Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 12 січня 2023

Олена

Няня, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
50 років
Місто проживання:
Конотоп
Готовий працювати:
Інші країни

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання і навички

Робота з дітьми дошкільного віку. Зможу знайти спільну мову і підхід до дитини. Приготування їжі, догляд за речами дитини,розвиток за віком.

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Мені 48 років.середня освіта.Маю двох дорослих дітей. Шкідливих звичок і зайву вагу не маю, активна, відповідальна. Швидко знаходжу спільну мову з дітьми. 7 років працювала в дитячому садочку в Україні. Маю досвіт роботи в польскій родині (2017год)нянею з хлопчиком 1,3 мес. В Україні працювала з двойнею хлопчик і дівчинка 5 років (04.2018.-04.2019). З серпня 2019р.і до липня 2022 працювала з хлопчиком від 7 місяців і до 3,5 рочків. Вільно володію українською і російською мовами. Англійська базовий рівень і продовжую навчання. Вмію приготувати дитині смачну і корисну їжу. Зможу організувати заняття за віком дитини.
Для мене головне в работі з дітьми, щоб дитина була здоровою, ситою та в гарному настрої. З задоволенням відповім на ваші додаткові питання.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: