Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 13 липня 2019 PRO

Олексій

Бізнес-партнер, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний експерт продажів малого бізнесу

з 05.2014 по нині (9 років 11 місяців)
АТ Райффайзен Банк Аваль (Фінанси, банки, страхування)

Залучення клієнтів на обслуговування (РКО, валюта). Продаж банківських продуктів клієнтам малого бізнесу (кредити, депозити, зарплатні проекти, еквайринг, документарні операції, факторинг). Проведення комплексного фінансового аналізу. Телефонні продажі, зустрічі з клієнтами та презентація банківських продуктів.

Заступник директора

з 10.2013 по 06.2014 (8 місяців)
ТОВ Північрудпром, Житомир (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Виконання доручень керівника, організація документообігу, складання договорів, налагодження контактів з партнерами та державними організаціями, відрядження. Пошук з клієнтів та постачальників. Впровадження інформаційних технологій, забезпечення безперебійної роботи комп'ютерної та оргтехніки, роботи комунікаційного обладнання. Введення інформації до інформаційних систем та баз даних.

Менеджер по обслуговуванню корпоративних клієнтів

з 10.2011 по 11.2013 (2 роки 1 місяць)
ПАТ "Енергобанк" (Фінанси, банки, страхування)

Залучення та обслуговування юридичних осіб та приватних підприємців. Фінансовий аналіз та підготовка кредитних заявок. Оформлення документарних операцій. Додаткові напрямки роботи супроводження та кредитування фізичних осіб, претензійно-позовна робота.

Персональний фінансовий консультант

з 08.2011 по 09.2011 (1 місяць)
АТ Укрсиббанк (Фінанси, банки, страхування)

Продаж всього комплексу банківських продуктів. Залучення та обслуговування фізичних та юридичних осіб, в тому числі VIP-клієнтів. Продаж страхових продуктів. Фінансовий аналіз юридичних осіб та підприємців написання кредитних заявок.

Начальник відділу по роботі з банківськими установами

з 12.2008 по 08.2011 (2 роки 8 місяців)
АТ "Українська Пожежно-Страхова Компанія" (Фінанси, банки, страхування)

Робота з комерційними банками в сфері страхування заставного майна за договорами співпраці. Активний продаж страхових продуктів, залучення нових клієнтів. Відповідальний за банківське страхування по договорам співпраці з АТ "Райффайзен Банк Аваль".

Головний експерт відділу продаж малого та середнього бізнесу

з 06.2005 по 12.2008 (3 роки 6 місяців)
АТ "Райффайзен Банк Аваль" (Фінанси, банки, страхування)

2005-2006 рр. Головний економіст відділу мікрокредитування: Робота в кредитному відділі: кредитування за напрямками співпраці з Німецько-Українським Фондом та Європейським Банком Реконструкцій та Розвитку.
2006-2007 рр. Головний економіст відділу підтримки продаж банківських продуктів. Укладання договорів, документарні операції, інформаційна підтримка з продажу банківських продуктів для малого та середнього бізнесу.
2007-2008 рр. Головний експерт відділу продаж банківських продуктів: Продаж банківських продуктів. Зустрічі з клієнтами. Фінансово-економічний аналіз. Діяльність по просуванню банківських продуктів (реклама та маркетинг). Маю сертифікат "Райффайзен банк Аваль" - обслуговування найвищої якості, сертифікат на право написання кредитних заявок понад 100 тис. євро.

Освіта

Київський Національний Економічний Університет ім. В. Гетьмана

Банківський менеджмент, Київ
Вища, з 2007 по 2009 (2 роки 2 місяці)

Київський Національний Університет ім. В.Гетьмана, Центр магістерської підготовки, факультет: Банківська справа, спеціальність: Банківський менеджмент. Диплом магістра з відзнакою.

Житомирський державний технологічний університет

Економіка підприємств, Житомир
Вища, з 2000 по 2005 (4 роки 9 місяців)

Спеціальність: менеджмент організацій. Диплом магістра з відзнакою.

Знання і навички

Користувач ПК

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Закінчив військову кафедру, маю звання лейтенанта запасу ЗСУ. Знання англійської – базовий рівень. Базові знання законодавства України. Володіння комп’ютерною технікою та програмним забезпеченням на рівні просунутого користувача. Маю посвідчення водія – категорія «В». Пройшов додаткові курси та семінари підвищення кваліфікації. Постійно підвищую кваліфікаційний рівень.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами