Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 7 грудня 2016

Світлана

Банковский специалист, 2 500 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто:
Чернігів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ

НІКОЛЕНКО СВІТЛАНА МИКОЛАЇВНА
Особисті дані:
Дата народження: 12.07.1985р.
Моб. телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Дом. телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Місце проживання: Чернігівська обл., р-н., с. Киїнка, вул.Пролетарська, 8-А
Сімейний стан: незаміжня



Кваліфікація: дипломований спеціаліст з бухгалтерського обліку та аудиту. Крім теоретичних знань у сфері бухгалтерського і податкового обліку, маю практичні навички ведення бухгалтерського обліку і складання звітності.

Освіта:

2002-2007рр. Чернігівський державний технологічний університет, економічний факультет, спеціальність “Облік і аудит”. В 2006р. присвоєна кваліфікація бакалавра з економіки та підприємництва, в 2007р. – спеціаліста з обліку і аудиту.
Додатково: 09.2007-12.2007рр. Тренінг з “Етики ділового спілкування”

Досвід роботи:

27.08.2013р. - даний час. ПОЛIКОМБАНК, економіст операційного відділу. Основні обов'язки: обслуговування клієнтів - суб'єктів господарювання (облік кредитів та депозитів юридичних осіб, оформлення розрахункових документів, відкриття/закриття рахунків та формування справ з юридичного оформлення рахунків клієнтів), позабалансовий облік, облік операцій по готівковим розрахункам відділення з іншими банками, облік операцій з банкоматами, щоденна звірка та підшивка бухгалтерських документів дня.

17.08.2010 - 27.08.2013рр. ПOЛIКОМБАНК, економіст відділу карткових продуктів та платіжних систем. Основні обов’язки: формування договорів із суб’єктами господарювання по зарахуванню заробітної плати на картрахунки працівників, інформаційне обслуговування клієнтів щодо роботи з платіжними карками, фінансовий моніторинг відповідно до внутрішньобанківських нормативних документів, підготовка статистичної та іншої звітності, що належить до компетенції відділу, для інформування Нацбанку України.

17.04.2009-08.02.2010рр. Чернігівська філія ТОВ “Укрпромбанк”, завідуюча сектором супроводження платіжних карток відділу платіжних карток. Основні обов’язки: супроводження операцій з платіжними картами (відкриття рахунків фізичним особам, обробка файлів на відкриття корпоративних рахунків, випуск платіжних карток, прийом та обробка претензій, підготовка документів для закриття рахунків); технологічний супровід операцій з емісії та еквайрінгу платіжних карток; адміністрування та супроводження баз даних (ведення баз довідників, формування звітів, обробка відомостей про заробітну плату за зарплатними проектами); консультаційна допомога відділенням з питань роботи платіжних карток та програмного забезпечення.

01.10.2008-17.04.2009рр. Чернігівська філія ТОВ “Укрпромбанк”, провідний економіст сектору ведення та підтримки баз даних платіжних систем відділу платіжних карток. Основні обов’язки: знання та використання в роботі правил обслуговування платіжних карток, технологічне ведення та супроводження баз даних по банківським платіжним карткам модуля емісії і поточних операцій з платіжними картками.

27.08.2007-01.10.2008рр. Чернігівська філія ТОВ “Укрпромбанк”, економіст сектору ведення та підтримки баз даних платіжних систем відділу платіжних карток. Основні обов’язки: обробка файлів на відкриття/закриття картрахунків в модулі емісії фізичним і юридичним особам, консультація клієнтів, прийом та попередня обробка заяв і претензій.

01.08.2007-21.08.2007рр. ВАТ “Чернігівський завод "Металiст”, економіст. Основні обов’язки: аналіз діючих форм первинних документів і звітності з окремих видів бухгалтерського обліку, техніко-економічних розрахунків з планування, матеріально-технічного постачання, збуту, матеріальних і трудових витрат.




Додаткова інформація:

- вільне володіння ПК, як користувача ( пакет програм Microsoft Office), банківські програми BCZ-Card, Mebius, “C-Files”, Поліофіс, АКС АРГУС, БIC "Грант", FAR, ін.).
- іноземна мова – англійська (базовий рівень, вільне читання), маю права керування автомобілем категорії В.
- маю рекомендаційні листи.

Особисті якості: цілеспрямованість, відповідальність, комунікабельність, бажання та здібність постійно поповнювати знання та само розвиватися.

Кандидати у категорії

Кандидати за містами