Резюме від 20 червня 2017 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/2245046/

Технолог кондитерського виробництва

Повна зайнятість, неповна зайнятість, дистанційна робота.


Контактна інформація

Щоб відкрити контакти, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.


Досвід роботи

Технолог проекту мережі Рейкарц Хотел Менеджмент

з 06.2014 по нині (3 роки 1 місяць)
Готельно- Ресторанний бізнес Виробництво

Запуск виробничих цехів з нуля:
Планування виробничих приміщень .
Комплектація обладнання .
Розробка асортименту продукціїї під замовника.
Робота і залучення поставщиків сировини.
Розробка на місцях запланованого асортименту виробів :
Булочні вироби;
Кремові вироби -торти,тістечка, штруделя, десерти.
Створення технологічних карт. Калькуляійних карт Контроль собівартості виробів.Стандарти для роботи виробництва,атестація персоналу, розробка програми мотивації для персоналу.

Завідувач виробництвом кондитерського цеху

з 06.2011 по 11.2013 (2 роки 5 місяців)
компанія ФОЗЗІ-ФУД, Львів (Торгівля роздрібна / Retail)

Контроль і організація роботи цеху по виготовленні кремових кондитерських виробів потужністю близько 1000 кг/за добу
Контроль якості готової продукції, дотримання технологій приготування
Забезпечення дотримання санітарних норм виробництва.
Контроль інвентаризацій.
Замовлення та планування потреб сировини та допоміжних матеріалів на виробничий період.
Забезпечення безперебійної роботи виробництва.

Старший кондитер

з 06.2011 по 08.2012 (1 рік 2 місяці)
компанія ФОЗЗІ- ФУД, (Торгівля роздрібна / Retail)

Контроль і управління зміною
Виконання та дотримання норм закладок згідно технологічних карт
Виконання плану роботи зміни

Кондитер

з 07.2003 по 11.2010 (7 років 4 місяці)
ресторан- кондитерська ФЛОРЕС, (Ресторанний бізнес)

Виготовлення кондитерських та хлібобулочних виробів

Випічка традиційного галицького асортименту (торти,тістечка, фруктова випічка)


Освіта

ВНЗ Львівський кооперативний коледж економіки і права

Львів

Середня, з 09.2009 по 12.2011 (2 роки 3 місяці)

Національний Університет Харчових Технологій за спеціальністю” Технологія харчування” (Київ , Україна)

Технології хлібопекарських і кондитерських виробів,, Київ

Незакінчена вища, з 09.2003 по 07.2007 (3 роки 10 місяців)


Професійні та інші навички

  • Навички роботи з комп’ютером
    Впевнений користувач,
  • Проектування приміщення цехів .Розстановка обладнання (3 роки досвіду)
    Експерт, використовую в даний час.

Знання мов

  • Російська — експерт
  • Українська — експерт

Додаткова інформація

Особисті якості: наполеглива,цілеспрямована,відповідальна, фанат своєї професії

Завжди націлена на виконання повного обсягу роботи

Сильна сторона - практичні навички по організації роботи кондитерського виробництва

Мета: Робота в дружньому колективі, фінансове заохочення, розвиток, кар'єрний ріст
Готова до відряджень


Зберегти у відгуки Уже у відгуках

Схожі резюме

Усі схожі резюме

Резюме за містами

Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: