Резюме від 16 листопада 2017

Макарчук Владимир Леонидович

Шеф-повар японской, европейской кухни, 16 000 грн/міс.

Повна зайнятість, неповна зайнятість, дистанційна робота.

Дата народження:
31 травня 1990 (27 років)
Місто:
Київ


Контактна інформація

Щоб відкрити контакти, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.


Досвід роботи

Су-Шеф

з 06.2016 по нині (1 рік 5 місяців)
Silpo Resto, Бровары (Ресторан-гриль)

Шеф-повар японской кухни

з 07.2013 по 06.2016 (2 роки 11 місяців)
Терминал, Бровары (Ресторан)

Су-шеф

з 10.2011 по 07.2013 (1 рік 9 місяців)
Терминал, Бровары (ресторан)

Сушист

з 12.2007 по 10.2011 (3 роки 10 місяців)
Терминал, Бровары (Ресторан)


Професійні навички

  • Навички роботи з комп’ютером
    MS Office, Internet, электронная почта.

Додаткова інформація

Есть своя команда поваров. Специализируемся на японской, итальянской(кухня+пицца) , европейской, американской кухнях. Возможность запуска заведения среднего звена с нуля. Создание меню. Создание технологических карточек. Подбор поставщиков. Подбор персонала.


Зберегти у відгуки Уже у відгуках

Схожі резюме

Усі схожі резюме

Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: