Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 13 вересня 2020 PRO

Олексій

Юрист, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Інші країни, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Юрист

з 09.2017 по нині (6 років 7 місяців)
Громадська Організація, Київ (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Посада – юрист, спеціаліст Government relations
Юридичний супровід діяльності організації, здійснення представництва в судах, органах державної виконавчої служби, приватних виконавців, правоохоронних органах, інших органах державної влади та місцевого самоврядування.
Сприяння у вирішенні найбільш актуальних проблем місцевого розвитку, шляхом впровадження громадських ініціатив: соціального захисту, охорони навколишнього середовища, енергетики, забезпечення прав малого та середнього бізнесу.
Підготовка відповідей на запити органів державної влади, органів місцевого самоврядування, депутатських запитів та звернень, звернень громадян, громадських організацій та інших суб'єктів;
Надання консультацій та роз’яснень з питань застосування норм законодавства членам організації.
Сприяння підвищенню прозорості діяльності центральної та місцевої влади, зокрема шляхом залучення громадськості до обговорення суспільно значимих рішень.

Юрисконсульт

з 08.2015 по 06.2017 (1 рік 10 місяців)
Громадська Організація, Київ (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Підготовка юридичних висновків та роз'яснень з питань цивільного, адміністративного, податкового законодавства, що виникають у зв'язку з здійсненням діяльності компанії. Складання аналітичних висновків і правових позицій з питань застосування законодавства, надання правових консультацій
Відстеження змін у законодавстві, їх юридичний аналіз.
Підготовка відповідей на запити органів державної влади, органів місцевого самоврядування, депутатських запитів та звернень, звернень громадян, громадських організацій.
Претензійна робота та представництво перед органами державної влади, правоохоронних органів.
Підготовка договоров, протоколів, рішень правління тощо.

Спеціаліст Відділу з питань звернень громадян

з 03.2010 по 10.2013 (3 роки 7 місяців)
Верховна Рада України, Київ (Державні організації)

Реалізація конституційного права громадян на звернення до вищих органів державної влади та посадових осіб цих органів щодо захисту їх законних прав та інтересів. Надання роз'яснення громадянам щодо порядку проведення особистого прийому громадян Головою ВРУ, його заступниками, народними депутатами України. Організація та забезпечення проведення особистого прийому головами фракцій, комітетів, надання роз'яснень. Взаємодія з органами місцевого самоврядування щодо вириішення питань зазначених у зверненнях громадян.

Головний спеціаліст

з 09.2006 по 03.2010 (3 роки 6 місяців)
Київська міська державна адміністрація, Київ (Державні організації)

Забезпечення реалізації конституційного права громадян на звернення до органів державної влади, органів місцевого самоврядування та посадових осіб цих органів щодо захисту їх законних прав та інтересів. Сприяння громадянам у вирішенні відповідно до чинного законодавства питань, з якими вони звернулись до Київського міського голови (з питань діяльності виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), його посадових осіб.

Юрисконсульт

з 09.2005 по 09.2006 (1 рік)
АКБ Правекс-Банк, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Надання структурним підрозділам та працівникам підприємства консультацій та роз’яснень з питань застосування норм законодавства. Юридичне супроводження діяльності фізичних осіб, складання заяв, скарг, процесуальних та інших документів юридичного характеру. Представництво інтересів фізичних осіб у судах при здійсненні цивільного, господарського, адміністративного судового провадження, а також в інших державних органах.

Освіта

Академія праці і соціальних відносин України Федерації профспілок України

Юридичний, Київ
Вища, з 1998 по 2003 (4 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Семінар "Макроекономічний розвиток та планування по программі Belt and Road 2018" м. Шанхай, КНР

2018 рік, 21 день

Знання і навички

MS Excel Користувач ПК MS Word MS Office ЛІГА:ЗАКОН MS PowerPoint MS Access Водительское удост., кат.В

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Польська — середній
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Грамотний фахівець, дисциплінований і відповідальний, професійно ставлюся до виконання своїх трудових обов'язків, Набутий професійний досвід і теоретичні знання вмію застосовувати в роботі, є принциповим, вимогливий до себе, з оточуючими і колегами по роботі привітний, урівноважений. Хороші навички ведення ділової переписки. Готовність до навчання, активна життєва позиція.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: