Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 18 січня 2023 PRO

Андрей

Су-шеф, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто проживання:
Одеса
Готовий працювати:
Дистанційно, Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Кухар

з 05.2022 по нині (1 рік 11 місяців)
RAVINTOLA GREENERI, Фінляндія, г. Міккелі (Гостинично-ресторанный бизнес)

Су-шеф

з 09.2020 по нині (3 роки 7 місяців)
Premier Hotel Odesa (5-ти звездочный отель сети Premier Hotels and Resorts), Одесса (Гостинично-ресторанный бизнесГостинично-ресторанный бизнес)

Старший смены

з 06.2017 по 09.2020 (3 роки 3 місяці)
Отель Фраполли 4* ул.Дерибасовская, Одесса (Гостинично-ресторанный бизнес)

Шеф-повар

з 05.2016 по 05.2017 (1 рік)
"Полярная звезда", Китай, г.Хайлар (Гостинично-ресторанный бизнес)

Открытие ресторана при отеле "Пётр", открытие ресторана "Москва"

Технолог

з 11.2015 по 05.2016 (6 місяців)
Китай , Сеть блиных "Хорошо", Китай г.Даньшуй (Гостинично-ресторанный бизнес)

Шеф-повар

з 07.2015 по 11.2015 (4 місяці)
Одесса, тц.Афины, спринт-кафе,, Одесса (обшепит)

Шеф-повар

з 02.2014 по 05.2015 (1 рік 3 місяці)
Китай г.Пекин, ресторан "полярная звезда", Пекин (Гостинично-ресторанный бизнес)

Разработка и обновление меню;
Разработка рецептур и технологий приготовления;
Личное приготовление блюд;
Составление технологических и калькуляционных карт;
Контроль качества закупок и готовых блюд;
Организация работы кухни;
Руководство коллективом ресторана;
Работа с поставщиками;
Оптимизация технических процессов.

Бригадир

з 09.2013 по 01.2014 (4 місяці)
Одесса, Шеф-кафе., Одесса (Гостинично-ресторанный бизнес)

Повар-универсал, в школе шеф- повар

з 12.2009 по 09.2013 (3 роки 9 місяців)
Одесса, отель "Фраполли"4*, ресторан"Краб хаус"+совмешал с работой в шк.им.Столярского, Одесса (Гостинично-ресторанный бизнес)

приготовление блюд всех процессов, приготовление шведского стола на завтраки для гостиницы, прием товара, контроль качества сырья и продукций.В школе организация работы кухни внедрение новых технологий и оборудования.

Повар

з 03.2009 по 10.2009 (7 місяців)
Отель-бутик "Отрада"5 звезд, Одесса (Гостинично-ресторанный бизнес)

Освіта

ОВПУ морского туристического сервиса

Техник-технолог предприятия обшественого питания,повар 5 раз., Одесса
Незакінчена вища, з 2000 по 2004 (3 роки 9 місяців)

Знання і навички

Выпекание

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

молодой, пунктуальный, ответственный, требовательный, гибкий.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: