Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 12 грудня 2017 PRO

Даниил

Администратор, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто:
Чернігів

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заместитель по общим вопросам

з 04.1994 по нині (29 років 11 місяців)
Шарашкина Контора, Палета Земля (Могу копать, могу не копать...)

Век живи, век учись, а дураком помрешь.

Освіта

Черниговский институт имени Героев Крут (МАУП)

Ип, Одесса
Вища, з 2010 по 2012 (1 рік 8 місяців)

Здійснення зовнішньоекономічної діяльності підприємством, випуск продукції, яка була б конкурентоспроможною на зарубіжних ринках, залежить не тільки від технічного оснащення підприємства, наявності сучасних технологій, чітко поставленої системи контролю якості продукції, маркетингових досліджень ринкового середовища та послідовного впровадження концепції просування товарів на зарубіжні ринки, а й від кваліфікації співробітників підприємства, ефективного управління персоналом. Управління персоналом набуває дедалі більшого значення як чинник підвищення конкурентоспроможності підприємства, досягнення успіху у реалізації його стратегії розвитку.

Управління персоналом можна визначити як діяльність, що спрямована на досягнення найефективнішого використання працівників для досягнення цілей підприємства та особистісних цілей. Перші, традиційно, пов'язуються з забезпеченням ефективності підприємства. Причому ефективність іноді розуміється у вузькому значенні — як отримання максимального прибутку. Однак дедалі частіше ефективність розглядається не тільки в економічному плані — як економічність, якість, продуктивність, нововведення, прибуток, а і в більш широкому контексті й пов'язується з такими поняттями особистісного, психологічного плану, як задоволеність співробітників своєю працею, участю у трудовому колективі підприємства, високий рівень самооцінки колективу, мотивація персоналу до ефективної праці.


Знаходження управління персоналом
Розвивається в трьох напрямах:

більше розвивається на практиці;(як практична діяльність)
є індивідуально зорієнтованим на працівника, як особистість і надає послуги по задоволенню потреби;
зорієнтований на майбутнє.(вписується у стратегію організації)
Як сфера практичної діяльності УП- це система взаємозв'язаних організаційно-економічних заходів по створенню умов для нормального функціонування, розвитку ефективного використовування кадрового потенціалу організації.

Управління персоналом стоїть у центрі управління організації. Управління організації стоїть в управлінні бізнесом. (схема «Знаходження управління персоналом»)

Предметом менеджменту персоналу є управління працівниками у процесі виробництва з точки зору найбільш повного та ефективного використання їх потенціалу. Основною метою менеджменту персоналу є поєднання ефективного навчання персоналу, підвищення кваліфікації та стимулювання його до високоефективної праці. Для досягнення цієї мети, насамперед, потрібно чітко з'ясувати особливості управлінської праці.

Додаткова освіта та сертифікати

Учебный центр специалистов морского транспорта (Одесса)

4,5 месяца (Матрос 2 класса)

Знання мов

  • Польська — середній
  • Англійська — початковий

Рекомендації

Danuuji

Danuuji

Derektop, Vsesvit

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Отслужил службу (срочку) в ВСУ с ноября 2012 по октябрь 2013.

Специалист Отдела Досудебного Взыскания.
Обязанности:
• осуществление мероприятий по работе проблемной задолженностью по кредитам физических лиц, в т.ч. малому и среднему бизнесу;

• осуществление выездных мероприятий по месту фактического проживания, работы заемщика, поручителя или по месту нахождения залогового имущества.

Порядочность.

Дисциплинированность.

Без вредных привычек.

По душе работа с людьми.

Схожі кандидати

Адміністратор
15000 грн, Чернігів

Директор, администратор
11000 грн, Чернігів

Адміністратор
Чернігів

Администратор, лаборант
10000 грн, Чернігів

Адміністратор
Чернігів

Адміністратор
Чернігів

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: