Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 15 квітня 2024 PRO

Микола

Інженер-будівельник, головний інженер, завідуючий відділом капітального будівництва

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Завідуючий Відділом Капітального будівництва

з 04.2018 по нині (6 років)
ПП Конекс, Вінниця (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Створення відділу капітального будівництва та керівництво ним, керівництво будівельними роботами на площадках компанії. Підбір проектувальних, та підрядних компаній, формулювання завдань та контроль виконаних робіт зі сторони замовника. Отримання дозвільної документації на будівництво. Контроль виконавчої документацї з боку замовника. Введення новобудов в експлуатацію. Робота з орендарями з приводу пристосування приміщень до умов експлуатації.

Головний Інженер

з 08.2017 по 05.2018 (9 місяців)
ТОВ "Квант-Т", Вінниця (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Виконання всіх обов'язків головного інженера в службі генерального підрядника.

Начальник Дільниці

з 09.2015 по 04.2018 (2 роки 7 місяців)
ТОВ Інсітібуд, Вінниця (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Керівництво роботами, що виконує фірма, з ремонту та реконструкції будівель та приміщень, у Вінниці та області, відповідно. Робота з проектувальниками, субпідрядниками та замовником. Виконання всіх обов’язків начальника дільниці, ведення та здача виконавчої документації замовнику.

Представник замовника на будівництві

з 03.2015 по 03.2017 (2 роки)
ПП Рейкартц Груп Лімітед, Вінниця (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Керівництво роботами та контроль робіт генпідрядної та субпідрядних організацій. Робота з проектними організаціями, коригування проектних та прийняття оптимальних рішень. Прорахунок об’ємів робіт. Перевірка виконавчої документації, пошук, замовлення та доставка матеріалів на майданчик, погодження суміжних робіт, мереж, тощо.)

Виконроб

з 06.2014 по 03.2015 (9 місяців)
Aravi (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

виконання покрівельних робіт, представництво субпідрядної організації на будівельному майданчику, здача об"ємів робіт.

Інженер ВТВ

з 11.2012 по 12.2013 (1 рік 1 місяць)
МСБУД (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

виконання виконавчої документації, підбір оптимальних матеріалів в системі «якість-ціна», перевірка якості виконаних робіт, перевірка якості ввезених матеріалів сумісно із відділом якості компанії, перевірка об’ємів та строків виконання робіт субпідрядними організаціями, підготовка звітної документації виконання робіт, аналіз проектної документації, замовлення будівельних матеріалів, підготовка приміщень до здачі замовнику.

Майстер

з 08.2012 по 10.2012 (2 місяці)
Лаїра (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

керування робочими бригадами та управління робочими процесами безпосередньо на будівельному майданчику при виконанні оздоблювальних робіт, контроль якості як ввезених матеріалів так і виконаних робіт згідно держстандартів

Проектувальник

з 04.2010 по 08.2010 (4 місяці)
ВінАгропроект (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

розробка генпланів та містобудівних обґрунтувань, зокрема для ветеринарної аптеки в м. Іллінці, торгівельного комплексу в м. Іллінці, складу готової продукції для цукрового заводу в с. Жданівка, Хмільницького району, Вінницької області, за сумісництвом.

Викладач

з 10.2008 по 08.2012 (3 роки 10 місяців)
Вінницький Національний Технічний Університет (Освіта, наука)

2008–2012рр. викладач на кафедрі Міське будівництво та господарство(ВНТУ), по дисциплінах: будівельне матеріалознавство; технологія будівельного виробництва; організація, експлуатація та утримання міської забудови; архітектура будівель і споруд; тощо. 2010-2012 за сумісництвом викладачем у Вінницькій філії КНУКіМ по дисциплінах: сучасні матеріали та технології просторових структур, основи проектної діяльності.

Лаборант

з 04.2005 по 06.2008 (3 роки 2 місяці)
Вінницький Національний Технічний Університет (Освіта, наука)

Під час навчання починаючи з 2005р. працював спочатку лаборантом, а потім старшим лаборантом, лабораторії будівельного матеріалознавства при кафедрі Міського будівництва та господарства Вінницького Національного Технічного Університету. Проводились дослідження властивостей різного типу будівельних матеріалів, їх відповідність нормативам, та розроблялись нові будівельні матеріали.

Робітник

з 03.2002 по 10.2004 (2 роки 7 місяців)
В будівельних бригадах (мулярські та малярські роботи.)

Освіта

Вінницький Національний Технічний Університет

Міське будівництво та господарство, Вінниця
Вища, з 2003 по 2011 (8 років 1 місяць)

В 2007 році отримав ступінь бакалавра будівництва за спеціальністю «Міське будівництво та господарство» у Вінницькому Національному Технічному Університеті, а в 2008 році у цьому ж вузі отримав кваліфікацію магістра з цієї ж спеціальності. За роки навчання нагороджувався іменною стипендією ВР України, приймав участь у Всеукраїнському конкурсі наукових робіт де отримав перше місце. З 2008 року навчавсь в аспірантурі за спеціальністю «Будівельні матеріали та вироби» (тема кандидатської дисертації: “Малоклінкерні карбонатно-зольні суміші у виробництві дрібнорозмірних бетонних виробів», яку закінчив 2011 року. Маю 9 публікацій, 1 патент на винахід.

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК MS Office AutoCAD АВК ArchiCAD КОМПАС Зодчий

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація



Маю посвідчення водія кат. В, С.
Тютюнових виробів та алкогольних напоїв не вживаю.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: