Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 15 листопада 2022

Владимир

Заместитель руководителя, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
48 років
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор

з 08.2018 по нині (5 років 8 місяців)
ЧП "ТРУД 2018", Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Директор и учредитель предприятия, ресторанный бизнес.

Знання і навички

Активність Могу разработать и запустить бизнес "нуля".

Додаткова інформація

Резюме
Носача Володимира Івановича
Я, Носач Володимир Іванович, народився 1 серпня 1975 року у місті Одеса. Моя мати Носач (Чмих) Марія Петрівна 14 липня 1943 року народження на даний час не працює, пенсіонер, мій батько Носач Іван Григорович 22 лютого 1942 року народження, також на даний час не працює, пенсіонер.
У юнацькі роки, активно займався спортом, був неодноразово призером першості області та України по стрибкам на батуті, бігу на середні дистанції та боксу.
Закінчив загальноосвітню школу №56 у місті Одеса у 1992 році. У тому ж році поступив до Одеського державного політехнічного університету на хіміко-технологічний факультет, по закінчені якого здобув спеціальність хімік-технолог органічних речовин.
У вересні 1999 року почав працювати на Спільному Російсько-Українському підприємстві «Фармбіомед». На даному підприємстві пройшов від інженера-технолога до начальника виробництва пробіотиків.
З квітня 2001 року працював директором фармацевтичного підприємства «ОЛВО».
У липні 2002 року призначений на посаду начальника економічного відділу ТОВ «РАФ-плюс».
У 2003 році мене запросили на роботу в ВАТ « Проектно-пошуковий інститут «Південьмедбіосинтез» на посаду заступника директора.
З березня 2004 року призначений директором багатопрофільного підприємства «Одеса-Інвест». Один із найбільш значних проектів – переоснащення вірусологічної лабораторії Українського науково-дослідного протичумного інституту ім.. І.І. Мечнікова, здійснений за підтримки урядів України та США. Завдяки новітньому обладнанню один із найстаріших медичних закладів Півдня України одержав можливість краще реагувати на спалахи інфекційних захворювань, швидше визначати збудників інфекцій, а лікарям підвищити рівень надання якісної та своєчасної медичної допомоги.
У травні 2010 року був призначений директором Одеського обласного комунального підприємства «Видавництво «Чорноморя», найбільшого поліграфічного підприємства одеського регіону. Був нагороджений відзнакою «Кращий керівник року».
З травня 2012 року по лютий 2013 року працював помічником голови Одеської обласної ради. З лютого 2013 року працюю головою правління Одеського обласного фонду правоохоронних органів «Правозахист».
Учредитель ПП "ВТОРІС". Підприємство займається переробкою вторинної сировини. У ПП "ВТОРІС" є найбільша мережа приймальних пунктів вторинної сировини в місті Одесса. Також є засновником та дипектором ПП "ТРУД 2018", яке займається рестораним бізнесом.
За залучення інвестицій та значні успіхи у своїй діяльності нагороджений грамотою Уряду України «За великий внесок у розвиток України», за внесок у розвиток медицини та мікробіології України нагороджений званням і дипломом «Лицар України».
Одружений. Дружина Носач (Мороз) Ольга Віталіївна 30 січня 1976 року народження працює головним спеціалістом на підприємстві «Одеса-Інвест». Виховую доньку Носач Анну Володимирівну 26 вересня 1998 року народження.
Судимостей немає. Безпартійний. Шкідливих звичок немає.
Намагаюсь вести активний спосіб життя і знаходжу можливість займатися спортом, рибною ловлею. Вільний час присвячую передусім сім ї та спілкуванню з друзями. Захоплююсь літературою, люблю класичну і сучасну музику.
Наполегливість та відданість справі, готовність до нових підходів, висока відповідальність за слово і діло не раз були оцінені трудовими колективами, де я працював.
25.08.2018 р. Носач В.І.
EMail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати