Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 25 березня 2022

Олександр

Торговый представитель

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто:
Ромни

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

м. Ромни, вул. П.Ключини 26а.
Телефон [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Электронная почта [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Олефір Олександр Володимирович
Відомості про себе
Рік і місце народження:19.03.1984 м. Ромни, Сумська область.
Національність: українець
Сімейний стан: одружений
Мета
Здобуття практичних навичок, кар’єрне та матеріальне зростання!
Освіта
1999-2003 Роменський колежд Сумського національного аграрного університету м. Ромни, Сумська область.
Молодший спеціаліст
2003.2007 Київський національний торговельно-економічний університет.
Бакалавр з економіки і підприємництва
2007.2008 Київський національний торговельно-економічний університет.
Магістр з економіки і підприємництва
Досвід роботи
2004-2007«Віста»ЛТД Київ
Охоронець. Робота непостійна, оскільки навчався на стаціонарі. Інколи допомагав продавцям магазинів проводити переоблік товарів.
1.06.07-28.12.07 «Союз-Віктан» Київ
Промоутер. Супервайзер по промоутерам. Основна робота заключалася в презентації продукції безпосередньо в торговій точці і в спілкуванні з відвідувачами та персоналом магазину. Набір персоналу для проведення новорічних акцій. Організація роботи промокоманди, ведення звітності.
18.02.08-14.07.08 ТОВ „ФОРА” Київ
Бухгалтер відділу обліку товарів і розрахунків з постачальниками. Займався обліком товарів 4-х магазинів, ведення первинної документації, контроль правильності введення даних з видаткових накладних в базу. Перевірка правильності складення актів бою та нестач.
14.07.08-02.12.08 ТОВ„ФОРА” Київ Менеджер департаменту кредитування. Робота з банками, розробка графіків погашення тіла та відсотків по кредитам.
21.02.2009-19.08.2009 УПФУ в м. Ромни Ромни
заступник начальника відділу надходження доходів. Контроль строків надходження звітності до органів Пенсійного фонду України. Контроль правильності розрахунку і сплати страхових внесків. Організація проведення засідань комісій при начальнику УПФУ ведення протоколів засідань. Участь у комісіях з легалізації зайнятості населення спільно з органами влади та державної податкової служби.
24.08.2010-30.04.2012 ТОВ «Моддис» Ромни та район
менеджер зі збуту товарів. Пошук клієнтів, ведення перемовин з особами приймаючими рішення, заключення договорів на поставку продукції, презентація товарів, формування та розширення товарного запасу, контроль строків вживання товарів, контроль дебіторської заборгованості, вирішення спірних питань.
1.5.2012.16.8.13 СФ ТОВ «Горобина» Ромни та район
менеджер зі збуту товарів. Пошук клієнтів, ведення перемовин з особами приймаючими рішення, заключення договорів на поставку продукції, презентація товарів, формування та розширення товарного запасу, контроль строків вживання товарів, контроль дебіторської заборгованості, вирішення спірних питань та конфліктних ситуацій.
06.09.2013-18.08.2014ТОВ "Белла-Трейд" Ромни та район
менеджер зі збуту товарів. Пошук клієнтів, ведення перемовин з особами приймаючими рішення, заключення договорів на поставку продукції, презентація товарів, формування та розширення товарного запасу, контроль строків вживання товарів, контроль дебіторської заборгованості, вирішення спірних питань та конфліктних ситуацій.
05.01.2015- ФОП Олефір Ю.В. м.Київ. Менеджер-дизайнер. Розробка макетів рекламних засобів, виготовлення поліграфічної та сувенірної продукції.



Творчість
Написання віршів
Патенти і дипломи
Водійські права з 2002р
Військове звання
Молодший лейтенант

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: