Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 27 березня 2018

Світлана

Зберігач цінних паперів, менеджер договірного відділу в будівельну компанію

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
50 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний спеціаліст відділу фінансового обліку та звітності

з 05.2015 по нині (8 років 11 місяців)
Управління праці та соціального захисту населення Печерської РДА м.Києва, Київ (Управління праці та соціального захисту населення Печерської РДА м.Києва)

Перевірка наданих юридичними особами звітів щодо нарахування компенсації середнього заробітку працівникам, призваним під час мобілізації, а також пільговим категоріям робітників (учасників) та потерпілим внаслідок аварії на ЧАЕС. Підготовка платіжних доручень в спец.програмі, оформлення звітів та статистичних даних, ведення обліку проведених виплат за бюджетними рахунками, підготовка відповідей на запити вищих державних органів та юридичних осіб.

Заступник начальника відділу обслуговування інвесторів та власників нерухомості, Головний менеджер

з 11.2007 по 08.2014 (6 років 9 місяців)
ТОВ"ЛІВОБЕРЕЖЖЯ ПЛЮС",ТОВ"БК"Міськжитлобуд”(http://www.golosievo.com.ua/,http://riverstone.com.ua/,http://gelios.ch/ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Участь у підготовці Договорів інвестиційного та купівлі-продажу цінних паперів, а також участь у процесі продажу нерухомості через цінні папери (бек-офіс відділу продажу). Здійснення перевірки Договорів, контроль оплати за Договорами, формування поточних звітів щодо процесу продажу, підготовка документів щодо погашення облігацій та передачі об'єктів нерухомості у власність інвесторам, підготовка документів та оформлення права власності на нерухомість. Робота з інвесторами, професійними учасниками ринку цінних паперів, банками, державною реєстраційною службою.

Провідний,головний спец.,заст.нач.відділу реєстрації емісій підприємств управ.корпоративних фінансів, нач.відділу організаційного забезпечення

з 10.1997 по 11.2007 (10 років 1 місяць)
Державна комісія з цінних паперів та фондового ринку (Державні організації)

Реєстрація емісій акцій акціонерних товариств (створення, реорганізація, ліквідація, додаткова емісія акцій у зв'язку із збільшенням (зменшенням) статутного капіталу.

Опрацювання бухгалтерських та установчих документів товариств, підготовка відповідей на звернення юридичних, фізичних осіб, а також на виконання доручень вищих державних органів. Участь у підготовці змін до нормативних актів ДКЦПФР в частині державної реєстрації цінних паперів тощо. Читання тематичних лекцій емітентам, професійним учасникам.
Отримання досвіду щодо керівної роботи, контролю та виконавською дисципліною, порядку протокольного оформлення засідань Комісії.

Освіта

Український державний університет харчових технологій

Бухгалтерський облік і аудит, бухгалтер-економіст , Київ
Вища, з 1994 по 2000 (5 років 9 місяців)

спеціаліст

Додаткова освіта та сертифікати

Український інститут розвитку фондового ринку, Сертифікат спеціаліста з депозитарної діяльності

2005, 2000 р.

Участь у спеціалізованих тренінгах Світлани Фокіної, Віри Шацьких щодо ефективності продажу нерухомості

2011

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК MS Office

Додаткова інформація

Мови: українська – рідна, російська – вільно.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категоріях

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: