.:
В локомотивному депо Дарниця (ДТГО “Південно-Західна залізниця”), на посаді – інженера комп’ютерних систем при здачі екзаменів було отримано – 3 категорію.
Наказ №988 від 27.12.2010 р.
01.06.2012 р.
В локомотивному депо Дарниця (ДТГО “Південно-Західна залізниця”), на посаді – інженера комп’ютерних систем при здачі екзаменів було отримано – 2 категорію.
Наказ №348/ос від 01.06.2012 р.
В локомотивному депо Дарниця (ДТГО “Південно-Західна залізниця”), на посаді – інженера комп’ютерних систем при здачі екзаменів було отримано – 1 категорію.
Наказ №170/ос від 05.05.2014 р.


Сімейний стан:
Одружений, дітей немає.

Посвідчення водія:
Категорії „В”.

Особисті якості:
Логічне та аналітичне мислення, відповідальний, комунікативний, ініціативний, вмію приймати рішення та працювати в команді для досягнення поставленої мети, швидко навчаюсь, вмію керувати людьми, бажаю розширяти діапазон своїх знань.

Хобі:
Комп’ютери, у вільний час займаюся ремонтами комп’ютерної техніки та оргтехніки. Вдосконалення своїх навиків та знань в комп’ютерних технологій.

Телефони:
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»),

E-mail:
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: