Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 18 листопада 2020 PRO

Юлiя

Юрист, офіс-менеджер, адміністратор

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто:
Кривий Ріг

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Юрист

з 11.2018 по нині (5 років 5 місяців)
Громадська організація, Кривий Ріг (Волонтери)

Надання допомоги мешканцям міста у вигляді безоплатних юридичних консультацій , складанні позовних заяв , апеляційних скарг , письмових звернень , клопотань , тощо. Організація, проведення зустрічей та участь у ділових перемовинах с представниками громадських та благодійних організацій міста .

Провідний юрисконсульт

з 03.2017 по 11.2018 (1 рік 8 місяців)
ПОГ Криворізьке УВП УТОС, Кривий Ріг (Виробнича)

Договірна робота ( укладання , юридичний аналіз господарських та інших договорів ) , робота з тендерною документацією , контроль за додержанням та виконанням норм трудового законодавства на підприємстві , складання процесуальної документації , письмових відповідей, претензій , скарг, ведення претензійно-позовної роботи , участь у судових засіданнях (місцеві ,обласні суди , тощо ).

Юрисконсульт

з 04.2016 по 12.2016 (8 місяців)
ППО РПРМ ПАТ" АрселорМiтталКривий Рiг", Кривий Рiг (Профспiлкова органiзацiя)

Консультацii та надання правовоi допомоги членам Профспілкового комітету з питань трудового , пенсiйного , сімейного законодавства, аутсорсiнгу . Складання процесуальних та інших видів документації.

Юрисконсульт

з 01.2014 по 09.2015 (1 рік 8 місяців)
Комунальне пiдприемство " Житлово-Експлутацiйна Органiзацiя 31", Кривий Рiг (Надання послуг з утримання будинкiв та прибудинкових територiй)

Пiдготовка процесуальноi документацii для звернення до суду рiзних iнстанцiй (позови ,заяви ,клопотання ,претензii, скарги), захист iнтересiв пiдприємтсва в судах, проведення роботи з органами ДВС, веденя переговорiв з проблемними боржниками з метою мотивування їх до сплати заборгованості. Укладання договорiв господарського та цивiльного характеру та своечасна iх пролангацiя . Складання письмових попереджень на боржникiв про необхiднiсть сплати заборгованостi .
З 1 листопада 2015 року по 25 серпня 2015 року, за сумiцнимтвом займала посаду помiчника головного бухгалтера пiдприємтсва . На зазначеній посаді мала наступні обов'язки : здiйснення прийому громадян з питань сплати заборгованностi та укладання договору на реструктуризацiю боргу, ведення первiчноi бухгалтерскоi документацii ( дебiторскі книги ), пiдготовка щомiсячного звiту з дебiторськоi та кредиторськоi заборгованостi пiдприємства , робота з банкiвськими платiжками, ведення взаємооболіку з ТОВ "НОВА-КОМ".

У вереснi 2015 року пiдприємство переведено в стадiю банкрутства , спiвробiтники звiльненi за скороченням штату.

Діловод з питань організації та розгляду звернень громадян

з 09.2005 по 12.2013 (8 років 3 місяці)
Відділ Державной виконавчой служби Криворізького міського управління юстиції, Кривой Рог (Примусове виконання рішень судів, інших органів (посадових осіб))

з 2005 по 2008 роки займала посаду старшого секретаря-друкарки. Мала наступні обов'язки: Своєчасна реєстрація вхідної кореспонденції, ведення номенклатурних справ, прийом громадян, підготовка щорічного звіту по зверненням громадян та юридичних осіб. На даній посаді зарекомендувала себе як кваліфікований спеціаліст. Набула досвіду ведення процесуальної документації та грамотної консультації громадян з правових питань.
З 2008 по 2013 роки займала посаду діловода з питань організації та розгляду звернень громадян та юридичних осіб. В мої обов'язки входило : реєстрація звернень громадян та юридичних осіб ( заяви, скарги, клопотання); своєчасна передача звернень на розгляд начальнику та державним виконавцям відділу; здійснення контролю за строками надання відповідей на звернення, а також за недопущенням випадків формалізму при наданні письмових відповідей.
В ході своєї роботи надавала громадянам, які звертаються до відділу, роз'яснення з питань діяльності виконавчої служби (в тому числі з питань примусового виконання рішень судів, інших органів (посадових осіб)).

Секретар судового засідання

з 05.2001 по 08.2005 (4 роки 3 місяці)
Саксаганський районний суд м. Кривого Рогу, Кривий Ріг (Суди загальної юрисдикції)

Ведення протоколу судового засідання під час слухання справ. Підготовка справ до розгляду( письмові виклики, судові повістки, окремі доручення, тощо ).

Освіта

Київський національний університет ім. Вадима Гетьмана

Міжнародна єкономіка та право . Правознавство, Кривий Ріг
Вища, з 2008 по 2012 (4 роки)

В 1996 році закінчила Криворізьку загальноосвітню школу №32.
В 1998 році закінчила торгівельний коледж № 62 м.Кривого Рогу за спеціальністю "продавець-консультант".
В 2008 році вступила до Київського національного університету ім. В. Гетьмана на факультет правознавство ( за заочною формою навчання). В 2012 році отримала диплом бакалавра за спеціальністю " Правознавство" та здобула кваліфікацію "Бакалавр з правознавства".

.

Додаткова освіта та сертифікати

Учбово-професійний комбінат м. Кривого Рогу . Курси:" бухгалтерія та підприємства", " медсестра по догляду за хворими"

1994-1996

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК Користувач Internet Email Займаюсь вивченням польської мови

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Заміжня. Дорослий Син.

До своїх посадових обов'язків ставлюсь старанно, професійно, компетентно, ініціативно. Вмію правильно акумулювати необхідну інформацію, самостійно та своєчасно виконувати поставлені завдання. Швидко навчаюсь, постійно працюю над підвищенням свого професійного рівня.
Маю такі риси характеру як чесність, стійкість характеру , відповідальність. До колег та людей в цілому відношуся добре , так як завжди намагаюсь в першу чергу бачити в людях особистість. На приниження та образи реагую досить адекватно , при цьому чітко та аргументовано можу відстояти свою точку зору. Не маю потягу та звички до пліток та інтриг , в даних справах - не компаньйон .
По життю енергійна, комунiкабельна, доброзичлива, маю добре почуття гумору. В людях ціную чесність , відповідальність, людяність , здоровий глузд.
Шкідливих звичок не маю.
Захоплююся музикою, футболом, медициною, художньою літературою. Зараз займаюся самостійним вивченням польської мови . Маю хоббі - волонтерську діяльність по допомозі безпритульним тваринам .

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: