Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 21 лютого 2024 PRO

Валентина

Менеджер з персоналу, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
59 років
Місто:
Кам'янське

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник відділу кадрів

з 11.2019 по нині (4 роки 5 місяців)
ПрАТ "Южмормонтаж', Херсон (Монтаж та ремонт виробничого обладнання)

Прийом, переведення та звільнення працівників відповідно до трудового законодавства, положень і наказами директора фірми. Ведення обліку особового складу в програмі 1С7 і 1С8. Контроль за дотриманням Законів України, інших законодавчих та нормативно-правових актів з питань кадрової роботи. Розроблення структури, штатного розпису, посадових інструкцій. Підбір персоналу. Здача звітів. Колектив підприємства був укомплектований на 100%. З квітня 2022 року зареєстрована як ВПО.

Провідний фахівець, завідувач відділу кадрової роботи

з 03.2016 по 03.2019 (3 роки)
Херсонська обласна фітосанітарна лабораторія, Херсон (Держпродспоживслужба)

Контроль за дотриманням Законів України, інших законодавчих та нормативно-правових актів з питань кадрової роботи. Розроблення структури, штатного розпису, посадових інструкцій. Визначати щорічну та перспективну потребу в кадрах, формувати замовлення на підготовку, перепідготовку і підвищення кваліфікації посадових осіб. Готувати матеріали про призначення на посади, звільнення з посад працівників.Здійснювати облік та бронювання військовозобов'язаних працівників, забезпечувати контроль за станом військового обліку військовозобов'язаних.Ділове листування з виконавчими органами влади, підприємствами комунальної власності. Ведення табельного обліку, підготовка звітів, що стосується кадрової роботи. Здійснювати роботу, пов'язану із заповненням, обліком і збережен¬ням трудових книжок та особових справ працівників.Складати графік щорічних відпусток працівників, розглядати матеріали та готувати документи для заохочення і нагородження працівників, вести відповідний облік.

Менеджер з персоналу

з 04.2015 по 03.2016 (11 місяців)
ГК «Біолог», Херсон (Виготовлення виробів із пластмас і полімерів)

Підбір персоналу. Здача звітів. Виконання доручень керівника. Колектив підприємства був укомплектований на 100%. Колектив професіоналів, готовий для виконання поставлених завдань керівником.

Інспектор відділу кадрів

з 04.2014 по 04.2015 (1 рік)
Ост-Вест-Консалтинг, Херсон (Виробництво і випуск легких літальних апаратів)

Прийом, переведення та звільнення працівників відповідно до трудового законодавства, положень і наказами директора фірми. Ведення обліку особового складу в програмі 1С7 і 1С8. Формування та ведення особових справ працівників. Участь в розробці перспективних і річних планах з праці і кадрів. Облік надання відпусток, контроль за дотриманням графіків відпусток. Організація і контроль стандартної системи діловодства. Підготовка документації після закінчення встановлених строків поточного зберігання до здачі на зберігання в архів. Надання інформації та консультації працівникам фірми згідно чинного законодавства.

Менеджер з персоналу

з 03.2008 по 06.2013 (5 років 3 місяці)
ТОВ "Супермаркет Украина", Херсон (торгівля;)

організація та ведення кадрової документації, пошук і підбір персоналу; оформлення прийому, переведення, звільнення персоналу; оформлення відпусток, лікарняних листів, ведення табельного обліку; взаємодія з державними органами (формування і здача звітності, оформлення пенсій за віком, тісна співпраця з міським центром зайнятості); підготовка внутрішніх звітів по кадрам; організація заходів; ведення документації з ОП і ТБ; реклама; ведення переговорів в інтересах організації.

Інспектор з кадрів

з 06.2001 по 03.2008 (6 років 9 місяців)
Херсонське державне підприємство- біологічна фабрика, Херсон (виробництво ветеринарних препаратів)

организація та ведення кадрової документації, пошук та підбір персоналу; оформлення прийому, переведення, звільнення персоналу; оформлення відпусток, лікарняних листів, ведення табельного обліку; взаімодія з державними органами (підготовка та здача звітів, оформлення пільгових пенсій та за віком, співпраця з міським центром зайнятості); підготовка внутрішніх звітів по кадрам; підготовка і оформлення необхідних матеріалів для кваліфікаційної та атестаційної комісії, здійснення контролю за станом трудової дисципліни в підрозділах і дотримання працівниками Правил внутрішнього трудового розпорядку, ведення обліку військовозобов'язаних по ВУС, організація заходів;

Освіта

Миколаївський кораблебудівний інститут

Інженер-механік, Херсон
Вища, з 1984 по 1992 (7 років 9 місяців)

Додаткова інформація

Досвід работи на підприємстві зі штатом більше 200 чоловік. Знання кадрового діловодства. Вільно володію українською та російською мовами, німецькою зі словником. 21 рік работи з людьми на посаді фахівця з кадрів, трудовий стаж більше 30 років. У різних сферах діяльності: від НДІ, торгової організації, авіавиробництва, покрівельного виробництва , фітосанітарії до монтажу та ремонту виробничого обладнання(крани, редуктори). Досвід роботи як на державних підприємствах так і приватних. Вмію знаходити підхід до різних типів людей. Серйозно ставлюся до будь-якого поставленого завдання. Можу добре організувати як власну роботу, так і роботу, довірених мені співробітників. Конструктивна в створенні планів і ретельна в складанні звітності. Відповідальна, уважна, здатна до швидкого навчання.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: