Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 22 квітня 2024 PRO

Володимир

Інженер-технолог харчової промисловості

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Оператор вирощування чистої культури дріжджів

з 10.2014 по нині (9 років 6 місяців)
ПрАТ "Компанія Ензим", Львів (Виготовлення пресованих та сухих хлібопекарських дріжджів, розвиток напрямків виробництва додатків для хлібопекарського та кондитерського виробництва ТМ «ВІТАПАН», активних кормових дріжджів.)

- Підмінний начальник зміни.

Додатково освоїв три посади:
- вирощування товарних дріжджів;
- сепарація дріжджів;
- стерилізація живильного середовища;
Обов'язки:
- контроль процесу ферментації;
- приготування живильного середовища;
- підготовка ферментаторів до бродіння;
- аналіз приросту дріжджів та їх якості;
- регулювання всіх параметрів відповідно до лабораторних показників;
- сепарація дріжджів;
- стерилізація живильного середовища відповідно до виробничих вимог;
- дотримання санітарних вимог на виробництві;
- дотримання стандартів НАССР та FSSC 22000;
- контроль справності обладнання.

Оператор процесу бродіння

з 03.2014 по 09.2014 (6 місяців)
ТОВ "Перша приватна броварня", Львів (Харчова промисловість)

- підготовка циліндро-конічних танків до бродіння;
- контроль процесу бродіння та доброджування.

Мерчендайзер

з 01.2012 по 04.2017 (5 років 3 місяці)
ТОВ "ЮГ- контракт", Львів (Український дистриб'ютор з мультіпродуктовим портфелем (IT, цифрова, побутова, медична техніка та аксесуари, електроніка, інструменти, посуд, іграшки тощо))

- планограмна викладка товару;
- моніторинг цін та кількості товару;
- найм промоутерів,контроль їх роботи та нарахування заробітної плати.

Освіта

НУ "Львівська політехніка"

Інститут хімії та хімічних технологій, спеціальність-"Бродильне виробництво та виноробство", Львів
Вища, з 2008 по 2013 (5 років)

2011р.- проходив навчальну практику на винзаводі "Масандра".

2012р.- отримав диплом бакалавра в НУ "Львівська політехніка" за спеціальністю "Харчові технології та інженерія"

2013р.- отримав диплом магістра в НУ "Львівська політехніка" за спеціальністю "Бродильне виробництво та виноробство"

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: