Резюме від 22 липня 2017 PRO

Ящук Вiталiй Олександрович

Шеф-кухар, універсал, 25 000 грн/міс.

Повна зайнятість, неповна зайнятість, дистанційна робота.

Дата народження:
13 листопада 1988 (28 років)
Місто:
Львів
Готовий до переїзду:
Вінниця, Дніпро (Дніпропетровськ), Запоріжжя, Івано-Франківськ, Інші країни, Київ, Луцьк, Одеса, Рівне, Тернопіль, Ужгород, Хмельницький


Контактна інформація

Щоб відкрити контакти, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.


Досвід роботи

Шеф-кухар

з 03.2017 по 07.2017 (4 місяці)
"SOHO" -, Чернівці (ресторанний бізнес)

-використання сучасних технік приготування та подачі страв;
- дотримання правил подачі страв: від класики до стилю ф'южн;
- приготування витончених страв за технологією Sous Vide;
- поєднання складних інгредієнтів для приготування страв та їх подачі- презентації ;
- приготування авторських страв з використанням набутих знань у міжнародній кулінарний школі;
- організація зберігання продуктів згідно санітарно- гігієнічних норм;
- набір, навчання та контролювання якісної та безперебійної роботи кухарів;
- приготування напівфабрикатів згідно попиту, правил зберігання та використання у подальшій роботі;
- робота з поставщиками;
- дотримання чистоти та порядку на кухні, бо це святе місце для кухара.

Шеф-кухар

з 07.2016 по 03.2017 (8 місяців)
"Сапфір", Солотвино (Рестораннний бізнес)

- відкриття рестрану з нуля ( придбання сучасного обладнання згідно специфіки ресторану та її розстановка на кухні із врахуванням техніки безпеки та зручності у використанні);
- придбання та встановлення печі хоспер з комплектуючими;
- придбання інвентарю та посуду для приготування страв сучасної кухні;
- створення меню та постійне його оновлення з урахуванням даного регіону;
- складання калькуляційних карт до даного меню;
- навчання персоналу;
- введення бенкетного (весільного) меню та калькуляційних карт до нього;

Старший-кухар,шеф кухар

з 04.2016 по 07.2016 (3 місяці)
Паб-Ресторан "Зелений Гай", Яремча (Рестораннний бізнес)

Відкриття паб - ресторану з нуля:
-планування, організація, управління та контроль роботи всієї кухні
- створення меню рестрану
- введення хоспер- меню
- розробка технологічних та калькуляційних карт згідно меню
- закупка кухонного інвентарю та техніки
- контроль за технологією приготування страв згідно калькуляційних карт
- дотримання правил зберігання продуктів та напівфабрикатів ( тільки свіже м'ясо,риба, овочі та фрукти, ніякого заморожування)
- дотримання правил приготування продуктів на хоспері
- дотримання правил " Техніки безпеки"

Старший-кухар,шеф кухар

з 10.2015 по нині (1 рік 9 місяців)
Гірськолижний компекс "Плай", Сколе (Гірськолижний комплекс)

- дотримання санітарних норм та правил згідно діючого законодавства
- розстановка кухарів по процесах
- навчання кухарів правил зберігання продуктів та напівфабрикатів
- контроль видачі та якості страв на усіх процесах кухні ресторану згідно калькуляційних карт
- часткове введення нових страв та формування калькуляційних карт до них
- формування замовлення на продукти та напівфабрикати.
- проведення інвентеризації

Кухар-універсал

з 03.2015 по 12.2015 (9 місяців)
ПАБ-РЕСТОРАН "LAB PAB", Ужгород (рестораний бізнес)

-робота з поставщиками
-фомування та контроль замовлення продуктів
-контроль приготування страв української та європейської кухні відповідно технологічних карт на всіх процесах(холодний і гарячий цех,в тому числі випічка і мангал)
-дотримання термінів та умов зберігання сировини та готової продукції
- контроль та дотриманя санітарних норм та правил
-робота з сучасним механічним,тепловим та холодильним обладнанням
-контроль методики визначення норм відходів і втрат сировини (продуктів),

Кухар гар-проц

з 12.2014 по 03.2015 (3 місяці)
"Плай", Сколе (гірськолижний курорт)

- Організація роботи
- якісне приготування страв
- контроль приготування та видачі страв на всіх процесах кухні
- ревізія та заявка на закупку продуктів

Старший зміни. кухар-універсал

з 02.2014 по 11.2014 (9 місяців)
ГВК "Рожанка", Славське (ГВК)

- якісне приготування страв
- ревізія,замовлення та контроль якості продуктів
- допомога на процесах в момент загрузки
- введення нових страв і технологічних карт до них
- навчання , організація та контроль за роботою персоналу кухні
- контроль норм та затрат сировини та напівфабрикатів

Кухар гарячого цеху

з 09.2013 по 02.2014 (5 місяців)
"ЗОЛОТА ФОРЕЛЬ", Сколівський р-н с.Коростів (готельно-ресторанний бізнес)

-якісне приготування та видача рибних та м'ясних страв
-контроль якоті продуктів та подальше і'х використання в процесі приготування страв
- приготування напівфабрикатів
- додотримання санітарних норм

Кухар гар.цех

з 05.2013 по 09.2013 (4 місяці)
ТАОР, Східниця (роз.оздор.комп)

- контроль якості продутів від поставщика до споживача
- приготуваня напівфабрикатів
- приготування гарячих страв
- участь в проведенні ревізі'

Кухар гар.цех

з 03.2011 по 10.2012 (1 рік 7 місяців)
роз. комп. Словянка, смт. Славське (розважально оздоровчі комплекси)

- контроль якості продуктів та подальше і'х використання
- приготування гарячих страв
- приготування холодних страв
- контроль видачі приготованих старав на цих процесах
- табелювання персоналу на кухні

Кухар- мангальщик

з 05.2010 по 02.2011 (9 місяців)
ГРВК "ЛІСНА", Київська обл Вишгород (ресторанний бізнес)

- приготування страв з мяса птиці,телятини і свинини;риби,овочів та перших страв на мангалі згідно технологій та їх декорування
- коптіння мяса і риби на мангалі
- приготування напівфабрикатів, для подальшого їх використання
- допомога на гарячому цеху
- складання заявки для закупки продуктів.
-контроль та дотримання санітарних норм та правил


Освіта

кулінарне училище

Кухар-кондитер, Самбір

Середня спеціальна, з 09.2005 по 06.2007 (1 рік 9 місяців)


Додаткова освіта

  • ПЕРША В ЄВРОПІ КУЛІНАРНА АКАДЕМІЯ Hector J. Bravo Culinary & Pastry Arts Academy (2016, 2 місяці)
  • "chefs-academy"академия успешних поваров. Артура Проченко. Курс "Кулинарная революция" (З 29.05.2017по 01.06.2017)

Професійні та інші навички

  • Навички роботи з комп’ютером
    рівень користувача
  • Робота з хоспером (закупка,встановлення,розробка меню хоспер) (2 роки досвіду)
    Експерт, використовую в даний час.
  • Робота з техн су-від (закупка,встановлення,розробка меню су-від) (2 роки досвіду)
    Експерт, використовую в даний час.

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Російська — середній

Рекомендації

  • Галема Ярослав Омельянович
    Керуючий готелю ресторану, "Рожанка", 0962788128
  • Дуда Алла Романівна
    Керуючий ресторану, "Плай" ресторан "Полонина", 0977821525, alladuda2@ukr.net

Додаткова інформація

Є членом Київської асоціації шеф кухарів, що дає змогу створення і розповсюдження нових ідей і трендів, як у професійній, так і повсякденній кулі
Подготовка к кулинарным фестивалям, конкурсам или форумам.
Демонстрация достижений высокой кухни в Украине, проведение мастер-классов и курсов обучения с участием международно признанных профессионалов.


Зберегти у відгуки Уже у відгуках

Схожі резюме

Усі схожі резюме

Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: