Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 8 червня 2023 PRO

Андрій

Шеф-кухар, кухар в сім'ю, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-кухар

з 07.2018 по нині (5 років 9 місяців)
1+1 Media, Dinner"s, Київ (сфера обслуговування)

Розробка меню
Приготування блюд
Меню та обслуговування VIP-бенкетів та заходів
Розробка мотиваційних мір для персоналу

Шеф-кухар

з 09.2017 по 07.2018 (10 місяців)
Большой Лебовски, Тбілісі (сфера послуг)

Відкриття ресторану з "0" в Грузії, місто Тбілісі. Закупка обладнання та інвентарю. Пошук постачальників. Розробка меню, підбір та навчання персоналу.

Шеф-кухар

з 07.2017 по нині (6 років 9 місяців)
1+1 Media, Diners, Київ (ЗМІ, медіа)

Розробка меню
Приготування блюд
Меню та обслуговування VIP-бенкетів та заходів
Розробка мотиваційних мір для персоналу

Шеф-кухар

з 07.2016 по нині (7 років 9 місяців)
Двір Голосіївський, Київ (сфера послуг)

Ресторан на 450 посадочних місць. Підбір та навчання персоналу. Прийом та заказ продукції. Організація та контроль робочого процесу. Складання техкарт. Робота з Jumbo Grill

Шеф-кухар

з 04.2014 по 07.2016 (2 роки 3 місяці)
Готельно-ресторанний комплекс "Колиба хаус", Киев (сфера обслуговування)

Ресторанно-готельний комплекс з трьома залами на 260 посадочних місць, 22 номери готелю, 2 VIP котеджа, конференц-зал на 160 місць, а також 14 альтанок. Досвід работи з великою кількістю бенкетів та фуршетів. Створення меню, сезонних меню, калькуляційних карт. Контроль закупки, підбір та контроль персоналу.

Cу-шеф

з 02.2012 по 03.2014 (2 роки 1 місяць)
Ресторан "Дежавю", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування гарячих страв, контроль видачі

Старший повар

з 12.2011 по 02.2012 (2 місяці)
Посольство Сполучених Штатів Америки, Киев (посольство)

Кухар холодного процесу

з 09.2010 по 12.2011 (1 рік 3 місяці)
Ресторанно-готельний комплекс "Колиба Хаус", Киев (готельно-рестораннийй бізнес)

Приготування холодних закусок , страв, копченостей ( була своя коптильня).

Кухар гарячого процесу

з 10.2007 по 09.2010 (2 роки 11 місяців)
Ресторан "Гетьман Клаб", Чернигов (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

Чернігівський комерційний технікум

Технік-технолог харчової промисловості, Чернігів
Середня спеціальна, з 2010 по 2012 (2 роки)

с 09.2006 по 06.2009
черниговский коммерческий техникум, техник-технолог пищевой промышленности, Чернигов

Чернігівський центр професійно-технічної освіти

Чернігів
Середня, з 2007 по 2010 (3 роки)

Повар 5 розряду, кондитер 4 розряду

Знання і навички

Знание украинской, европейской, итальянской кухонь, мангал меню. Опыт работы на выездных мероприятиях, частных закрытых вечеринка

Рекомендації

Басмаджан Георгій, Заугольний Володимир

Басмаджан Георгій, Заугольний Володимир

Бренд-шеф

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Досвід роботи з українською, французькою, італійською та європейською кухнями.

Зайняв III місце на конкурсі кухарів II INTERNATIONAL CULINARY FESTIVAL Best Cook Fest 2016, в категорії "Національна кухня".

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: