Андрій
Шеф-кухар, кухар в сім'ю, 30 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 34 роки
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/1931428
Досвід роботи
Шеф-кухар
з 07.2018 по нині
(5 років 9 місяців)
1+1 Media, Dinner"s, Київ (сфера обслуговування)
Розробка меню
Приготування блюд
Меню та обслуговування VIP-бенкетів та заходів
Розробка мотиваційних мір для персоналу
Шеф-кухар
з 09.2017 по 07.2018
(10 місяців)
Большой Лебовски, Тбілісі (сфера послуг)
Відкриття ресторану з "0" в Грузії, місто Тбілісі. Закупка обладнання та інвентарю. Пошук постачальників. Розробка меню, підбір та навчання персоналу.
Шеф-кухар
з 07.2017 по нині
(6 років 9 місяців)
1+1 Media, Diners, Київ (ЗМІ, медіа)
Розробка меню
Приготування блюд
Меню та обслуговування VIP-бенкетів та заходів
Розробка мотиваційних мір для персоналу
Шеф-кухар
з 07.2016 по нині
(7 років 9 місяців)
Двір Голосіївський, Київ (сфера послуг)
Ресторан на 450 посадочних місць. Підбір та навчання персоналу. Прийом та заказ продукції. Організація та контроль робочого процесу. Складання техкарт. Робота з Jumbo Grill
Шеф-кухар
з 04.2014 по 07.2016
(2 роки 3 місяці)
Готельно-ресторанний комплекс "Колиба хаус", Киев (сфера обслуговування)
Ресторанно-готельний комплекс з трьома залами на 260 посадочних місць, 22 номери готелю, 2 VIP котеджа, конференц-зал на 160 місць, а також 14 альтанок. Досвід работи з великою кількістю бенкетів та фуршетів. Створення меню, сезонних меню, калькуляційних карт. Контроль закупки, підбір та контроль персоналу.
Cу-шеф
з 02.2012 по 03.2014
(2 роки 1 місяць)
Ресторан "Дежавю", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування гарячих страв, контроль видачі
Старший повар
з 12.2011 по 02.2012
(2 місяці)
Посольство Сполучених Штатів Америки, Киев (посольство)
Кухар холодного процесу
з 09.2010 по 12.2011
(1 рік 3 місяці)
Ресторанно-готельний комплекс "Колиба Хаус", Киев (готельно-рестораннийй бізнес)
Приготування холодних закусок , страв, копченостей ( була своя коптильня).
Кухар гарячого процесу
з 10.2007 по 09.2010
(2 роки 11 місяців)
Ресторан "Гетьман Клаб", Чернигов (Готельно-ресторанний бізнес)
Освіта
Чернігівський комерційний технікум
Технік-технолог харчової промисловості, Чернігів
Середня спеціальна, з 2010 по 2012 (2 роки)
с 09.2006 по 06.2009
черниговский коммерческий техникум, техник-технолог пищевой промышленности, Чернигов
Чернігівський центр професійно-технічної освіти
Чернігів
Середня, з 2007 по 2010 (3 роки)
Повар 5 розряду, кондитер 4 розряду
Знання і навички
Рекомендації
Басмаджан Георгій, Заугольний Володимир
Бренд-шеф
Додаткова інформація
Досвід роботи з українською, французькою, італійською та європейською кухнями.
Зайняв III місце на конкурсі кухарів II INTERNATIONAL CULINARY FESTIVAL Best Cook Fest 2016, в категорії "Національна кухня".
Інші резюме цього кандидата
30 000 грн
Київ
Середня спеціальна освіта · Повна зайнятість
- Шеф-повар, 1+1 Media, Dinner"s, 3 роки 7 місяців
- Шеф-повар, Большой Лебовски, 1 місяць
Схожі кандидати
Зав. виробництва, шеф-кухар, сімейний кухар
40000 грн, Київ
Шеф-кухар в сім'ю
Київ, Одеса
Шеф-кухар, сушеф
Київ, Івано-Франківськ
,
ще 3 міста
Шеф-кухар в сім'ю
60000 грн, Київ
Шеф-повар, су-шеф
Київ
Шеф-кухар, сушеф
30000 грн, Київ, Вінниця
,
ще 8 міст