Резюме від 28 лютого 2017 PRO

Левицкий Сергей Александрович

Инженер-технолог

Повна зайнятість.

Дата народження:
3 лютого 1989 (28 років)
Місто:
Київ


Контактна інформація

Щоб відкрити контакти, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.


Досвід роботи

В.о.начальника цеха розливу шампанських вин

з 08.2012 по 08.2014 (2 роки)
ООО Агрофірма "Золота Балка", (виробництво ігристих вин)

•Керівництво виробничо-господарською діяльністю цеху розливу;
•Виконання виробничих завдань, ритмічний випуск продукції високої якості;
•Робота з удосконалення організації виробництва, його технології, механізації та автоматизації виробничих процесів, запобігання браку і підвищення якості виробів, економії всіх видів ресурсів та зниження витрат виробництва;
•Організація монтажних та пусконалагоджувальних робіт;
•Щоденна робота з графіками виробництва, їх коригування виходячи зі зміни потреби продажів і ризиків роботи виробничих ліній;
•Організація поточного виробничого плану, облік, складання та своєчасне подання звітності про виробничу діяльність цеху;
•Контроль за експлуатацією устаткування та інших основних засобів та планування ремонтних робіт;
•Координація роботи майстрів і цехових служб. Розподілення людських ресурсів по змінах;
•Контроль за дотриманням працівниками правил і норм охорони праці і техніки безпеки, виробничої та трудової дисципліни, правил внутрішнього трудового розпорядку.


Освіта

Національний Університет Харчових Технологій

Факультет бродильних і цукрових виробництв, Київ

Вища, з 09.2008 по 06.2012 (3 роки 9 місяців)

-Технологічна практика на ВАТ «С.Перовської»
-Технологічна практика ТОВ «Агрофірма «Золота Балка»
2004-2008 р.
Свалява, Свалявський Технічний Колледж, Спеціальність-Технолог-винороб.
-Технологічна практика на Ужгородському коньячному заводі


Додаткова інформація

Левицький Сергій Олександрович
Начальник цеху розливу на підприємстві з виробництва мінеральної води, алкогольних, слабоалкогольних та безалкогольних напоїв, інженер-технолог харчових виробництв.
Дата народження: 03 лютого 1989 р.
Вік: 26 років
Сімейний стан: одружений
Адреса проживання: м. Київ
Телефон:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта:
Вища
2008-2012
Київ, Національний університет харчових технологій. Факультет бродильних і цукрових виробництв. Спеціаліст
-Технологічна практика на ВАТ «С.Перовської»
-Технологічна практика ТОВ «Агрофірма «Золота Балка»
2004-2008 р.
Свалява, Свалявський Технічний Колледж, Спеціальність-Технолог-винороб.
-Технологічна практика на Ужгородському коньячному заводі
-
Досвід роботи:
Вересень 2015 р - по с.д- начальник виробництва
• Підбір та введення в експлуатацію технологічного обладнання , проведення пусконалагоджувальних робіт виробничого обладнання;
•Запуск виробництва з «нуля»;
•Організація і планування роботи підприємства;
•Організація монтажних та пусконалагоджувальних робіт;
•Розробка та робота з нормативною документацією(технологічна інструкція, ДСТУ,ТУ);
•Підготовка виробництва та розроблення документації до проходження сертифікації згідно міжнародного стандарту FSSC 22000 (HACCP,ISO 9001,ISO 22000);
•Підбір та навчання персоналу.

серпень 2014 р.- липень 2015 р. – начальник виробництва у ПП.
Обов’язки:
•Керівництво виробничо-господарською діяльністю цеху розливу меду;
•Підготовка сировини (меду) до розливу;
•Підбір та введення в експлуатацію технологічного обладнання (мініпивоварні); проведенні пусконалагоджувальних робіт міні пивоварні та цеху розливу меду;
•Робота з нормативною документацією

Вересень 2012 р.- серпень 2014 р. – в.о. начальника цеху розливу ігристих вин на ТОВ «Агрофірма «Золота Балка»
Обов'язки:
•Керівництво виробничо-господарською діяльністю цеху розливу;
•Виконання виробничих завдань, ритмічний випуск продукції високої якості;
•Робота з удосконалення організації виробництва, його технології, механізації та автоматизації виробничих процесів, запобігання браку і підвищення якості виробів, економії всіх видів ресурсів та зниження витрат виробництва;
•Організація монтажних та пусконалагоджувальних робіт;
•Щоденна робота з графіками виробництва, їх коригування виходячи зі зміни потреби продажів і ризиків роботи виробничих ліній;
•Організація поточного виробничого плану, облік, складання та своєчасне подання звітності про виробничу діяльність цеху;
•Контроль за експлуатацією устаткування та інших основних засобів та планування ремонтних робіт;
•Координація роботи майстрів і цехових служб. Розподілення людських ресурсів по змінах;
•Контроль за дотриманням працівниками правил і норм охорони праці і техніки безпеки, виробничої та трудової дисципліни, правил внутрішнього трудового розпорядку;
•Проведення щомісячних інвентаризацій;
•Участь в виробничих дегустаціях, оцінка якості купажів та готового продукту.

Серпень 2012 – вересень 2012 р.- старший майстер цеху розливу ТОВ «Агрофірма «Золота Балка»
Обов'язки:
•Організація технологічних процесів на ділянці розливу;
•Контроль якості та виконання плану виробництва
•Оперативно-виробниче планування та контроль виробничої діяльності цеху розливу.

Знання мов:
Англійська мова – pre Intermediate.
Навички:
- Досвід управління великим колективом ( 50 чоловік)
- Знання технологій виробництва продуктів бродіння і виноробства.
- Знання машин та устаткування виробничих ліній розливу та упаковки.
- Досвід пусконалагоджувальних робіт
- Досвід проведення реконструкції і модернізації виробничих ліній цеху.
- Впевнений користувач ПК, знання 1С
- Відмінне володіння правилами і нормами охорони праці, техніки безпеки, протипожежної безпеки та виробничої санітарії.

Особисті якості: аналітичний склад розуму, креативний, цілеспрямований, легке освоєння нової техніки, трудолюбивий, відповідальний, пунктуальний, дружелюбний та справедливий.


Зберегти у відгуки Уже у відгуках

Схожі резюме

Усі схожі резюме

Резюме за містами

Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: