Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 18 липня 2017

Александр

Прораб-отделочник, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ

Приходько Олександр Володимирович 16.12.1985 р.н.

моб. тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Email: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Мета: робота в організації яка є генеральним підрядником будівництва.
Освіта: вища, Державний економіко-технологічний університет транспорту, кваліфікація - інженер-будівельник.

Досвід роботи:
З 12.10.2007 р. по 15.09.2008р. – ВАТ «Українська інвестиційно інженирингова компанія», генеральний підрядник будівництва та ремонтних робіт. Реконструкція та розширення терміналу «Б» аеропорту Бориспіль. Майстер загально-будівельних та оздоблювальних робіт. Веденя оздоблювальних та загально-будівельних робіт. Робота із субпідрядниками, супроводження будівельно-монтажних робіт. (оздоблювальні роботи залу підвищеного комфорту транзитних пасажирів аеропорту Бориспіль, загально-будівельні роботи на привокзальній площі та у залі офіційних делегацій).
З 20.09.2008р. по 25.03.2009р. – ВАТ «Сучасні технології будівництва», генеральний підрядник будівництва та ремонтних, оздоблювальних робіт. Будівництво торгівельного комплексу Домосфера, площею – 4.5 Га. Майстер загально-будівельних та оздоблювальних робіт. Веденя оздоблювальних робіт. Робота із замовниками, та субпідрядниками, супроводження будівельно-монтажних робіт.
З 27.03.2009р. по 10.04.2012 – ТОВ «Iнтербудгарант», субпiдрядна органызацiя з проведення оздоблювальних робiт на обэктi: 5-и. зірковий готельний комплекс FERMONT (GRAND HOTEL) по вул. Набережно-Хрещатицькiй, 1-а та житлового будинку з пiдземною автостоянкою та вбудованим примiщенням громадського призначення на вул. Iгорiвськiй, 14 в Подiльському районi м. Киэва. Виконроб оздоблювальних робіт різних видів складносьті. Провірка, та контроль якості. Підготовлення актів виконаних робіт Узгодження із ген.підрядником, Здача виконаних робіт з допусками 2мм. Робота із замовником, та ген підрядною організацією. (оздоблювальні роботи королівського, президентського, та інших номерів у готельному комплексі).
З 14.04.2012р. по 12.04.13р. - розробка проектної документації. Демонтаж старої будівлі, підготовка буд майданчика для будівництва 2-х, 3 поверхових будинки, із підвальним приміщенням, та мансардними поверхами, на ст. метро «Осокорки». На 07.11.2012р. один будинок площею 192м2, та 12.04.13р. другий будинок площею 360м2, з проведеними по будинку комунікаціями, та внутрішніми оздоблювальними роботами, здані в експлуатацію.
З 16.04.13р. по 23.10.13 виконроб, тех. Нагляд, куратор будівництва та опоряджувальних робіт.на 4-х. поверховому котеджі. По вул. Червонозоряний проспект (совські пруди) в м. Києві. Контроль якості оздоблювальних робіт. Розбивка, та контроль облицювання мармуром, гранітом по будинку, та мозаїки в спа зоні. Розробка гіпсокартонних конструкцій підвісних потолків, технологія монтажу, контроль якості. Розрахунок, та установка ліпного декору. Розводка акустики, та установка динаміків по будинку. Розводка, та установка камер відеонагляду, пультами для керування фанкойлами, та монтаж датчиків тепла, диму, та руху. Розводка та підключення води, електрики, слабо точки, вентиляції, та поливів до розумного будинку. Установка елітної сантехніки, та електроприладів. Розстановка мебелі, картин, та дзеркал. І т. д.. Здача котеджу власнику. Робота із субпідрядниками (вентиляція, електрика, слаботочка, розумний будинок, система отоплення vailant, сантехніка Rehau, система подачі та фільтрації води на басейн джакузі, та купель, оздоблювальні роботи, Монтаж кованого забору, та воріт, ланшафт, та озеленення).
З 20.09.13р. по теперішній час. Виконроб ТОВ «ДевижнКонстракшн» Інвестор та генпідрядник будівництва ТРЦ "Атмосфера". вул. Столичне шоссе 103. - Ведення усіх будівельних робіт. Робота із субпідрядчиками.
- Заказ та прийняття метеріалів. Видача будівельної документації, контроль виконання робіт
-Установка вторинного каркасу металоконструкцій та монтаж сендвіч панелей.
-Установка металоконструкцій по фасаду під монтаж банерів реклами 1800м2.
-Заливка перекриття по профільному листу с армировкой.
-Монтаж мягкої покрівлі, с вивідом шахт вентиляції, кондицюювання та димовидалення.
- Монтаж бетонних дорожок для обслговування газових труб и установок на кровлі ТРЦ.
-Улаштування гідроізоляції и заливка фибробетона на паркінгі.
-Монтаж вогнетривкої мінеральної вати на потолок паркінга ТРЦ.
-Ведення будівельных та оздоблювальних робіт у ресторані "МОST" площею 2000м2, з монтажом 2-о поверхових металоконструкцій. Благоустрій прилеглої территорії: (комунікації, дорожні покриття, розмітка, та озеленення).
По завершенню будівництва ТРЦ, перевівся у службу експлуатації.
Про себе: відповідальний, цілеспрямований, комунікабельний, мобільний, серйозно відношусь до роботи, швидко навчаюсь.
Готовий до виїзду у відрядження.
Знання мов: українська, російська – вільно; англійська – базова.
Володіння комп’ютером : впевнений користувач, Microsoft Office, Internet.
Присутність закордонного паспорта.
Посвідчення водія: категорія «В»,«С»
Сімейний стан: не одружений.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: