Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 8 квітня 2022

Валерій

Технолог ковбасного виробництва

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
52 роки
Місто проживання:
Кам'янець-Подільський
Готовий працювати:
Вінниця, Дистанційно, Івано-Франківськ, Кам'янець-Подільський, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

ПДАТУ

Факультет ветеринарної медицини і технологій у тваринництві. Спеціальність: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва, Каменец-Подольский
Вища, з 2016 по 2017 (9 місяців)

Додаткова інформація

Шейко Валерій Анатолійович

Ціль: Менеджер-технолог

Бажаний рівень оплата за домовленістю
Дата та місце народження: 1 червня 1971 рік с. Дашківці
Сімейний стан: одружений
Адреса: м. Кам’янець-Подільський
Телефон мобільний: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта:

1988 – 1993 р.н Кам’янець-Подільський Сільськогосподарський Інститут, ветеринарний факультет. Спеціальність – лікар ветеринарної медицини.

Додаткова освіта.
Курси Державної Митної Служби України 1993-1994 р.н.

Досвід роботи:

1993-1999 р. Державна Митна Служба України.
1999-2000р. Начальник абонентського відділу.
2001-2003р. Фаршозмішувач на м’ясокомбінаті «Регіон Продукт» м. Київ.
2003-2006р. Власник і головний технолог ковбасного цеху «ВІД». Чернівецька область смт. Сокиряни. У підпорядкуванні 6 чоловік.
- ведення вхідної і вихідної документації;
- контролювання технологічного процесу;
- виготовлення сирокопченої ковбаси без клімат-камер.
2006-2011р. Хмельницька область м. Кам'янець-Подільський ЗС ЛТД ДП Деметра. Посада - головний технолог ковбасного цеху. У підпорядкуванні - 12 чоловік.
- виготовлення м'ясо-ковбасної продукції за ДСТУ;
- виготовлення бастурми.
2012-2013р, Вінницька область м. Гайсен, Гайсенський мясокомбінат. Посада - начальник ковбасного цеху, технолог. У підпорядкуванні -18 чоловік.
- підвищення якості продукції;
- зниження термовтрат;
- впровадження нових рецептур для збільшення товарного асортименту.
2013-2014р. Хмельницька область м. Кам'янець-Подільський ПП "Полуботкін". Посада - головний технолог. У підпорядкуванні 32 працівники (один цех - виготовлення делікатесної групи, другий - виготовлення ковбасних виробів).
2014р. Закарпатська область Хустський район с. Нижнє Селище. Забезпечення виробничим устаткуванням та запуск виробництва згідно вимог ХАССП.
2014-2016р. м. Івано-Франківськ ПП "Федик" Посада - головний технолог. У підпорядкуванні 12 чоловік.
- доукомплектація цеху;
- удосконалення традиційно-екологічних камер "на дровах"
2016р. травень Таджикістан м. Душанбе ПП "Gafur".
- виготовлення халяльної групи ковбас, бастурми, делікатесної групи.
2017р. - головний технолог OOO "SAXOVAT BROYLER", Узбекистан.
- виготовлення халяльної групи ковбас, делікатесної групи з м'яса птиці.

Знання мов
Українська – володію досконало; російська – вільно;

Права водія категорії В.

Особисті якості:

Комунікабельність, стресостійкість, відповідальність, пунктуальність.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: