Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 9 серпня 2022 PRO

Андрій

Інженер з обслуговування ОПС, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер з обслуговування ОПС, САП

з 04.2007 по нині (17 років)
Всі компанії в додатку, Київ (Телекомунікації, безпека)

Освіта

Полтавський військовий інститут зв'язку

Багатоканальний зв'язок, командний факультет, Полтава
Вища, з 1995 по 2001 (6 років 1 місяць)

Додаткова освіта та сертифікати

Вказано в додатку

1995, 2006

Знання і навички

Керування підрозділами

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ
Смаглюк Андрій Іванович.
Народився 23.06.1978 в м. Київ. Контактний телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Проживаю в місті Київ. Одружений, маю сина 2002 року народження.
Освіта:
Полтавський військовий інститут зв'язку 2001 рік, бакалавр, спеціальність багатоканальний електрозв'язок.
Міжгалузевий інститут управління 2006 рік, спеціаліст, спеціальність менеджмент організацій.
2007 Адьюнктура при ЦДДІ ЗС України.
Підвищення кваліфікації, курси:
2010 рік - відомчі курси КМФ ВАТ "Укртелеком. Питання охорони праці та електробезпеки (посвідчення).
2009 рік - Будквалифкадри. Законодавство з охорони праці, про працю, пожежної безпеки, електробезпеки, гігієни праці, виробничої санітарії (посвідчення).
Стаж роботи:
Жовтень 2020- по цей час Холдінг ПБ та НС, інженер ОПС
Червень 2018- вересень 2020, інженер ОПС в
Комсервіс -безпека, обслуговування пожежної сигналізації.Травень 2017- червень 2018 ТДВ Компания Бест місто Ірпінь, начальник відділу ремонту та обслуговування.
Червень 2016_ травень 2017. "Ай. Бі. Тек." Керівник проектів в галузі пожежної безпеки.
Травень 2014 року- березень 2016 року служба в ЗС Украіни (АТО) на посаді командира роти.
листопад 2013-с. січень 2015 року -ООО Керт - на посаді інженер систем відеоспостереження, ОПС, СКД. Функціональні обов'язки: технічне обслуговування систем ОПС , відеоспостереження; монтаж та програмування систем ОПС та відеоспостереження.
Жовтень 2012 – жовтень 2013 року. ТОВ «Венбест» - на посаді інженер з обслуговування систем ОПС. Функціональні обов'язки: технічне обслуговування систем ОПС , відеоспостереження; монтаж та програмування систем ОПС та відеоспостереження, здача об’єкта замовнику, ведення звітної документації.
Вересень 2011 — травень 2012 року. ТОВ Ріттер — на посаді техніка, старшого техніка. Функціональні обов'язки: Виконання монтажних робіт систем ОПС, антикражних систем, систем відеоспостереження, СКС, антенної мережі. Технічне обслуговування вищевказаних систем. Проведення обстеження нових об'єктів та надання пропозицій, щодо обладнання них відповідними системами. Керівництво групою монтажників щодо виконання монтажних та пусконалагоджувальних робіт. Оформлення технічної документації об'єкта, ведення обліку та списання матеріалів. Особисті досягнення: Виконував роботи по будівництву нових систем на об'єктах на етапах передпроектного обстеження об'єкту, надання пропозицій в проект, планування та замовлення необхідного обладнання та матеріалів, організація робіт відповідно до ТЗ, розробка виконавчої документації, здача об'єкта в експлуатацію замовнику, ведення обліку та списання матеріалів.
Вересень 2010 — червень 2011 КМФ ВАТ “Укртелеком” на посаді інженера лінійних споруд зв'язку та абонентського обладнання. Функціональні обов'язки: Забезпечення безперебійного функціонування кабельної мережі, організація своєчасного відновлення пошкоджених зв’язків, розподіл нарядів на виконання робіт між аварійними бригадами, планування та організація робіт щодо технічного обслуговування лінійно-кабельних споруд та абонентських пристроїв. Контроль за виконанням поставлених завдань за заданими показниками якості. Робота з підрядними організаціями по контролю якості та об'ємів виконаних робіт, проведення технічного нагляду з питань дотримання правил та норм будівництва та експлуатації ЛКС та абонентських пристроїв. Приймання виконаних робіт та введення побудованих об'єктів в експлуатацію.
Квітень 2008 — червень 2010. КП Київпасстранс (служба автоматики та зв'язку) на посаді начальника відділу кабельних мереж. Функціональні обов’язки: Організація роботи відділу по моніторингу відомчої кабельної мережі, проведення планових робіт по технічному обслуговуванню лінійних кабельних споруд, проведення аварійно-відновлювальних робіт, будівництво відомчих лінійний кабельних споруд та мереж. Ведення обліку матеріалів та їх списання. Особисті досягнення: Приймав безпосередню участь в будівництві об'єктів ЛКС та СЦБ на лінії швидкісного трамваю. За час виконання посади силами відділу було побудовано та здано в експлуатацію близько 30км кабельних ліній зв'язку, відремонтовано близько 10 км ліній зв'язку, змонтовані та введені в експлуатацію АТС в Подільському трамвайному депо, 2 тролейбусному депо, 6 автобусному парку.
1995-2007 рік Служба в Збройних силах України.

Теоретичні знання та практичні навички: Знаю теоретичні основи та правила експлуатації ЛКС. Знаю та користуюсь в роботі ДСТУ та ДБН в галузі пожежної автоматики, та систем охоронної сигналізації. Користувач ПК. Водійське посвідчення категорії "В" та практичні навички водіння автомобіля.
Особисті риси: Цілеспрямований, відповідальний, наполегливий, вимогливий до себе, швидко навчаюся, комунікабельний, неконфліктний.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: